Atrakinta Originalus prekių iPhone 12 5G 6.1/" XDR Ekranas 12MP Kamera A14 Bionic " IOS "14 Išmaniojo telefono "Bluetooth"

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€886.31

-16%

€1 055.14

Dalintis

Apie prekę

1.Telefonas turi multi-language viduje,Jeigu nesate tikri, ar telefonas turi savo šalies kalbą,susisiekite su mumis prieš jūsų užsakymą, arba pasakyti mums, ką kalba, jums reikia oured.

2.Vidinės atminties bus mažiau nei specifikacijoje, nes dalis jo bus okupuota built-in sistemą ir programas.Pavyzdžiui, ROM, yra 32GB, tačiau tik 30~31GB gali būti naudojamas, tai yra normalu.

3.Mes bandymo telefono funkcija galite paprastai dirbti prieš vežimą.Mes negalime priimti bet kokį ginčą su tos priežasties, kad telefonas nėra naujas ar padirbtas produktas.

4.Prašome patikrinti, jei tinklo, veikia su jūsų vežėjas.Mes ne atsakingos jei jis neveikia su savo vežėjas po to, kai jūs jį gauti.Patikrinti savo šalies tinklo form:www.willmyphonework.net

5.Visi priedai naudotas ar restauruotas telefonas nebus originalus.Bet koks ginčas dėl "Netikras priedai", nebus priimami ir bus grąžintas tokios situacijos.

6.Prašome leiskite mums žinoti, visų pirma, jei yra kokių nors problemų dėl jūsų telefono.Bet ardyti ar remontuoti nei pirkėjas, nei remontas parduotuvę be mūsų sutikimo bus laikomas žmogaus sukeltų problemų, mes neprisiimame jokių ginčų ar grąžinamosios išmokos, dėl tokios situacijos.

7.Naudotas ar restauruotas telefonai nepalaiko vandeniui.Bet koks ginčas dėl vandeniui funkcijos tyrimai bus laikomas žmogaus sukeltų problemų, ir mes neprisiimame jokių ginčų ar bet grąžinamosios išmokos, dėl tokios situacijos.

8.Visus iphone " gali būti atnaujinami paprastai, tačiau prašome įsitikinkite, kad padaryti, kad prijungus prie kompiuterio.Priešingu atveju tai gali būti gedimas, dėl baterija išsikrovė arba WiFi stabilumo, ir telefonas bus niekada būti įjungtas po to.Nemokama garantija taip pat negalioja.

Paketą Sudarė: 1*iPhone 1*Ausinės su Linghting 1*Įkrovimo Kabelis 1*adapteris 4 Dovana 1*Telefono akivaizdžios 1* "Bluetooth" Ausinės 1*Grūdintas filmas 1*bevielio Įkrovimo Kabelis

Mes visi parduoti Klasės!!!

1.Mūsų laivybos Metodas yra Keturvalakiai.lt standartinis pristatymas(Keturvalakiai.lt Standartinis pristatymas yra logistikos paslaugos, teikiamos Alibaba logistikos paslaugų teikėjas "CaiNiao".Tai shrives apima siuntą iš Kinijos visame pasaulyje.sklypo bus pristatytas laivybos kompanijų, kaip Singapūras paštu,ispanijos paštu ir t. t.Laivybos Kompanija yra pasirinkta sistema, mes negali pasirinkti shipping company")

2.DHL Shipping:kai šalyje yra greitas pristatymas pasirinkti,DHL ar TNT,Prašome pažymėti, kad DHL shipping,Kai mieste bus atokioje vietovėje DHL kompanija,Nuotolinio Miestas turi mokėti 40$ papildomų laivybos kaina.

3.Prašome atidaryti sklypą po pareigūno buvimas,Jei sklypas pažeistas arba tuščias(pavogtas),paprašykite post office pateikti oficialų dokumentą,ypač teiginys prašymą popieriaus.ir pilną išpakavimo vaizdo ir svorio vaizdo už viską.

4.Visi siunta gali sukelti užsakymą mokesčių, ir pirkėjas turi būti atsakingas už mokesčius ir prekių įforminimą,prašome pažymėti!

Pardavėjas teikia 4 mėnesių garantija visiems produktams, išskyrus tuos atvejus, priedai,Jeigu pirkėjas, mums 5 žvaigždžių atsiliepimus gavus pacel,pardavėjas suteiks papildomų 2 mėnesių garantija, kaip apprecitation.Garantija Produktų bus negaliojanti, jeigu pirkėjas, taisyti ar ardyti be pardavėjo susitarimas,Prašom parodyti pardavėjas aiškiai vaizdo įskaitant imei numerį, jei turite po paslaugos Problemas,ačiū.

Žymos: pirkti telefono, iphone12 pro, 5g smartphon, skambinkite iphone 12, 5g telefono, iphon 12 pro max, didelis apvalus, atveju iphone8, pro, hp nešiojamas kompiuteris.

Charakteristikos

Greitas Įkrovimas USB-PD
Dizainas BARAS
PROCESORIAUS Modelis "APPLE"
Wi-Fi Perdavimo Standartas 802.11 a
Ekrano Rezoliucija Kita
Įkrovimo Sąsają Tipas Linghting
Veikimo Sistema ios
Kalbos Arabų
Baterijos Talpa(mAh) 2815
Galinio Vaizdo Kamera Pikselių 12MP
SIM Kortelės Kiekis 1 SIM Kortelės
NFC Taip
Baterijos Talpa Diapazonas <3000 mAh
Ekrano medžiagos OLED
Biometrinių Technologijų Veido Atpažinimas
ROM 64G
Ekrano Tipas Lenktas Ekranas
Galinio Vaizdo Kamera Kiekis 2
Pikselių Priekinė Kamera 12MP
Prekės Būklė panaudota
3.5 mm Ausinių Prievadas No
Sertifikavimo FCC
Budėjimo Laikas Iki 200 Valandų
RAM 4GB
Jutiklinis Ekranas Taip
Prekės Pavadinimas DOOV
belaidžio įkrovimo Taip
Korinio ryšio 5G
CPU Branduolių Kiekis Heksa Core
Priekinė Kamera Kiekis 1
Kilmės KN(Kilmės)
"Bluetooth" Versija 5.0
Baterijos Tipas Ne Nuimamas
Įkrovimo Galia 20W
Ekrano Dydis 6.1
"Apple" Modelis A14 Bionic
Ekrano Atnaujinimo Dažnis 60Hz
Ekrano dydis diapazonas Vidutinės (6-6.49")
Optinis Priartinimas 2X

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Atrakinta Originalus prekių iPhone 12 5G 6.1/

Atrakinta Originalus prekių iPhone 12 5G 6.1/" XDR Ekranas 12MP Kamera A14 Bionic " IOS "14 Išmaniojo telefono "Bluetooth"

Panašūs produktai: