Visos Organizatorius Stovas Su 8-Sluoksnių Reguliuojamas Virtuvės Puodą Stovo Virtuvės Organizacijos Lentyna Pjaustymo Lenta Stalčiuko

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.85

-28%

€9.64

Dalintis

Apie prekę

indai de cozinha,кухня принадлежности,escurridor de platos, laikymo organizatorius, органайзер для кухни

8-sluoksnių Nerūdijančio Plieno Keptuvėje Organizatorius Turėtojas Pjaustymo Lenta Visos Puodą, Reguliuojamas Lentynos, Virtuvės Reikmenys Virtuvės stalčiuko

produkto savybės:

1.[ Aukščio Pakopas ]: Tai visos stovo organizatorius ateina su 8 pakopų reguliuojamas, galite įdiegti visos organizatorius pagal dydį savo puodus ir keptuves.Nesvarbu, kaip didelis jūsų banką yra, tai vis dar tilptų į jūsų banką organizatorius.

2.[ 3 "PASIDARYK pats" Metodus ]: Tai virtuvės stovo turi 3 "PASIDARYK pats" metodus.Jūs galite įdiegti 8 pakopas iš abiejų pusių arba tiesiog įdiegti 4 pakopos vienoje pusėje.Jūs galite įdėti į puodą stovo taip, kaip jums patinka.Nustatyti jį ar ją stovint yra visi iki jums.Puikus virtuvės skaitiklis organizatorius virtuvės organizavimo ir laikymo.

3.[ Lengva įdiegti ]: Kaip lengva įdiegti šį puodą organizatorius?Net mažas vaikas gali įdiegti į puodą turėtojas per porą minučių.Visų pagrindinių dalių, sandėliukas organizatorius yra lauke.Nereikia papildomų įrankių.

4.[ Tvirta Konstrukcija ]: Tai virtuvės organizatorius padarė sunkiųjų geležies su juoda dažymas purkštuvu.Ji' s Labai Tvirtas ir Elegantiškas.Kietojo Trikampio dizaino, kuris yra stabilesnė ir mažiau gali nukristi.Juoda dažymas purkštuvu, daro puodą dangčiu rack nėra lengva rūdžių.

5.[U Formos Griovelis Dizainas su neslidžiais silikono padas]: O puodą laikiklis naudojamas kaip dangčio laikiklis, U formos griovelis dizainas su neslidžiais silikono padas iš puodo dangtį, bagažinę, gali turėti puodą dangteliai nuolat vietą.

Produkto parametrai:

1. Gaminio medžiaga: geležis

2. Paviršiaus technologija: spray

3. Gaminio dydis: apie 29.5*20*4

4. Sluoksnių skaičius: 8 sluoksnius

5. Vielos skersmuo: 4,5 MM

6. Produkto svoris: apie 1425g

7. Taikymo sritis: virtuvės

8. Produkto spalva: juoda

pakavimo sąrašas:

1*Vidurinis laikiklis

1*Bazės

4*Įprasta laikiklis

Žymos: stalo įrankiai, virtuvės stalčių organizatorius dėklas, dėl mikrobangų krosnelė lentynos, virtuvės turėtojas, laikiklis dangčio, dovanų aukso, sandėliavimo virtuvė organizacija, virėjas puodą, vyras puodai puodą, virtuvės įrankis, plieno peg valdyba.

Charakteristikos

Tipas puodai ir keptuvės organizatorius
type5 escurridor de platos
Kilmės KN(Kilmės)
Type2 virtuvės reikmenys
Type3 virtuvės dalykėlių ir reikmenys
type1 puodai ir pan stovo
type4 virtuvės organizatorius
type6 organizatorius virtuvė
Medžiaga Metalo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Visos Organizatorius Stovas Su 8-Sluoksnių Reguliuojamas Virtuvės Puodą Stovo Virtuvės Organizacijos Lentyna Pjaustymo Lenta Stalčiuko

Visos Organizatorius Stovas Su 8-Sluoksnių Reguliuojamas Virtuvės Puodą Stovo Virtuvės Organizacijos Lentyna Pjaustymo Lenta Stalčiuko

Panašūs produktai: