EverShine Diamond Siuvinėjimo Lauke Diamond Dažymo Priedų Karoliukai Skaidraus Plastiko Langas, Saugyklų Dėžės Atveju

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.86

-29%

€6.94

Dalintis

Apie prekę

Tipas: Diamond talpinimo Bendras Dydis(L*W*H): Apie 17x11x2.6cm Kiekvieno Skyrelio Dydis(L*W*H): Approx. 2.5x2x2cm Medžiaga: Aukštos skaidrios aplinkos apsaugos PP Dėmesio: Pagamintas iš aukštos kokybės PP plastiko medžiagų, netoksiškas, švelnus, patvarus.Lengvas, lengva nešiotis.Aiškios ir skaidrios spalvos, kad būtų lengva matyti planšetinio kompiuterio be atidarymo. 28 lizdas dizainas, kiekvienas lizdas su dangteliu, tinka kasdieniniam naudojimui.Rinkinys, 4 lizdai, iš viso 7 slots.Jūs galite pridėti arba sumažinti tinklų, kaip reikia koreguojant plastiko plokštės.Lengva valyti su vandeniu.Nėra karšto vandens.Tinka saugoti, deimantai, tabletes, auskarai, žiedai, karoliai ir daugiau.Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3CM skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

1. Paprastai, mes išsiųsti iš daiktų, kad jūs per 1-5 dienas, kai tik gausime jūsų mokėjimo informacija. 2. Mes teikiame keturių transportavimo būdų iš viso, jie yra EMS, Keturvalakiai.lt Standartinis Pristatymas, DHL ir Kinija Paštu, Oro Paštu.Mes atsiųsime sklypų jums, kaip jūsų prašoma vežimo būdus. 3. Pristatymo Laikas: A. Apie 4-10 darbo dienų UPS/Fedex/DHL.B.Apie 6-15 darbo dienas AVS.C.Apie 20-40 darbo dienų kinija paštu oro oro paštu,rusų šalis paprastai turi daugiau dienų.D.Jūs gausite sekimo numerį per 1-5 dienas po prekių pristatymo.E.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.Atention rusijos Klientams: 1. Prašome įvesti savo vardą, pavardę, įskaitant vardas, antras vardas ir pavardė, o mokėjimo. 2. Prašome įvesti savo adreso, įskaitant savo butą Nr. gatvė, miesto, regiono ir šalies, kitaip savo sklypo gali turbūt būti grąžintos!

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą apie mus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.Ačiū!Jei nesate patenkintas su produktų ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant negotive ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės patenkinti jus.

Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas) paprastai.Kartais tenka šiek tiek atidėti, nes savaitgalį ar atostogas.

Ačiū už ateina ir have a nice day.

Žymos: deimantų meno tapybos rinkiniai kadrams, 5d diamond tapybos pomeranijos, 5d diamon tapyba, homfun diament tapyba, diamond dažai, evershine pareigūnai parduotuvė, evershine europos sąjungos oficialusis, 5d "pasidaryk pats" diamond specialiųjų, diamind tapybos pen, sąrašas 5d "pasidaryk pats" diamond tapyba.

Charakteristikos

Forma Vieną
Spalvų skaičius 1-30
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas EverShine
Kiekvieno Skyrelio Dydis(L*W*H) Maždaug. 2.5x2x2cm
Medžiaga
Skaičius laiko tarpsnių 28
Naudoti Kita
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rombo Formos Aikštė
Stilius Europa
Gali ardyti ar Ne Taip
Modelio Tipas Kita
Drobė Pakavimo Metodas Kita
Įklijavimo Srityje Kita
Tipas
Rėmas No
Dalys gali būti Rinkinys, 4 lizdai, iš viso 7 slots.
Bendras Dydis(L*W*H)
Privalumas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

EverShine Diamond Siuvinėjimo Lauke Diamond Dažymo Priedų Karoliukai Skaidraus Plastiko Langas, Saugyklų Dėžės Atveju

EverShine Diamond Siuvinėjimo Lauke Diamond Dažymo Priedų Karoliukai Skaidraus Plastiko Langas, Saugyklų Dėžės Atveju

Panašūs produktai: