Karšto UTP CCTV BNC vaizdo Balun galia Pasyvus Balun Rj45,POE Maitinimo Vaizdo Garso 3 in 1 siųstuvai-imtuvai VAIZDO atsarginės dalys nemokamas pristatymas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€23.35

-29%

€33.35

Dalintis

Apie prekę

PoE vieną UTP, Aktyvusis Vaizdo Galios Duomenys 3-in-1 Perdavimo atstumas: Spalva 200 m Galia: Pastovus 12V išėjimo galia tiekimo kameros ir kt. 150 m Dabartinės 0.17 A Sąsaja: RJ45; BNC (moterų); duomenų terminalas (ar RCA audio ports); išėjimo galia line: DC5.5/2.1 Perdavimo atstumas: Spalva:200M Įėjimas:AC12V Išėjimas:12V Suderinamas su PAL, NTSC, SECAM sistemos fotoaparatas

10 pora CCTV Vaizdo Garso Galia Balun Tinklo radijo stotelė

1pcs*DC 1 Kalyte 4 Male Plug Power Splitter Cable .

Mes išsiųsti prekes per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo yra patikrinti, Keturvalakiai.lt.

Šiuo metu, beveik visi produktai mūsų parduotuvėje yra nemokamas pristatymas.Vienos kameros per Kinija paštu, oro paštu, kaip numatytasis.Už DVR ir apsaugos sistemos, mes remiame įvairius logistikos būdas skirtingose šalyse.Prašome patikrinti informaciją dėl prekės aprašymas puslapį.

Sekimo Nėra.bus pateikta per 2 darbo dienas po išsiuntimo.

Pirkėjai yra atsakingas už papildomus COD mokesčiai, PVM ir Tarpininkavimo Mokesčius, Pareigas, ar Muitinės Mokesčius.

Jei produktai yra sulaikyta muitinės po siunta buvo palikta pardavėjo šalyje, pirkėjas resonsible formalumams elementus.

Mes siekiame, kad mūsų viską, kad suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tai labai priklauso nuo siuntimo kurjerių ir vietinius papročius.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.

Garantija:

Visas prekes mes parduodame, yra geros kokybės, ir pagal griežtą tyrimą, kol jie bus išvežti.Mes stengiamės vengti bet kokios kokybės problema.

Mes garantuoja, kad šis produktas nuo pažeidimų apdailos ir medžiagos 3 metų laikotarpį nuo gaminio pirkimo datos.

Bet koks vienetas, kuris įrodo, sugedęs, o per garantijos galiojimo laikotarpis bus remontuojami nemokamai dalių arba pakeisti.Galutinis naudotojas yra atsakingas už visos krovinių vežimo išlaidos, patirtos siųsti produktų, mūsų remonto centras.Garantija neapima jokių atsitiktinių, atsitiktinę arba pasekminę žalą, kylančią naudojant.Visas išlaidas, susijusias su montavimo arba pašalinti šį produktą prekybininkas arba kitas asmuo, arba kitas išlaidas, susijusias su jos naudojimas yra atsakingas galutinis vartotojas.Ši garantija taikoma originalaus produkto pirkėjui tik ir negalima perleisti tretiesiems asmenims.

Grįžti:

Daiktas gali būti grąžintas grąžinti arba pakeisti per 30 dienų nuo tos dienos, kai jūs jį gauti.Grąžinamas prekes turi būti nenaudota, originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Originalus laivybos išlaidų nebus grąžinami.

Prieš siunčiant atgal, bet atgal daiktų, prašome susisiekti su mumis dėl Prekės Grąžinimo parašysime.Visus produktus grąžinti pardavėjui be RMA bus tuščia, ir mes bus būti grąžinti pirkėjui jo/jos sąskaita.Klientas turėtų būti atsakingas už visus mokesčius, grąžinimo ir reshipping.

Grįžti sekimo numerį bus naudinga prie šio proceso.

Mūsų techninė parama bus spręsti su suremontuotas produktų gavus grąžą sklypas.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokio produkto ar paslaugos problemas

Mes vertiname jūsų verslą, kad labai.Jei esate satisfiated su mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums Teigiamų atsiliepimų ir 5 Žvaigždučių reitingą.Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitiki savimi, kurti savo verslą ir tarnauti jums geriau.

Jei nesate patenkintas dėl bet kokių priežasčių, nedvejodami susisiekite su mumis per Keturvalakiai.lt pranešimų centrą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mūsų klientų aptarnavimas ir techninė pagalba padarysime viską, kad pasiūlyti jums tinkamą sprendimą.

Žymos: vaizdo wi fi dalys, balun rj45, balun, dvi hdmi, balun cctv, 8ch poe, bnc su poe, bnc, poe, vaizdo maitinimo dalys.

Charakteristikos

Patvirtinto sertifikato CE, ROHS, FCC
Prekės Pavadinimas NINIVISION
Modelio Numeris Vaizdo Balun
Produktas VAIZDO JUNGTIS
Funkcija video,audio,Rj45 kartu

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Karšto UTP CCTV BNC vaizdo Balun galia Pasyvus Balun Rj45,POE Maitinimo Vaizdo Garso 3 in 1 siųstuvai-imtuvai VAIZDO atsarginės dalys nemokamas pristatymas

Karšto UTP CCTV BNC vaizdo Balun galia Pasyvus Balun Rj45,POE Maitinimo Vaizdo Garso 3 in 1 siųstuvai-imtuvai VAIZDO atsarginės dalys nemokamas pristatymas

Panašūs produktai: