Nauja Išpardavimas
Cosplay Punk Fetišas Kietas Moterų Mergina %100 Rankų Darbo Spygliuota Apykakle Nekilnojamojo Odos Stud Kniedės Sagtis Choker Karoliai Padidinti

Cosplay Punk Fetišas Kietas Moterų Mergina %100 Rankų Darbo Spygliuota Apykakle Nekilnojamojo Odos Stud Kniedės Sagtis Choker Karoliai

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.28

-1%

€7.42

Dalintis

Apie prekę

Cosplay Punk Fetišas Kietas Moterų Mergina %100 Rankų Darbo Spygliuota Apykakle Nekilnojamojo Odos Stud Kniedės Sagtis Choker Karoliai

Ypatybė :

100% brand new ir aukštos kokybės.

Kiekis: 1

Stilius: Mada.Atsitiktinis& Punk

Spalva: Skaidrus,rožinė,mėlyna,geltona,žalia.raudona

Dydis: vienas dydis tinka 30-39cm/11.7"-15.3" kaklo dydžio.

Medžiaga: Oda

Pastaba: Tai yra 1 vnt Choker.Visi Rankų darbo, su gera amatų.visas Stilingas Darbą už jus!

Pakuotės Turinys:

1PC Choker (Ne PORA.be mažmeninės pakuotės )

Mes Laivas visame Pasaulyje, išskyrus Kiniją, Liuksemburgas, Nigerija, Honkongas, ir mes neturime laivų APO/FPO.

Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas.Arba ne, prašom pataisyti prieš mokėjimą.

Mes labai atsiprašome, mes ne remti derinti pašto.

Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 7. Pristatymo Terminas:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo gavimo datos.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, laikoma, naudojama ir MES NE ISSUEA GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI į jus.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID.Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Keturvalakiai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama .

12 mėnesių Gamintojo Garantija .Pirkti su pasitikėjimu!

Jei nesate patenkintas, kai jūs rec eive savo daiktą, prašome grąžinti ją per 30 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Susisiekite su manimi, kol jūs ją grąžinti.

Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo UŽSAKYMO ID.

Grįžti laivyba turi būti apmoka Pirkėjas.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą.Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

Visi el. laiškai bus atsakyti per Vieną darbo dieną .Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po siūlymo ir laimėti šį aukcioną!

Žymos: bdsm, fetišas oda, fetišas lingeri, choker fetišas, nekilnojamojo gyvatės odos piniginės, originali gyvatės odos vadovas, mažylis spygliuota apvadai, originali gyvatės odos laido, la spygliuota apvadai, nelaisvėje įranga.

Charakteristikos

Pakabukas Dydis 3.2
Formos\modelis Gyvūnų
Medžiaga Oda
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris 33NNT6
Ilgis Adjustable
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Lytis MOTERIS
Bauda ar Mados Mados
spalva juoda
Prekės Pavadinimas Boscavan
Grandinės Tipas Gyvatė Grandinės
Stilius Romantiškas
Elemento Tipas Karoliai
Metalų Tipas cinko Lydinys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Cosplay Punk Fetišas Kietas Moterų Mergina %100 Rankų Darbo Spygliuota Apykakle Nekilnojamojo Odos Stud Kniedės Sagtis Choker Karoliai

Cosplay Punk Fetišas Kietas Moterų Mergina %100 Rankų Darbo Spygliuota Apykakle Nekilnojamojo Odos Stud Kniedės Sagtis Choker Karoliai

Panašūs produktai: