Montessori Vaikai Žaislas Kūdikiui Mediniai Cilindrų Bloko Nustatyti Montessori Medžiagų Mokymosi Švietimo Žaislai Vaikams Gimtadienio Dovana ME2164H

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.87

-30%

€18.39

Dalintis

Apie prekę

Mes turime lašas laivybos paslaugų ir didmeninės laivybos, jeigu jums reikalinga ši paslauga, prašome palikti mums pranešimą.

Produkto informacija

Gamintojas:Meroco

Medžiaga:Medinis

Dydis:Kaip paveikslėlyje

Pastaba: Prašome suprasti, šiek tiek spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių; prašome leisti 2-3cm dydžio skirtumas dėl vadovo matavimai

Šiame medžiaga:- Tiesioginis Vaizdo diskriminacija matmenys.Netiesioginiai - Pasirengimas rašymui; koordinuoti pirštus naudojami laikyti pieštuką.Rafinavimas, savanoriškas judėjimas.Vaikas galės talpinti cilindrai, kurių vienas tiksliai judėjimas. - Pasirengimas matematikos.

Mokėjimo

Mūsų app jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealus, Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje(MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2") ir Keturvalakiai.lt Kišenėje.

Mūsų svetainėje (VNT) jūs galite naudoti šiuos mokėjimo būdus:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pavedimu, "Webmoney", "Yandex".Pinigai, Western Union", QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealus, Giropay, Sofort Bankų, Carte Bancaire (Carte Mėlyna), Przelewy24, SMS Mokėjimo Rusijoje (MTC, MegaFon, Beeline, "TELE2"), Pinigų Mokėjimo (Euroset, Syvaony, rusijos Post), ir Keturvalakiai.lt Kišenėje

Laivybos Ir Pristatymo

1.Užsakymo procesas laikas : 48 valandos, Keturvalakiai.lt davė įvertinti pristatymo metu, į savo šalį, kai galite pasirinkti pristatymo būdą.

2.Mes taip pat turime express pristatymas, jei norite, greičiau pristatymo, prašome pasirinkti express, jūs norite, kai jums užsakymą.

3.Prašome palikite savo vardą, pavardę, tikslų adresą, correctt pašto kodą ir telefono numerį, kai užsakymą, jei pakuotė buvo grąžintas dėl blogo/nepareikalavo adresą, pirkėjas turi sumokėti už antrą, laivybos mokestis.

Muitinės, Muitai Ir Mokesčiai

1. Gavėjas turi laikytis visų įstatymų ir kitų teisės aktų paskirties šalį.

2. Importo Mokesčiai, o Papildomi mokesčiai už muitinės formalumų atlikimo turi sumokėti gavėjas; mes turime kontroliuoti šių mokesčių ir negali prognozuoti, ką jie gali būti.

Grįžti & Grąžinti

Susisiekite su mumis ir leiskite mums žinoti priežastis, kodėl jūs norite grąžinti (jei paketo buvo gauta per 15 dienų, mes nepriimame grąžinti, arba grąžinti pinigus.)

Mes patvirtina prašymą;, galite atsiųsti grąžintos pakuotės originalios būklės, kaip naujas e gauti grįžo siuntinių ir patikrinti, ar produktas. (jei grįžti produkto neveikia, mes galime atsisakyti grąžinti pinigus Grąžina, laivybos mokestis ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.

Prašome palikite savo Keturvalakiai.lt ID ir Telefono numerį grįžo sklypo taip, kad mes galime efektyviai.

Atsiliepimai

1. Jūsų nuomonė yra labai svarbi mūsų verslo.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir Penkių Žvaigždučių.Mes esame tikrai dėkingi, kad.

2. Jeigu turite kokių nors skundžiasi apie mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl Keturvalakiai.lt ir mes išbandyti mūsų geriausias pastangas, kad išspręstų savo problemas.

Susisiekite su mumis

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per"Susisiekti su dabar"link" ar "Pokalbiai dabar"nuorodą, mes pasistengsime atsakyti taip greitai, kaip mes galime.

Žymos: eva rankiniai, montessori, cilindrų lizdas, lauke montessori, praktinių montessori medžiagos, kūdikių veidrodis žaislas, montessori medžiagos numeriai, išminties dėžutę, kamuolys montessori, kamuolys tracker.

Charakteristikos

Drop laivyba Taip
Prekės Pavadinimas MEROCO
Didmeninė Taip
Montessori Medžiaga mokymosi žaislai
Amžius 8~13 Metų
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Švietimo Mediniai Žaislai žaislai vaikams
Modelio Numeris MS0005
montessori Mediniai Žaislai
Temos Gyvūnai Ir Gamta
Įspėjimas Nereikia nuryti
Vaikų Dovanų kūdikių dovanų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Montessori Vaikai Žaislas Kūdikiui Mediniai Cilindrų Bloko Nustatyti Montessori Medžiagų Mokymosi Švietimo Žaislai Vaikams Gimtadienio Dovana ME2164H

Montessori Vaikai Žaislas Kūdikiui Mediniai Cilindrų Bloko Nustatyti Montessori Medžiagų Mokymosi Švietimo Žaislai Vaikams Gimtadienio Dovana ME2164H

Panašūs produktai: