NUX Lacerate AKT Padidinti Pedalas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€44.60

-4%

€46.94

Dalintis

Apie prekę

Lacerate yra mini pedalą su didelį postūmį !

Neįtikėtinai paprasta vartotojo sąsaja ateina iš mūsų sudėtingų Dual AKT Grandinės Projektavimo , bet nesijaudinkite apie tai, kas yra po gaubtu.Tiesiog mėgautis 1 Paprastas Valdymas-Rankenėle , 2 Boost Funkcijos , ir 2 Apeiti Režimai .

2 Padidinti Režimai:

Švarus Boos t

Švarus režimas, Lacerate tik stiprina signalą, didinant apimtis, be jokio garso colorization.Dėl šios priežasties, Lacerate yra vienas švariausių "švarus padidinti" pedalus galima.

Suku Padidinti

Jei norite, riebalų , harmoningai turtingas padidinti tonas, tiesiog laikykite koja-jungiklį (1 sekundę) dalyvauti 2-ame etape, kuris prideda savo overdrive tonas.Labiausiai padidinti pedalai bus tik išeiga apie + 20dB didžiausia, bet Lacerate tai Suku režimas suteikia didžiulį + 35dB .Iš vidurkis didžiulis!

Tiesa, Apeiti arba Rezervo Apeiti

Dvigubai įtampa 18V suteikia jums geriau dinamiškas, o tai sukuria geresnes aukštis rezervo.

Daug profesionalios gitaros žaidėjai pradeda savo signalo grandinė, su stand-alone rezervo.Lacerate yra integruotas pasirenkami rezervo apeiti

Jūs galite pakeisti bypass režimo maitinimo įjungimas laikydami footswitch.

Žymos: nux, mg 300 nux, gitara nux, juoda angelėlis, mira lacer, mtb pedalas, plytelių, gitaros pedalas, pėdų peg pedalas, turbo boost.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas angelėlis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

NUX Lacerate AKT Padidinti Pedalas

NUX Lacerate AKT Padidinti Pedalas

Panašūs produktai: