1Pcs BYEPAIN Suspaudimo Kelio Rankovės, Geriausias Kelio Įtvaras Parama Sporto, Bėgimas, Bėgimas, Krepšinis, Vyrams ir Moterims

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.49

-40%

€5.82

Dalintis

Apie prekę

RM17744605850262899

Paketas apima:

1Pcs* Suspaudimo Kelio Rankovės

(Pastaba: prietaisas šios prekės yra tik 1pcs, nr. turime kairę ir dešinę koją skirtumus, jei jums tai, prašome būti atsargiems perkant.)

Apie gaminį:

---Medžiaga: nailonas, spandex, gumos juosta

---Spalva: mėlyna/oranžinė/raudona/pilka

---Dydis M:

Ilgis: 32cm/12.6 colių

IKI Apimtis: 32cm/12.6 colių

Žemyn Apskritimo ilgis: 27cm/10.6 colių

---Dydis L:

Ilgis: 32cm/12.6 colių

IKI Apimtis: 35cm/13.8 colių

Žemyn Apimtis: 29cm/11.4 colių

---Dydis XL

Ilgis: 32cm/12.6 colių

IKI Apskritimo ilgis: 38cm/15inch

Žemyn Apimtis: 31cm/12inch

Kaip nustatyti, klijavimas?

Prašome įvertinti perimetras savo šlaunis virš centras savo skritulis, kad gauti norimą suspaudimo ir komfortą.Ir ieškokite dydžio diagramos.

Apie gaminį:

1. Girnelė Stabilizavimo Technologija - Tvirtina horizontalios juostos dizainas, kad turi girnelė į tinkamą poziciją ir stabilizuoja jūsų ACL, PCL, LCL, ir MCL raiščių.Jis ne tik suteikia patogų stabilizavimo prie kelio, ir absorbcijos dinaminių jėgų, bet taip pat suteikia ypatingos paramos sąnario stabilizavimas, skausmo ir greičiau žalos išieškojimo.

2.Atleisti Kelio Skausmas & Apsaugoti Jūsų Bendro Sumažinti skausmą ir greičiau atsigauti nuo artrito, sąnarių skausmo, sausgyslių, po operacijos, patinimas, taip pat atmainų ir patempimų.Siekiama sumažinti uždegimas ar patinimas po traumos ir padėti atkurti nuo operacijos.Idealiai tinka menisko plyšimo, sausgyslių, taip pat bėgikų ir džemperiai kelio problemų.-

3. Non-Slip Dizaino - du kartus neslidžiais silikono juostelės dizainas išlaiko kelio įtvaras likti ant jūsų kelio; nesijaudinkite apie prakaitavimas krūvio metu gali sukelti petnešomis nukristi.

4.Aukštos Kokybės: Pagaminti iš aukščiausios austi nailono medžiagos.Prašome atkreipti dėmesį, kitus kelio paramos petnešos neteikia paramos lygis, labai kieta, nepatogu, ir jis nebus paskutinis, kaip ilgai, kaip mūsų.

5.Mūsų kelio įtvaras slysta per tavo kojos ir apkabinimai savo kelio srityje, siekiant pagerinti veiklos rezultatus per sporto ar kasdieninėje veikloje.Jos kvėpuojantis, elastinga medžiaga apsaugo nuo prakaito didėjimas, o siūlo hi-tech, 3D kelio apsaugos.Jis puikiai tinka vyrams, moterims ir vyresnio amžiaus, bet kokio amžiaus.

Multi Funkcijos:

---Sumažina lėtinio skausmo aplink girnelė.

---Užtikrina ne riboto remiamos veiklos rezultatus.

---Ideali apsauga ACL, PCL ir meniskas ašaros.

---Sumažina bendrą virpesių mažiau traumų riziką.

---Padeda pašalinti bendras tūris ir diskomfortą.

---Mažina uždegimą ir patinimą, susijusios su žalos.

---Pagerina kraujo apytaką, Skatina greitesnį raumenų atsigavimą.

---Palaiko kelio riba ir bendroji kai stovi ir per judesį.

---Mažina skausmą ir sustingimą po fizinio krūvio ar ilgą laiką stovėti.

RM17744605850262901

Žymos: medžio siūlas, kelio skausmas, variklio slėgio testeris, bėgimas moterims armija, pečių parama, kelio raištis, kelio juostelę su turmalinas, bona bėgimas moterys, įtvaras, fitneso įranga namų sporto salė.

Charakteristikos

Modelio Numeris Suspaudimo Kelio Rankovės
Poveikis Išsiskyrimo Skausmas Nuo Ligos
Medžiaga Kompozicinės Medžiagos
Dropshipping Taip
Prekės Pavadinimas BYEPAIN
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

1Pcs BYEPAIN Suspaudimo Kelio Rankovės, Geriausias Kelio Įtvaras Parama Sporto, Bėgimas, Bėgimas, Krepšinis, Vyrams ir Moterims

1Pcs BYEPAIN Suspaudimo Kelio Rankovės, Geriausias Kelio Įtvaras Parama Sporto, Bėgimas, Bėgimas, Krepšinis, Vyrams ir Moterims

Panašūs produktai: