3in1 Touch " Valdiklis Silikono Danga Žiedas Dangtelis+Reguliuojamas Dirželis +Nykščio Dangteliai, Oculus Quest 2 VR Apsaugos Priedai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.67

-24%

€8.78

Dalintis

Apie prekę

Prakaito Įrodymas, Silikono Valdiklis su šlapia Danga Padengti + Karka Dirželis Oculus Quest 2 Touch Valdiklio Priedai

Ypatybė:

1. Pilna apsauga - silikono touch " valdiklis su šlapia danga padengti ir apsauginis žiedas dangtelis suteikia pilną apsaugą jūsų Oculus Quest 2 valdytojams poveikį, braižymo ir nešvarumų.Į karka dirželis yra pagamintas iš patvaraus PU Odos, kuri apsaugo valdytojus nuo išsviedimo iš žaisdami žaidimus.

2. Labai reguliuojamumas - Metalo sagtis konstrukcija leidžia karka dirželis reguliuojamas, kad tilptų įvairių dydžių rankas.Sukiojamomis kniedės leidžia šiek tiek koreguoti kampą pagal skirtingo dydžio rankų ar žaidimas veiksmų, pridedant daugiau lankstumo.

3. Skylę dizainas - hole dizaino silikoninis apsauginis žiedas dangtelis užtikrina, kad signalas gali įvesti valdytojas paprastai.Reguliuojami elastiniai dirželiai pagaminti iš elastinga medžiaga dėvėti, elastingumą ir anti-slip.Anti-susidūrimo apsaugos silikoniniai žiedai yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono.

4. Išvaizda Žmogiškas Piršto Lizdas Dizainas - Naujas anti-slydimo dizainas, pridurdamas, priešslydžio sistema modelio linijas ant paviršiaus, Ypatingas sukibimas atsparumas metu didelio intensyvumo VR žaisti ar prakaituotas rankas, jūs galite lengvai turėti savo valdytojas ir neleisti jai nukristi, arba mažėja.kuris yra patogesnis žmonėms su didelių rankose laikyti lengva ir paprasta pasiekti visus mygtukus; taško, dizainas žiedas dangtelis gali veikti kaip rezervą, kai žiedas yra hitas, kuris yra laisvas nuo susidūrimo ir įbrėžimų.

5. Lengva įdiegti ir pašalinti - Unibody konstrukcija leidžia rankena apima labai lengva integruoti į savo duomenų valdytojas arba pašalinti.All-in-one dizainas, ne nerimauti, energingi judesiai leis danga padengti pradėti skaidrių išjungti.

Specifikacija:

Suderinamumas: Oculus Quest 2 touch " valdiklis (be VR ausines ar valdytojas)

Spalva: Juoda, Balta (Pasirinktinai)

Medžiaga: Silikonas

Produkto svoris: 100g

Pakuotės dydis: 20*14*3cm/7.87*5.51*1.18"

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

1 Pora X Valdytojas Rankena Apima

1 Pora X Karka Dirželiai

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Žymos: kontrolės vr, laisvų rankų įranga k10, oculus quest riešo dirželis, oculus quest 2 veidą padengti, oculus quest dirželis, oculus quest 2 dirželis, quest 2, rift s, stiklo wifi, oculus quest odos.

Charakteristikos

Suderinamos Prekės už Oculus Quest 2 VR Akinius, Riešo Dirželis
Svoris 100 g
Prekės Pavadinimas h96
Suderinama Modelis už Oculus Quest 2 VR Akiniai
Dydis 20X14X3cm
Pakuotė Taip
Modelio Numeris Valdytojas Rankena Apima
Komplektacija Bundle1
Tomas /
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Valdytojai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

3in1 Touch

3in1 Touch " Valdiklis Silikono Danga Žiedas Dangtelis+Reguliuojamas Dirželis +Nykščio Dangteliai, Oculus Quest 2 VR Apsaugos Priedai

Panašūs produktai: