Tectra NP FZ100 NP-FZ100 NPFZ100 LCD USB Dual Įkroviklio Sony ILCE-9, BC-QZ1, a7r3, A7RIII, ILCE-7RM3, A9R, 7RM3, vaizdo kameros

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.31

Dalintis

Apie prekę

Sveiki atvykę!

Tectra baterija pareikšti savo skaitmeninės kameros atgal į gyvenimą su nauja baterija.Įsitikinkite, kad jūs niekada praleidote kitą kartą-in-a-gyvenime momentas, turinti naują NP-FZ100 baterija konkrečiai jūsų "Sony" skaitmeninis fotoaparatas.Mūsų įkraunamas baterijas, yra sukurtos taip, kad atitinka arba viršija OEM specifikacijos ir funkcijos naujausios technologijos akumuliatorių, aukštesnysis schema, įtampos reguliavimas, ir šilumos jungimo apsauga.Tectra Oficiali Parduotuvė aptarnavimo komanda suteiks šiltų paslauga, kai jums reikia pagalbos.Pasirinkite mus, jums nereikės būti negerai.

Tectra LCD USB Dual Įkroviklio Sony ILCE-9, A7M3, A7R3, A9 7RM3 Sony Alpha 9S A9R 9R

★Suderinamas Su: Sony Alpha a7 III (alpha 7 III / ILCE-7M3 /ILCE-7M3k ), Alfa a7R III (alfa 7R III / ILCE-7RM3) , Sony Alpha a9 (alpha 9 / ILCE-9), " Sony Alpha 9R, Sony A9R, Sony Alpha 9S .

Paketas Apima:

1 xLCD USB Dual Įkroviklis

1 x USB Įkrovimo Kabelis

1X Instrukcija

★ Pagrindinis Bruožas apie USB Dual Kroviklis:

◆ Tecra USB Dual Įkroviklis Pakeitimo Lithium-ion (Li-ion) Baterija.Aukštos Kokybės, Ilgalaikio ir Gamybos Kainą.

◆ Tecra USB Dual Įkroviklis Nepriklausomų indikatoriaus lemputės konstrukcijos.Pilnas baterijos rodomas, kai įkroviklis yra pilnas.

◆ Tecra USB Dual Įkroviklis pastatytas su "smart" technologija, kuri apsaugo nuo trumpojo jungimo, per įkrovimo ir daugiau-šildymo

◆ LENGVA ATLIKTI:Jos mažas, nešiojamas dydis, todėl jis idealiai tinka kelionės.

◆ Dėl Apmokėjimo:

1, Mes priimame mokėjimus Alipay, T/T, Banko pavedimu,Western Union, Paypal ar Kt.) gali būti atlygis.

2, Mokėjimas turi būti atliktas per 1-3 dienas po užsakymo.

3, Mokėjimo neapima pareigas, vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių.mes stengiamės rašyti mažesnę sumą dėl laivybos papaer padėti išvengti ar sumažinti muitų mokesčius.

★ Apie laivybos

Mes laivas per 24 valandas, jei jums užsisakyti tarp antradienį, penktadienį.Mes paprastai vežamos pirmadienį jei užsisakėte nuo penktadienio iki sekmadienio (dėl savaitgalį priežasčių).Kartais, logistika, informacijos atnaujinimas apie 2-3 dienas vėlai, prašome būti kantriems.Laipsnio, kad mes pardavėjų rūpi, logistika informacijos naujinimai taip pat, kaip jūs.Nesijaudinkite.Nes mes esame daugiau nerimo nei jums.

1. 12 mėnesių garantija, prašome būti tikri, kad pirkti.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas nuo gavimo.Labai dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis, o ne pradėti ginčo.

3. Jei jis yra ne dirbtinis žala per 12 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums pakeitimas po gavimo trūkumais vienas.

* Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis.

* Prašome naudoti Trademanager arba E-malyje su mumis susisiekti.Mes atsakysime jums per 24 valandas.

★Atsiliepimai:

◆ Jūsų patenkinamas yra mūsų galutinis tikslas ir savo atsiliepimus gali stumti mums eiti toliau.

◆ Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums 5 žvaigždžių atsiliepimų.

◆ Jei nesate patenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime tinkamai spręsti savo problemas.

★Darbo laikas

Pirmadienis-šeštadienis:9:00-18:00 VAL.

Pastaba: Kitų laiko, mes bandome paslaugas jums bet kuriuo metu jūsų patogumui, kaip mes galime.

Anyother klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Gal jus sudomins šios prekės:

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

Žymos: įkroviklis, telefonas, a7iii sony, baterija np fz100, kokybės tws, batmax sony, bc qz1, fz100, airija jersey, hub ssd, a7siii.

Charakteristikos

Išvesties Sąsaja USB Išėjimas
Modelio Numeris NP-FZ100
Naudoti Fotoaparatas
Tipas USB
Pakuotė Taip
Greitai įkrauti Taip
Ekranas Taip
Protingas Mokestis Taip
Prekės Pavadinimas Tectra

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tectra NP FZ100 NP-FZ100 NPFZ100 LCD USB Dual Įkroviklio Sony ILCE-9, BC-QZ1, a7r3, A7RIII, ILCE-7RM3, A9R, 7RM3, vaizdo kameros

Tectra NP FZ100 NP-FZ100 NPFZ100 LCD USB Dual Įkroviklio Sony ILCE-9, BC-QZ1, a7r3, A7RIII, ILCE-7RM3, A9R, 7RM3, vaizdo kameros

Panašūs produktai: