Didelis Dydis Apšviesti Piešimo Lenta Šviesos Tamsoje Vaikų Vaikai Dažų Žaislas "PASIDARYK pats" Educaitonal 2019 Berniukas Mergaitė švietimo žaislai jugetes

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€6.98

-28%

€9.83

Dalintis

Apie prekę

Didelis Dydis Apšviesti Piešimo Lenta Šviesos Tamsoje Vaikų Vaikai Dažų Žaislas "PASIDARYK pats" Educaitonal 2019 Berniukas, Mergaitė, Žaislai

1.Imtis specialios tabletės, kurių šviesos-kaupiamosios danga, žibintuvėlis žymeklį ir pradėkite piešti!

2.Nuo touch "teptukas" prie "drobės", ten bus šviesos linijos, ryškumą ir aiškumą, kurie priklauso nuo atstumo, iš žymeklį į planšetinį kompiuterį ir pasvirimo kampu.

3.Jūs negalite trinti iš darbo paviršiaus, tačiau galite piešti ant viršaus, nes kiekviena nauja eilutė bus šviesesnė nei praėjusiais.Visiškai tas pats vaizdas dingsta, pati 30-40 minučių.

4.Kitame gale žymeklis yra rašiklis su specialia rašalo thatappears tik pagal šviesos žibintuvėlio.Jis negali būti sudarytas planšetinį kompiuterį - naudoti paprastą popierių už tai!

5.Rinkinys "Lygiosios su šviesos" bus padėti vaikui atskleisti savo kūrybinį potencialą, tačiau tuo pačiu metu, ir baldai, ir tapetai jūsų bute bus ne būti "papuošti" su modeliais ir ranka rašyti.

Pakuotė:1 x Rašomoji lenta;1 x rašiklį;1 x šabloną

Rašomoji lenta 3 dydžiai jūsų pasirinkimui:A3/A4/A5

Žymos: boratas, ugree, vaikas valdovas, vaiko dažai, veido kaukė nuotrauką, apšvietimo šviesos, apšvietimas vaizdo kamera, f žaislas, ir spindulių apšvietimo valdyba, vaikas žaislas.

Charakteristikos

Lašas Laivas Taip
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas laikyti atokiau nuo ugnies
VIETA ORIGINALAS Guangdong,Kinija
Produkto savybės Piešimo Šviesa tamsoje "PASIDARYK pats" Žaislų Berniukas Mergaitė
Tipas Piešimo Lenta
Lytis Unisex
Modelio Numeris TOYB492/TOYB493/TOYB494
Didmeniniams Taip
Klasifikacija Dažų Mokymosi Sąsiuvinis/Dažymas Sąsiuvinis
Plastiko Tipas PVC
Amžius > 3 metų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Didelis Dydis Apšviesti Piešimo Lenta Šviesos Tamsoje Vaikų Vaikai Dažų Žaislas

Didelis Dydis Apšviesti Piešimo Lenta Šviesos Tamsoje Vaikų Vaikai Dažų Žaislas "PASIDARYK pats" Educaitonal 2019 Berniukas Mergaitė švietimo žaislai jugetes

Panašūs produktai: