CNHIDS Nagų Dailės Pro "PASIDARYK pats" Rinkinio Mirkti Off Uv Gel Polish Manikiūro rinkinys 9W Kietinimo Lempa, Rinkinys, bet 5 spalvos &base " top Set nagų gelis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.09

-10%

€15.66

Dalintis

Apie prekę

Pastaba : yra 2 skirtingo tipo parinktį, pasirinkti elementą, kad jums patinka !hello dear ,rinkinys apima 5, nagų lakas, prašome pasirinkti 5 spalvų skaičius iš spalvų paletės ir palikti mums 5 spalvų skaičius yra gerai ,jei jūs neturite duoti mums atsakymą , mes pasirinkti karšto pardavimo spalva jums ir pakuotės gerai .Paketas Apima: 1piece * 9W UV lempa 1 set * Base ir Top Coat 1 vnt *Valiklis Cleaner 5piece*nagų lako 10vnt mišrios spalvos lipdukai Pašalinti Švaresnis 10pc wrap valiklis (2 tipas : rožinė /balta peel-off juosta latekso ) 10vnt nagų įrankiai

Dear klientas nepamirškite pasirinkti 5 spalvas, Prašome užsisakyti priminimą ar siųsti pranešimą į mane.

Jos durų iki Durų Siuntą.Nemokamai išsiunčia daugiau nei 100+ šalyse

Visi produktai bus narių, kaip dovana, ir pareiškė, žemiau $30 išvengti mokesčių

jei turite specialių pageidavimų, prašome leiskite man žinoti.Bet mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių.

JEI negavote prekės per įprastą laiką ar manote, kad yra kažkas negerai su transportavimo procesą.

prašome nesijaudinkite ir jaustis laisvai susisiekti su mumis, mes patikrinti tai už jus.

Nemokamai siunta Numatytasis Siųsti Kinija Po Oro Pašto siuntos.

Atvyksta Laikas:

A).Azijos šalys (10-20days)

B).Europa, Šiaurės Amerika (20-25 dienų)

C).Afrikoje, lotynų Amerikoje ir Okeanijoje (25-35 dienas)

JEI norite siųsti juos Greitai vežimo EMS/DHL/UPS .bus įkrauti pridėti siuntimo išlaidų.

EMS/DHL/UPS siuntos, apie 8-15 dienų atvykti.

Nustebinti Naujais: * Jei perkate daugiau nei 300$, mes galėtume išsiųsti jums nemokamai laivybos DHL,EMS, kurios tik imtis 3-7days. * VIP klientui,mes siūlome daugiau nuolaida ar dovana, kaip nustebinti Atkreipti dėmesį: * Mūsų dydis yra measureed pagal juostose,ji gali būti dar 1-2cm skirtumų,todėl tikimės, kad pirkėjas gali suprasti * Jei spalva yra šiek tiek skirtumų,tai normalu, nes niekas negali pažadėti, tai 100% pats kaip nuotraukoje

1) mes imtis alipay mokėjimų internetu. 2) Mes taip pat imtis Western Union, MoneyGram T/T) mokėjimo. 1) Jei nesate patenkinti produkto galite grąžinti prekių keitimo ar Grąžinimo (per 7 dienas nuo ilgio)

bet prašome susisiekti su mumis prieš grįžti.Visi parodyti elementus, kurie turi būti geros būklės.Jie turi būti pagal resalable būklės.

Keletas defektų, nėra garantijų, pavyzdžiui, pažeistas subraižytas ir t.t.

2) Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesius mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo įkroviklio arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę.

Tačiau Turi būti užtikrinta, kad ne žmogus-padaryta žala.Prašome palikite gerų atsiliepimų, jei esate patenkinti produkto (4-5 žvaigždučių!) ačiū!!!

Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir stengsis išspręsti visus netikėtų problemų.

Jei nesate patenkinti su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis laiku ir siųsti pranešimą pirma, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti bet kokį ginčą dėl alibaba.Neigiamų atsiliepimų neišsprendžia nieko mes visada darome viską, kad spręsti problemas ir gyventi savo pasitenkinimą.

Žymos: šiaudų skrybėlę 4 metų, ledo pelėsių mados, hat sporto sausas vaikas, hud belaidžio odb2, hat plieno papuošalai, honda cbf 600 raktas, h9 4300 k led 360, "huawei" p7 battrey, h8 led geltona ventiliatorius.

Charakteristikos

Elemento Tipas Set & Rinkinys
Prekės Pavadinimas CNHIDS
Tinkama lempa UV/LED lempos yra GERAI
Ilgalaikis Laikas 2 savaites ar anksčiau
NET WT 10ML
Proga Partija , Klubas , Madų šou , kelionės , biuro ..0
Modelio Numeris nagų rinkinys
Spalvos 132
Tomas 8 ml
Spalvų pasirinkimas Palikite mums 5 spalvą iš spalvų paletės
Kiekis 34pcs
Nagų Gelis 5 vnt nagų gelis /base /top
Kilmės KN(Kilmės)
Komponentas Derva
Medžiaga uv lempa. gelis . švaresnis. builder gelio
Tipas Gelis Lenkijos
kas nagų meno mylėtojas , naujas liekni , nagų grožio mylėtojas , Mani...

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CNHIDS Nagų Dailės Pro

CNHIDS Nagų Dailės Pro "PASIDARYK pats" Rinkinio Mirkti Off Uv Gel Polish Manikiūro rinkinys 9W Kietinimo Lempa, Rinkinys, bet 5 spalvos &base " top Set nagų gelis

Panašūs produktai: