200ml Pažangi Automatinė Indukcijos Muilo Dozatorius Rankų Plovimo Įtaisas Zeepdispenser Vonios kambario Aksesuarai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.10

-19%

€13.87

Dalintis

Apie prekę

Ypatybė:

Atsparus vandeniui dizainas visos mašinos, skalbti, stipriu anti infraraudonųjų spindulių trukdžių.

Atsparus vandeniui dizainas visos mašinos (baterija, plokštės).

Ji turi didelį anti-trukdžių ir yra imuninės infraraudonųjų spindulių trukdžių.

Pagrindinės funkcijos:

Jutimo atstumas yra 2-3 cm nuo stebėjimo siųstuvo ranka;

Numatytoji pristatymo apimtis yra 1ml; po intervalas 2 sekundes, antroje skystis bus gaminamas (pvz., jei palmių lieka daugiau nei 2 sekundes);

Prieš keisdami naują bateriją, pirmiausia paspauskite maitinimo jungiklį į bazę, diegti naujas akumuliatorius, keisti baterijų dangtelį ir paspauskite mygtuką dar kartą.

Specifikacija:

Talpa: 200ml

Gaminio dydis: 70 * 94 * 188mm/2.76*3.7*7.4"

Gaminio spalva: balto porceliano

Gaminio medžiaga: ABS

Vardinė įtampa: DC / 6 V (1,5 V * 4pcs)

Spalva karton. pakuotėje: 76 * 76 * 194mm/2.99*2.99*7.64"

Grynasis svoris: 170g

Pakuotės svoris: 216g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

įtrauktas

1 X Indukcijos Muilo Dozatorius

1 X Dėžutė

1 X Vartotojo Vadovas

-Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Mes willsend daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai mokėjimas yra baigtas. -Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami. -Atkreipkite dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

-Siuntimo išlaidas nėra jokių importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

1. Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA! 2.pirkėjas turi įsitikinti, kad prekės, grąžinami jų originalus sąlygas, daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas bus atsakingas už tokias sugadinti arba prarasti,ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai, tu grąžinti prekes. 3. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį konkrečias priežastis grįžti, ir jūsų užsakymo ID.

4. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

Žymos: putų vertus, muilo dozatorius, 50 ml, automatinis skysto muilo dozatorius 200ml, griežinėliais rankų plovimas, automatinė skalbimo mop, mielas automatinė vertus skalbimo mašina, skysto muilo dozatorius 200ml, antikvariniai rankų skalbimo mašina, tušti plastikiniai muilo dozatorius buteliai 200ml, automatinė plovimo kriaukle, rankų muilas 200ml butelis.

Charakteristikos

Pagrindinė Medžiaga Plastikiniai
Funkcija Skysto Muilo Dozatorius
Skysto Muilo Dozatorius Tipas Automatinis Muilo Dozatorius
Modelio Numeris Skystis Sopa Dozatorius

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

200ml Pažangi Automatinė Indukcijos Muilo Dozatorius Rankų Plovimo Įtaisas Zeepdispenser Vonios kambario Aksesuarai

200ml Pažangi Automatinė Indukcijos Muilo Dozatorius Rankų Plovimo Įtaisas Zeepdispenser Vonios kambario Aksesuarai

Panašūs produktai: