Hismith Pūlingas Makšties Puodelis su realiomis grindų lūpos Premium Sekso Mašina KlicLok Sistemos Priedai minkštųjų Vyrų taurės Masturbator

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.19

-33%

€49.54

Dalintis

Apie prekę

Produkto informacija

Spalva:Juoda Connecter: KlicLok Sistema Medžiaga:100% Silikono+ABS Makšties gylis:20cm/8inch Dydis: 30*10cm Svoris: 365g Apie produktą: Specialiai sukonstruotas ---Kostiumas Hismith premium sekso mašina Kliclok Sistema, tik, žinoma, jūs galite jį naudoti su ranka.Neslidžios dizainas apvalkalas yra daugiau lengvai tinka ranka ūkyje.TINKA DAUGUMAI ŽMOGUS---skirtas vidutinio dydžio varpos vyras, super didelis vyras gali prireikti kitokio Lengva valyti---Atskiras dizaino, galite ją ištraukite ir nuvalykite jį su Antibakteriniu plovikliu Pranešimas:Dėl skirtingų matavimo metodų, gali būti mažas skirtumas 0.1-0.5 cm klaida

Paketas Apima

1 X Masturbacija taurė

Kaip valyti:

1*Ardyti rankovės ir sunkus atvejis.Plauti sunku atveju pirmasis naudojant muilą ir šiltą vandenį.Atkreipti ypatingą dėmesį į apatinį dangtelį ir įsitikinkite, kad jūs suteikiate jai tikrai gera gera kaip ji renka labiausiai savo sultyse. 2*Šalia yra iki rankovės.Tai vėjas gera, bet jums reikia suteikti jai šiek tiek papildomo dėmesio: >>Pirma, skalauti, rankovės su šiltu vandeniu — įsitikinkite, kad vanduo nėra per karštas, kaip tai gali pakenkti rankovės patentuota SuperSkin medžiaga Praplaukite iš rankovės, tiesiog leiskite vandeniui bėgti per vieną įėjimą, kol ji išeina.Padaryti maždaug 30 sekundžių. >>Tada jūs ketinate gauti savo rankas (truputį) purvinas.Paleisti rankovės, po vandeniu ir vėl įdėkite pirštą išmušti cum įstrigo į šonus.Tai ypač svarbu, kad kuo daugiau tekstūra rankoves, nes jie turi tona įtrūkimų dėl mašininės ir cum paslėpti.Tačiau, nereikia būti per šiurkštus — tempimo rankovės, per daug gali sukelti microtears. >>Kitą, taurė savo ranką virš vienos skyles, ir leisti tekėti vanduo į kitą.Tada puodelį savo ranką virš kitų skylė (įsitikinkite, kad abu skylutės užtaisomos) ir purtyti jį. >>Po valymo,kabinti savo rankovėmis ir sunku atveju išdžiūti. 3*paskutinis žingsnis-įsitikinkite, kad jūsų Fleshlight yra kaulų išdžiūti prieš jūs įdėti jį atgal į savo atveju, nes priešingu atveju, jis bus eiti supeliję.

Daugiau informacijos apie produktą

Paslaptis pakuotė:

Siekiant apsaugoti klientų privatumą, pakuotės neturės jokios informacijos apie produktą,Tik jūs žinote, kas yra " s viduje.Paprastai skelbiame, kad "massager"pavadinimas muitinės,Todėl nesvarbu, ką jūs perkate, jūs neturite jokių sumišimą.

Mokėjimo

1. Mes naudojame Sąlyginio mokėjimo.Sąlyginio deponavimo, padeda VIZŲ Kredito kortelės, Western Union", Banko pavedimu (T/T", "Paypal" ir kt. 2. Pls atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo.

Vežimas

1. Mes laivas elementus per EMS, DHL, UPS, TNT, Kinija Paštu arba Honkongo Paštu. 2. Užsakymai tvarkomi per 24-72 valandas mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS yra pateikta vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes pasirūpinsime, vežimą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Prašome bendradarbiauti su muitinės,jei dėl gavėjas nebendradarbiauja su muitinės clearanc,todėl prekės buvo išsiųstas atgal,mes grąžinsime nėra mokestis,kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis,ačiū. 8.Visos kainos neapima muitų, prašome kreiptis į vietos valdžios institucijas patvirtinti tarifo kainą. 9.Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. (Kitos šalys ar atokiose vietovėse gali užtrukti ilgiau.)

Grąžinimo ir atlyginimo

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekes galite prašyti grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 dienas po to, kai gavote prekes. 2. Jei prekes gavote ne tas pats su aprašyme arba turite kokybės problema prašome pasiūlyti įrodymų .Mes jums dar vienas naujas prekes jūsų kitą, kad arba mes galime suteikti jums pakankamai grąžinti pinigus. 3. Jeigu jūs norite grąžinti prekes atgal, tiesiog, nes jūs asmeninės priežasties, tada reikia mokėti krovinių. 4. Prašome nesiųsti atgal sau be susisiekite su mumis.Jeigu pakuotės grąžinti sau be susisiekite su mumis,bus sukelti didelį krovininio nuostolių,todėl nėra grąžinami.

Atsiliepimai

Mes nuoširdžiai tikimės, kad esate patenkinti punktas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.Jei turite kokių nors klausimų, vėliau, maloniai prašome informuoti mus, mes stengiamės padėti jums ją išspręsti.

Žymos: pūlingas barstytuvas, automatizuotas vyrų masturbator, realistiškas vyrų makšties, sekso žaislas, masturb vyrai, erotinio penio žiedas, vyrų masturb, greenscreen, suaugusiųjų vyrų mastubator, įranga lytis.

Charakteristikos

spalva juoda
Medžiaga Silikono+abs
Elemento Tipas Masturbacija Taurė
Makšties gylis 20cm/7.88 colių
Prekės Pavadinimas HISMITH
Dydis 30*10.5cm
Modelio Numeris HSA33
Sekso Žaislai suaugusiųjų žaislai vyras
Funkcija Masturbacija Taurė

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Hismith Pūlingas Makšties Puodelis su realiomis grindų lūpos Premium Sekso Mašina KlicLok Sistemos Priedai minkštųjų Vyrų taurės Masturbator

Hismith Pūlingas Makšties Puodelis su realiomis grindų lūpos Premium Sekso Mašina KlicLok Sistemos Priedai minkštųjų Vyrų taurės Masturbator

Panašūs produktai: