Mini 30Pin 5.0 "Bluetooth" A2DP bluetooth " Muzikos Imtuvas Bevielio Stereo Garso 30 Pin Adapteris Bose Sounddock II 2 IX 10 Nešiojamųjų Garsiakalbių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.25

Dalintis

Apie prekę

Bluetooth 5.0 A2DP 30 Pin Garso Imtuvas, Muzikos Adapteris, skirtas 30 Pin Namų Stereo Garsiakalbis Produkto duomenų Lapo "Bluetooth" Versija, "Bluetooth" 5.0+EDR, Class II "Multipoint" Ryšio Palaikymas su pora su 2 Mobilephones Vienu metu Baterija Ne "Bluetooth" Mikroschemą IS2020S A2DP "Bluetooth" Profilis v1.3 Muzikos Formatas Kodekas AAC, MP3, SBC, Bluetooth Diapazonas 10 Metrų Uosto, 30 Pin Doko lizdinė Jungtis, Bluetooth Dažnio 2.402-2.480 GHz Gaminio Dydis 46.0*37.7*8.9 mm Neto Svoris 11.9 g Medžiaga ABS+PC Suderinamas Sąrašą, Bose soundDock Nešiojamas Skaitmeninis Muzikos Sistema, Bose Sounddock Series II Skaitmeninės Muzikos Sistema, Bose SoundDock 10 Skaitmeninių Muzikos Sistema Nesuderinama Sąrašą, Bose SoundDock Skaitmeninės Muzikos Sistema, Automobilio 30 Pin garsiakalbis Specifikacijas 1: paverskite savo Ne "Bluetooth" common garsiakalbis su 30-Pin jungtis į belaidį "Bluetooth" garsiakalbį, ir nevaržomai mėgautis savo mėgstamas dainas (Jei jis prašo slaptažodžio, įveskite "0000") 2: Ne baterija produktų, elektros energijos tiekimas iki 30-pin dock garsiakalbis, Paprastas valdymas; Plug and play. 3:Parama A2DP V1.2, suderinama su visais A2DP stereo "Bluetooth" siųstuvą adapteris (įskaitant mobilephones bet "bluetooth" versija, arba bet kokia operacine sistema, iš "Android" ar " IOS " sistema), kaip joks kitas purvinas linijų visur. 4: Nešiojamų ir mini dydis, lengvas ir patogus 5: Laisvai ir belaidžio mėgautis muzika;Darbinis atstumas yra ne mažesnis kaip 10 metrų (30 pėdų) Kaip naudoti 1.Įjunkite "Bluetooth" imtuvo į 30 pin garsiakalbis dokas teisinga kryptimi, jei ji neturi galios automatiškai, prašome įjunkite jį į kitą pusę. 2.Įjunkite "Bluetooth" funkciją savo mobiliųjų telefonų 3.Paieškos Binyeae ir pora tai 4.Jei sėkmingai suporuotas,jūs galite žaisti savo mėgstamą muzika belaidžio 5.Jei norite sujungti su savo antra mobiliųjų telefonų, išjunkite "bluetooth" funkciją savo pirmąjį mobilųjį telefoną, ir Binyeae bus paversti atgal į porą statusą, ir įjunkite "bluetooth" funkciją savo antrą telefoną, ir susieti su juo.Po sėkmingai suporuotas, galite įjungti "bluetooth" funkciją savo pirmąjį mobilųjį telefoną, ir Binyeae bus automatiškai prisijungti savo pirmąjį telefoną, ir Binyeae galite suporuoti su dviem mobiliaisiais telefonais vienu metu.Ir jūs galite klausytis muzikos iš telefono per du perjungimas.

Garantija

Kas Binyeae Produktas apima 12-os mėnesių, nerimauti-nemokamai Garantija nuo šiol pirkote.Prašome nedvejoti ir susisiekti su mumis bet kuriuo metu!

Dėmesio: 1) Tai "bluetooth" 30 pin adapteris yra NE AUTOMOBILIS, NAUDOTI , įvairių grandinių projektavimo 30 Pin doko. 2) Jei jūsų garsiakalbio modelis NĖRA suderinama sąrašą, ar jūsų garsiakalbis yra NESUDERINAMA sąrašą, prašome tyrimo Snowden sprendimą prieš jums pirkti. 3) Prašome palikti teigiamą atsiliepimą, jei jus tenkina šis produktas, ir jo kontaktiniai Snowden, PRIEŠ atidarydami ginčas, ar palikti neutralią atsiliepimus ar neigiamų atsiliepimų.Neleisk, kad neigiamų atsiliepimų palaidoti šį puikų produktą. 4) Šis "Bluetooth" 30 Pin Adapteris yra NE Bose Sounddock Skaitmeninės Muzikos Sistema.

Žymos: BOSE, bose ausinės, laisvų rankų įranga, bose qc15 "bluetooth", qc15, qc20, 30 pin "bluetooth" adapteris, bazinė bose, "bluetooth" bose garsiakalbis, adapteris bose sounddock, bose soundlink.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas BINYEAE
Elemento Tipas Adapteris
Modelio Numeris "Bluetooth" 30 Pin Adapter
Medžiaga Plastikiniai
Pakuotė Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mini 30Pin 5.0

Mini 30Pin 5.0 "Bluetooth" A2DP bluetooth " Muzikos Imtuvas Bevielio Stereo Garso 30 Pin Adapteris Bose Sounddock II 2 IX 10 Nešiojamųjų Garsiakalbių

Panašūs produktai: