Sunkiųjų Šuo Pet Panaudoti Apykaklės Reguliuojamas Paminkštintas Papildomų Vidutinio Mažų Šunų Petnešos vest Haskių Šunų Reikmenys

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.24

-7%

€4.57

Dalintis

Apie prekę

Savybės:

1. Medžiaga: produkto priima juodas veltinis audinys, lengvas ir minkštas, ir šuns neturi prasmės nelaisvėje.

2. Paslaptingas: visa produktas yra Įvairiaspalvis, su sklandžiai ir sklandžiai linijas.Tai gali padaryti paslaptingas ir cool jausmas šikšnosparniai.

3. Reguliuojamas Dizainas: kaklo ir krūtinės tvirtinimo diržus, yra skirta su magija lipdukai.Dydis koregavimas yra labai patogu.

4. Įmonė: fiksuoto diržas krūtinės dalis priima sutvirtinimo dizainas, kuris yra patvarus ir turi ilgą tarnavimo laiką.

5. Patraukli Išvaizda: šikšnosparnių sparnus, yra puikiai tinka papuošti savo šunį, leiskite jiems turėti patrauklių nugaros ir pridėti festivalio atmosferą.

Spalva: Blueedray

Dydis: XS,S,M,L

Tinkamas Veislės: Mažų, Vidutinių Šunų

Krūtinė: reguliuojamas

Paketas apima: 1pcs pritaikytas drabužiai

Produkto Aprašymas : Šis minkštas šuo diržai yra viena iš geriausiai parduodamų petnešos šunims visų dydžių.Pagamintas iš tinklelio, šis diržas yra patogus, saugus ir stilingas.Pakinktai buvo sukurta su šuns komfortą ir saugumą galvoje.Jis yra lengvas, kvėpuojantis ir labai minkšta liesti.Prieinamas 3 skirtingų spalvų ir 4 dydžiai.Svarbu įvertinti galvos/kaklo perimetrą, priešingu atveju diržas gali netikti jūsų mėgstamiausia naminių gyvūnėlių.Padaryti jūsų augintiniui jaustis patogiai, nykščio taisykle yra pasirinkti dydį, kurio head&kaklo yra ne mažiau kaip 5 proc. didesnis nei galvos perimetro savo augintinį, ir ne mažiau kaip 10% didesnis nei kaklo perimetras savo augintinio.Pet diržas suteikia jums išspręsti iki bellowing nauda: 1: Pet pavadėlio prisijungti jums ir jūsų augintinė, kad jūs meistras, ar esate waling, bėgimas, bėgimas ar pėsčiųjų. 2: Tai yra puikus įrankis naudoti profesinio mokymo vizitai ar net kaip laikiną pajungti, kai pietų. 3: Įvairių dydžių, gali būti taikoma įvairaus dydžio augintiniams.Pastaba: 1. Matavimo elemento gulėti ant stalo, gali sukelti 1-3cm skirtumas. 2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva elementą, gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

Žymos: džiuto pluošto tinklelio, sunkiųjų džinsinis šunų antkaklis, sunkiųjų nailono šunų antkakliai, lazdelėmis vamzdis, sann haskis, vyrai haskis, husky petnešos, antkakliai, šuo balnai haskis, krikščionių palaidinukė, husky kačių antkaklis.

Charakteristikos

Funkcija Greito Atjungimo
Prekės Pavadinimas faroot
Medžiaga Kita
Sezonas Visi sezonai
Tipas Diržai
modelis Kietas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sunkiųjų Šuo Pet Panaudoti Apykaklės Reguliuojamas Paminkštintas Papildomų Vidutinio Mažų Šunų Petnešos vest Haskių Šunų Reikmenys

Sunkiųjų Šuo Pet Panaudoti Apykaklės Reguliuojamas Paminkštintas Papildomų Vidutinio Mažų Šunų Petnešos vest Haskių Šunų Reikmenys

Panašūs produktai: