Super 3IN1 mb star c5 bmw icom kitą vas 5054a visas lusto programinė įranga, hdd 1 tb su nešiojamuoju cf19 paruoštas naudoti

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€957.97

Dalintis

Apie prekę

Pilnas Komplektas Paketų Sąrašą:

1.Už MB Star C5

1. 1pc x C5 STAR MULTIPLEXER

2. 1pc x 16 PIN OBD II kabelis

3. 1pc x 38 PIN kabelis

4. 1pc x 14 PIN kabelis

5. 1pc x 8 PIN kabelis

6. 1pc x Kompiuterį, Ryšio Kabelis

2. BMW ICOM KITĄ

1. 1pc x BMW ICOM KITĄ Sąsaja

2. 1pc x BMW ICOM B Dauguma

3. 1pc x BMW 20pin Kabelis

4. 1pc x USB Kabelis

5. 1pc x OBD2 Kabelis

6. 1pc x LAN Kabelis

3. vas 5054a

1.1 x VAS5054A Nuotolinė Diagnostika Vadovas

2.1 x USB kabelis (VAS5054/1)

3.Pasirinktinai: Rekomenduojama VAS5054/2 "bluetooth" adapterį.

4. 1PC x CF-19 Nešiojamas, 4GB Ram

1PC x 1 TB HDD

Plaease Atkreipti dėmesį C5 1. prašome nedėkite akumuliatoriaus c5, jis bus maitinamas prijungus prie automobilio

2. jis palaiko wifi ir lan, jis bus patikrintas prieš pristatymas

Multi-Kalbų

Anglų, Kinų, čekų, danų, vokiečių, graikų, Spainsh, suomių, prancūzų, vengrų, italų, Japonų, korėjiečių, olandų,lenkų,portugalų,rumunų,rusų,Serbų,slovakų,Slovėnų,švedų, turkų Naujas MB Kompaktiškas 5 Funkcijų 1. Naujas MB SD Connect Kompaktiškas 5 Žvaigždučių Diagnozė paramos belaidžio diagnozuoti; 2. Naujas MB SD Connect Kompaktiškas 5 Star Diagnostika ne tik paramos K linija diagnozuoti ir GALI AUTOBUSŲ,bet taip pat NDS diagnozuoti protokolą.Nes senas MB STAR C4 pagrindinė plokštė neturi NDS chip, toks senas MB STAR C4 negali pritarti; 3. Multiplexer dabar naudoti Lan kabelį, kad galėtumėte prijungti 4. Jungtis priimti Karinės greitai apsikeitimo technologija, ji gali palaikyti 10 000 kartų traukite kištuką, stabilesnės; 5. Visi pagrindiniai accosseries priimti originalus naujas pakavimo lustas, ir 24 valandos bandymo, garantuoja gaminių kokybę; 1.Paramos Belaidis 2. Palaikoma Multi-Language: Anglų/Bulgarų/Danų/Graikų/Ispanų/Prancūzų/Italų/Korėjiečių/Lenkų/Romanuan/Serbų-Kroatų/ Turkų/Čekų/Vokiečių/Apdaila/Hyngarian/Japonų/Olandų/Portugalų/Rusų/Švedų/Kinų 3. Paramos Automobilius Nuo 2000 M. 4. Paramos Offline ir Online Programavimo, Jei Norite, Padaryti, Internete, Prašome Pirkti Internetu SCN Kodavimo Paslaugos

CF-19 Nešiojamas:4 g panaudota

ICOM KITĄ

Specialios funkcijos:

"Bluetooth" ir USB sąsaja su KOMPIUTERIU.

Korpusas su integruota diagnostikos connecotr.

Patikimą ir veiksmingą perdavimą diagnostikos protokolus VAS5054A.

Maitinimas tiekiamas transporto priemonių,todėl taupymo sąsiuvinis tešlą energijos per moblie operacija.

Galios valdymo užtikrina apkrovos sumažinimas, transporto priemonės baterijos metu prastovos.

Būsenos rodymas.

Savybės:

Į VAS5054A yra universalus dignostic sąsają automobiliai Volkswagen Grupės ir visus OBD transporto priemonių sistemas nuo kitų gamintojų.Integruota "bluetooth" sąsaja jungia transporto priemonės, notebook,desktop PC arba bandymo sistemos.Jokių kabelių, reikalingos transporto priemonės diagnostikos, naudojant VAS5054A.

Įvairios belaidžio ryšio "bluetooth" ryšys yra nuo 5 iki 10 metrų,priklausomai nuo aplinkos ir įveskite "bluetooth" adapteris naudojamas ant PC pusėje.

Serial port Profile (SPP) yra naudojamas duomenų perdavimas per "bluetooth".Įvairių "bluetooth" saugumo lygis yra palaikomas.

Jei jūsų vieta priklauso nuotolinio vieta DHL ,prašome įtraukti 35USD forthe nuotolinio mokestis.Kiekvienas gaminys buvo išbandytas prieš siunčiant į jūsų makesure jį veikia geros sąlygos!

Pastaba: Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo, laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Dėkojame už jūsų supratimą.

Prašome atkreipti Dėmesį:Jei jūsų šalyje iš Rusijos,Brazilijos,Argentinos ir Ukrainos.Prašome pasirinkti, AVS.

Pristatymas

1-2 Reikalas dienas, siekiant perdirbti gavus mokėjimą.

Laivybos laikas yra maždaug 2 iki 5 dienų per UPS, DHL ir EMS.15-30 dienų per HK POST ORO Pasaulyje.Kelio Numeris bus teikiama pirkėjui po to, kai prekės buvo išsiųstos

Mes negalime prisiimti atsakomybės už nepavyksta pristatymo nes imtuvas yra ne tuo adresu.Ir tada negalėjo pasirašyti važtaraštį.

Pastaba:Mes tikimės, kad jis atvyks laiku, bet kadangi tai yra tarptautinis pristatymo.Laivybos laikas bus labai priklauso nuo kurjerių įmonės ir vietos muitinės ir (arba) muitai.Dėkojame už jūsų supratimą.

Grąžinimo Politika:

Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti .Prašome conract mus greitai.Prašome neatidaryti ginčo ar palikti blogų atsiliepimų tiesiogiai.Tai nėra pats geriausias būdas išspręsti problemą.Mes galime pasikeisti, kad jūs,tačiau pirkėjai yra atsakingas už grįžta laivybos išlaidos per 10 dienų.

Jei jūs turite bet kurį elementą problema,tiesiog susisiekite su mumis greitai,mes padarysime viską, kad ją išspręsti per 24 valandas.Prašome nepalikite blogų atsiliepimų, prieš susisiekdami su mumis.Tai nėra geriausias būdas išspręsti problemas.Ačiū!

Žymos: bmw icom, a2 icom, 5054a diagnostikos, sijonai vas, bmw jungtis, nešiojamas, automobilinis, transporto priemonės bmw diagnostikos, super io lustas, bass 5054a, c5 mb star.

Charakteristikos

Specialios Funkcijos Wifi
Elemento Plotis 34inch
Elemento Aukštis 34inch
spalva Kaip Rodyti
Garantija 1 Metai
Elektroninis Taip
RAM 4g
Įtampa 12v 24v
Medžiagos Tipas Geležies
Elemento Ilgio 34inch
Prekės Pavadinimas RACEAUTO
Prekės Svoris 8kg
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Automobilių Diagnostikos Kabeliai ir Jungtys
Aparatinės Įrangos Versija Naujas
HDD 1 TB
Programinės Įrangos Versija Naujausias
Galia 5w
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CC
Modelio Pavadinimas 3in1

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Super 3IN1 mb star c5 bmw icom kitą vas 5054a visas lusto programinė įranga, hdd 1 tb su nešiojamuoju cf19 paruoštas naudoti

Super 3IN1 mb star c5 bmw icom kitą vas 5054a visas lusto programinė įranga, hdd 1 tb su nešiojamuoju cf19 paruoštas naudoti

Panašūs produktai: