Holografinis Makiažas Maišelį Aiškiai Organizatorius Didelės Talpos Permatomas Kosmetikos, Tualetinių Reikmenų Dėklas Naujas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.63

Dalintis

Apie prekę

įstaiga, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Holografinis Makiažas Maišelį Aiškiai Organizatorius Didelės Talpos Permatomas Kosmetikos, tualetinių reikmenų Dėklas Naujas

Aprašymas: Savybės:

1. Akį traukiantis Holografinis Spalva : Pagamintas iš holografinio TPU, šis holografinis kosmetikos krepšys pakeis spalvą pagal apšvietimą.Unikalios asmenybės stilių, kad jums akis krenta visur.

2. Permatomas dizainas leidžia jums pamatyti, kas yra viduje ir rasti tai, ko jūs norite greitai.

3. Atsparus vandeniui ir Dulkėms: medžiaga yra atsparus vandeniui ir dulkėms, tai aišku, makiažas maišelį galite apsaugoti savo kosmetika nuo dulkių ir drėgmės.Puikiai tinka kelionės ar namų ūkio reikmėms.

4. Didelė Talpa: Du dydžiai pasirinktinai, ši kosmetikos krepšelį gražiai tilptų jūsų rankinėje ir yra pakankamai vietos visus savo makiažas produktų.

5. Universalus: Tai ne tik makiažas maišelį, taip pat gali būti naudojamas kaip tualetinių reikmenų krepšys, pieštuko atveju, akiniai nuo saulės organizatorius ar piniginės, lengvas ir patogus nešiotis.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Medžiaga: TPU

Dydis:

S: 18x7.5x9CM

L: 22x8x11CM

Produkto Kategorija: Kosmetikos krepšys

Pareigos: atsparus vandeniui, matomas

Taikoma scena: Kelionės, namuose kasdien

Komplektą Sudaro: 1 x makiažas maišelį

Žymos: sandėliavimo lentynos, savininkas papuošalai, miegamasis organų, papuošalai organų, makiažas organizatorius sidabrinė, Stalčių, makiažas stovo, nagų lako storag, kabineto organų, savininkas makiažas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas HOBBAGGO
Medžiagos Sudėtis TPU
Stilius Mados
Pagrindinė Medžiaga PVC
Elemento Aukštis 9cmcm
Modelio Tipas Kietas
Modelio Numeris Kosmetinės
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Prekės Svoris 60g
Elemento Plotis 7.5cmcm
Formos pagalvė
Elemento Ilgio 18cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Holografinis Makiažas Maišelį Aiškiai Organizatorius Didelės Talpos Permatomas Kosmetikos, Tualetinių Reikmenų Dėklas Naujas

Holografinis Makiažas Maišelį Aiškiai Organizatorius Didelės Talpos Permatomas Kosmetikos, Tualetinių Reikmenų Dėklas Naujas

Panašūs produktai: