Palapinė / Brezentas dalys peg klaustuko Nagų Plieno peg 18 cm 5

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.45

-39%

€5.66

Dalintis

Apie prekę

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Jis yra pagamintas iš tvirtos, tvirtas didelio stiprio aliuminio lydinių, todėl jis nebus pertraukos arba sulenkti.Didelio stiprio aliuminio lydinių, peg yra puikus atsparumas korozijai ir ilgaamžiškumo.

Jis yra lengvesnis ir stipresnis nei titano, plieno.Ilgaamžiškumas, lengvas, atsparus karščiui, netoksiškas ir nesukeliančio.Titano yra plonos, lengvos medžiagos, su mažu šiluminio laidumo.

Tai yra įmanoma įterpti nagų sklandžiai, nepaisant to, minkštos dirvos ar sunku dirvožemio.Tai peg labai funkcionalus palapinę.Ji yra optimalaus dydžio, kai nenorite padidinti savo bagažą, kiek įmanoma.

Pengu stovykla nustatymo priemonė, skirta palapinė palapinei fiksavimo, lengvas ir patogus nešiotis.Kalnų stovyklavietės yra pievų, sunku, žemės, metalo vinys yra būtinybė kempingas gerbėjai.

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: aliuminio lydinys

Svoris: Maždaug 15 g / knygų.

Dydis: 18 cm (ilgis) x 0,6 cm (skersmuo)

Pakuotės turinys:

5 * Pagrindo nagų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: mickey telefono xs max, mickey dėklas iphone, tualetas putų plastiko, vandeniui led 110v, mickey telefonas x atveju, tualetu nuleisti vario, mickey fotosesijas, klozeto bakeliui aukso, mickey pliušinis turėtojas.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Priedų Tipas Palapinė Nagų
Tipas 5 + Asmeniui Palapinėje

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Palapinė / Brezentas dalys peg klaustuko Nagų Plieno peg 18 cm 5

Palapinė / Brezentas dalys peg klaustuko Nagų Plieno peg 18 cm 5

Panašūs produktai: