2 Gang "PASIDARYK pats" Wifi Smart Šviesos Jungiklis Jungiklis Modulis Smart Gyvenimo Tuya APP Nuotolinio Valdymo, Darbo su Alexa Echo "Google" pradinis 2Way

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€17.06

-50%

€34.12

Dalintis

Apie prekę

2 Gang "PASIDARYK pats" Wifi Smart Šviesos Jungiklis Jungiklis Modulis Smart Gyvenimo Tuya APP Nuotolinio Valdymo, Darbo su Alexa Echo "Google" pradinis 2Way

Pagrindinė Funkcija:

1.Eas ily pakeisti savo tradicinių įjunkite, kad jūsų gyvenimas smart er.Padaryti savo Gauja 2 2 Būdas pereiti smart,jums tiesiog reikia įdiegti vieną smart switch kaip ši,kuri tinka ES ir JK jungiklis, dėžutė .P nuomos co n įmonės dydį, prieš tai, kad ing .

2. W irelessly c ontrol jūsų žibintai arba prietaisais per balso ar mūsų e Išmaniųjų Telefonų ir Alexa arba "Google" ssistant.

3. Didžiausia įtampa apkrovos šis jungiklis modulis yra 220-250 v ir 2*5 amp ,c yra c ontrol įvairių rūšių l skrydžių ir ppliances .

4. Pateikiant 2.4 G Tinklus iš savo mobiliojo telefono prijunkite prie jungiklio, modulio, nr. STEBULĖS reikia.

5. P opular Universalus APP kaip smart gyvenimas/Tuya A ndroid / i OS) a llows a f ull Kontrolės y mūsų l skrydžių arba c ompatible a ppliances.Kelis p rogram o ptions a llow mums nustatyti tikslų laiką t balsuokite l skrydžių , f ans ar kiti prietaisai utomatically .

6.Suteikite savo prietaisus galutiniam smart makeover .Jums tiesiog reikia prijungti šis smart modulis su savo d evice ir p ower taip urce ,ir dauguma suderinami produktai gali būti konvertuojami į smart tie.

7.DUK:

Q1:Ką daryti, jei aš negaliu konfigūruoti šį jungiklį modulis?

Prašome patikrinti, ar prietaisas yra įjungtas.

b:įsitikinkite, Kad jūsų mobiliojo ir pereiti modulis yra pagal tą patį 2.4 Ghz WIFI tinklo.

c:Ar tai gera interneto sąlygas.

d:įsitikinkite slaptažodį įvesti į Programą, yra teisinga.

e:įsitikinkite, kad laidai yra teisinga.

Q2:Kurie produktai galiu valdyti su prietaisu?

Y ou gali kontroliuoti viską, tipas, šviesos,ir elektros gaminių pagal prietaiso specifikacijas.

Q3:Kas atsitiks, jei WIFI išsijungia?

Y ou vis dar gali kontrolės prietaisas prijungtas perjungimo modulis su savo tradicinių jungiklį, ir, kai WIFI yra aktyvus vėl įrenginys, prijungtas prie modulio bus automatiškai prisijungti prie WIFI tinklo.

Jei turite daugiau klausimų,prašome susisiekti su mumis.

Balso aktyvuota šviesa Duoti komandas balsu valdyti šviesą, kai jūsų rankos yra užimtas.

Valdymas iš bet Kur Tum jūsų žibintai, lubų ventiliatoriai, ir kita įranga, prietaisai išjungti ir nesvarbu, kur jūs esate.

Ja pasidalinti su šeimos nariais

Geriau vizuali išvaizda,, kurie yra paslėpti laidus langelį įrašyti saugojimo vietos.Pagrindinės funkcijos:wifi jungiklis modulis yra skirtas transformuoti tradicinį pereiti į wif smartswitch.Mūsų produkto privalumas Tradicinių perjungti ir smartswitch yra pagal nepriklausomos kontrolės,dirbti be trukdžių.Galite naudoti jungiklis kontroliuoti galią valstybei.

Žymos: kamera tuya, pereiti zigbee, mini sonoff jungiklis, įtampa controle jungiklis, alexa parama, mini interruptor wifi smart gyvenimo, durų tuya smart, breaker smart, ir nuotolinio valdymo wifi, programuotojas alexa.

Charakteristikos

Maks. apkrovos 2*1150W / 2*150W LED lempos
Garantija 3 metai
Pritemsta (WxDxH) 46x46x18mm(be segtuku)
Atveju temp Tc
Įtampa 220-240V AC 50-60Hz
Prekės Pavadinimas YIDIELE
App Smart gyvenimas/Tuya
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas 2 Gang "Wi-Fi" Jungiklis Modulis
IP Reitingas Ip20
Veikimo diapazonas mažesnis arba lygus 200 m
Veikimo Temp -10 Celsijaus - +40 Laipsnių Celsijaus
WiFi Dažnis 2.4 GHz - 2.4835 GHz WIFI
Dabartinis 2*5A
Modelio Numeris MS-104B
Balso kontrolė "Amazon" Alexa/Echo/ "Google" hoem

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2 Gang

2 Gang "PASIDARYK pats" Wifi Smart Šviesos Jungiklis Jungiklis Modulis Smart Gyvenimo Tuya APP Nuotolinio Valdymo, Darbo su Alexa Echo "Google" pradinis 2Way

Panašūs produktai: