XISHUO M. 2 SSD 256 GB PCIe 128GB ssd 2280mm 512 GB NVMe ssd 1tb talpos hdd 2TB Vidinio Kietojo Disko Nešiojamas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.65

-49%

€37.29

Dalintis

Apie prekę

Įmonė : XISHUO VSD, yra pirmaujanti ir Profesionalus gamintojas aukštųjų technologijų SSD (Solid State Drive products nuo 2013 m. Mūsų bendrovė specializuojasi kuriant, gaminant ir parduodant SSD (Solid State Storage Produktai.

XISHUO 2.5 Colio SSD Kietąjį Diską SATA

1.Gamyklos Tiesiogiai

2.Žemiausia kaina

3.Paramos Grąžinimo&Grąžinimo Politika

4.Aukščiausio veiksmingumo

5.3 metų garantija

Apie greičio: Bandymo rezultatas yra tik nuoroda ,įvairių bandymų aikštelės ir bandymų programinės įrangos versijos turės skirtingus rezultatus,pls žinote, kad.

Apie Laivybos:

1,įsitikinkite, adresą , telefono numerį, pašto kodą ir pavardę(rusijos draugas turi būti vardas, pavardė), yra teisingi ,pateikdamas užsakymą.jei padarėte užsakymą ir norite išspręsti imformations , prašome anuliuoti jo užsakymą, ir vėl pertvarkyti.

2,sklypas bus išsiųsti per 1-5 dienas po apmokėjimo pašalinta.

3,Pagal Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas, ypatingi reikalavimai, padaryti įrašą į praneškite mums.

4,DHL shipping yra ne remti atokiose vietovėse.

5,Nes importo politikos skirtingose šalyse yra skirtingi, jei muitinės procedūras reikia sumokėti tarifus, pirkėjams reikia mokėti tarifus.

6,Prašome nepalikite us1-3 mažai balų sukelti laivybos problema,jei jūs negalite gauti sklypas ,prašome atidaryti ginčą ir bus grąžinti.

Susisiekite su mumis:

1,Mūsų darbo laikas 6:00 P. M - 3:00 A. M ( Ramiojo vandenyno Laiku ), nuo pirmadienio iki šeštadienio ,Išskyrus švenčių dienas.

2,Prašome susisiekti su mumis Keturvalakiai.lt pranešimą tik.

3,atsižvelgiant į laiko skirtumą tarp šalių, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau mes gauti žinutę . 4,Jei esate sluoksninė su mūsų daiktų, Prašome palikti mums savo teigiamų atsiliepimų.

5,Prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą, prieš susisiekdami su mumis.Mes padarysime viską, ką galime spręsti savo problemas.Pateikti neigiamų atsiliepimų nėra vėlu, jei problema nėra išspręsta.

Pranešimo:

1, Mūsų tyrimų rezultatas yra pagrindas, ant sataIII sąsaja,sataIII sata kabelis,desktop ir VSD tuščias statusą , skirtingų kompiuterių ir programinės įrangos (apima programinės įrangos versiją), rezultatas gali skirtis .

2, Skirtumas tarp SATA I, SATA II ir SATA III SATA I (1 peržiūros.x) sąsaja, oficialiai žinomas kaip SATA 1.5 Gb/s , tai pirmos kartos SATA sąsaja veikia 1,5 Gb/s.Maksimalus greitis 150MB/s.SATA II (peržiūra 2.x) sąsaja, oficialiai žinomas kaip SATA 3Gb/s, yra antros kartos SATA sąsaja, veikia 3.0 Gb/s.Maksimalus greitis 300MB/s.SATA III (3 redakcija).x) sąsaja, oficialiai žinomas kaip SATA 6Gb/s, yra trečiosios kartos SATA sąsaja, veikia 6.0 Gb/s.Maksimalus greitis 600MB/s.Ši sąsaja yra atgal suderinama su SATA 3 Gb/s sąsaja.Jei sata3.0 SSD išbandytas greitis sata2.0 sąsaja ir sata laidas rezultatai bus netikslūs.

3,Pagal tarptautinės stander 1000KB=1MB ,realių gebėjimų =Gebėjimai x 0.93, atkreipkite dėmesį, kad .

Prieš pradėdami jį naudoti, prašome dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Mano kompiuteris-Valdymo-Device manager-disc drive" ir gali rasti mūsų VSD.Prašome formatas ir pertvara .

Žymos: ratai sunku, plokštė x99, nvme, nvme ssd, ssd, m2, vilnius, vsd 1t tb, žaidimas nešiojamas kompiuteris, sata ii ssd.

Charakteristikos

Sąsaja M. 2 PCI-e NVME
Valdytojas SMI2263XT
Sertifikavimo ROHS
Skaitymo/Rašymo Greitis Skaityti Max Greitis Iki 2400MB/S,Rašyti Max Greitis Iki 1700MB/S
Kilmės KN(Kilmės)
Matmenys 80mm*22mm*3,5 mm
Tipas Vidaus
Prašymas Nešiojamas kompiuteris
Nand "Flash" Tipo TLC
Sąsajos Tipas M. 2280 2
Garantija 3 metai
Prekės Pavadinimas XISHUO
Stilius ssd
Dydis PCI-e
Modelio Numeris X970
Pakuotė Taip
Prekės Būklė Naujas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

XISHUO M. 2 SSD 256 GB PCIe 128GB ssd 2280mm 512 GB NVMe ssd 1tb talpos hdd 2TB Vidinio Kietojo Disko Nešiojamas

XISHUO M. 2 SSD 256 GB PCIe 128GB ssd 2280mm 512 GB NVMe ssd 1tb talpos hdd 2TB Vidinio Kietojo Disko Nešiojamas

Panašūs produktai: