Nauja Išpardavimas
Lopai srityje pagal akis asiakiss Gyvatė Akių Zonos kaukė su gyvatės nuodų Padidinti

Lopai srityje pagal akis asiakiss Gyvatė Akių Zonos kaukė su gyvatės nuodų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.22

Dalintis

Apie prekę

Lopai srityje pagal akis su SYN ake peptidas iš Azijos Kiss prekės yra veiksminga priemonė, kovojant su mimikos raukšles.

Sintetinis peptidas, imituojantys nuodų Viper, atsipalaiduoti raumenys, veido ir neleidžia jiems susitraukti, dėl to oda tampa lygesnė.

Tai yra viena iš labiausiai veiksmingas anti-aging sudedamųjų dalių šiuolaikinės kosmetologijos ir lėšų, jos pagrindu, yra labai populiarus visame pasaulyje

Asiakiss pleistrai yra veiksminga priemonė prieš edema ir tamsius ratilus po akimis, turi anti-senėjimo ir Botox poveikio, užpildykite odos ląstelėms energijos, didina odos elastingumą, skatina raukšlių išlyginimas.

Naudojimo būdas: Nuplaukite ir nusausinkite tuos veidus.Švelniai pridėti dėmės srityje, pagal akis.Palaukite 15-20 minučių, tada nuimkite pleistrus.Įsitikinkite, kad pleistras maišelis sandariai uždaromas.

Sudėtis: Vanduo, Glicerinas, Hidroksietilceliuliozė, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide, Diacetatas, Hidrolizuotas Kolagenas, Natto Guma.Carica papaya (papaja) tiekėjo ekstraktas, Rosa tiekėjas, gėlių vandens, Camellia sinensis lapų ekstraktas, morllantoin, Arbutin, Pantenolis, PEG-60 Hidrintas Ricinos Aliejus, Tocopheryl Acetate, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, dinatrio EDTA.

Žymos: klarnetas, fleita, kermeto įterpti, diamond siuvinėjimo animacinių filmų varlė, diamond siuvinėjimo sakura, granulių akių kaukė, suknelė korėjos stiliaus, Rankų Kaukė, 2021 suknelė, suknelė eleganti, gyvatė žaislas.

Charakteristikos

Šalis/Regionas Gamyba Korėja
Tipas Suvynioti Kaukė
Formulės Skystis
Lytis Moteris
Elemento Tipas Gydymo Ir Kaukė
Naudoti Veidas
Modelio Numeris АК236/АК236. 3
NET WT 200g
Prekės Pavadinimas AsiaKiss
Kilmės KR(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Lopai srityje pagal akis asiakiss Gyvatė Akių Zonos kaukė su gyvatės nuodų

Lopai srityje pagal akis asiakiss Gyvatė Akių Zonos kaukė su gyvatės nuodų

Panašūs produktai: