Nauja Išpardavimas
Metalo Amatų Bio - Etanolis Lentelės Viršuje Židinys Namų Puošybai Tvoros Dizainas KW2306 Padidinti

Metalo Amatų Bio - Etanolis Lentelės Viršuje Židinys Namų Puošybai Tvoros Dizainas KW2306

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€91.67

Dalintis

Apie prekę

Kad lauko gyvenimo dar maloniau ir pareikšti intymi atmosfera, šis elegantiškas židinys jūsų sode ar savo kiemo.Nėra lizdo reikia, be kvapų ir jokių atliekų, pvz., suodžiai ar pelenai.Todėl šis židinys yra puikiai tinka naudoti patalpų viduje taip pat.

Produkto Informacija:

*Kūno+gaisro žudikas: metalo

*Degiklis: nerūdijančio plieno

*Visos dydis: 22x22x29 cm

*Svoris: 1.7 kg

*PASTABA: MŪSŲ PASIŪLYMAS YRA BE KURO.

Apmokėjimas:

1.Visi mokėjimai turi būti atlikti per 14 dienų nuo užsakymo patvirtinimo, Jei mokėjimo atidėjimas reikalingas, Prašome mums pranešti.

Apie Laivybos:

We will ship prekę(s) per 5 darbo dienas nuo mokėjimo išvalytas jūsų nurodytu adresu,

prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas, prieš jums padaryti mokėjimo.

Paprastai, mes išsiųsti prekes Tarptautinio oro paštu, tokių kaip Kinija paštu iš Kinijos.Daugiausia paketas bus pristatytas jums greitai per 14 Darbo dienų, tačiau kartais tai trunka apie 21 Darbo Dienų, labai priklauso nuo vietos, pašto paslaugų ir papročius.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Grąžinimo Politika:

Grįžta priimti per 15 Dienų nuo sklypo atvykimo.

Atsiliepimai: Jei produktus ir paslaugas iš mūsų, yra patenkinti, savo teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių Išsamios Pardavėjas Reitingai yra labai dėkingi!!.

Mes palikti teigiamą atsiliepimą, gavęs teigiamų atsiliepimų iš jūsų.

Kai jūs norma laivybos dalis , prašome imtis tarptautinio verslo atsižvelgti.

Mūsų tikslas-ne, įsitikinkite, kad turite malonią su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, jausmas ir nusivylimas, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Kreipkitės į MUS: Jei turite kokių nors klausimų ar klausimų, mes būsime pasirengę jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jums kaip ir anksčiau, kaip įmanoma, tačiau dėl laiko zonos skirtumo, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, už mums atsakyti.

Žymos: etanolis fireplac, augalų stalo dekoracijos, bioetanolio židinys, bio etanolio, nešiojamų etanolis šildytuvas, false židinys, pranešk apie netikrą knyga dekoras, židinys mūrinis, granulių viryklė, bio židinys etenolis.

Charakteristikos

Stilius Europa
Medžiaga Metalo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Metalo Amatų Bio - Etanolis Lentelės Viršuje Židinys Namų Puošybai Tvoros Dizainas KW2306

Metalo Amatų Bio - Etanolis Lentelės Viršuje Židinys Namų Puošybai Tvoros Dizainas KW2306

Panašūs produktai: