Baldr Belaidis Termometras Orų Prognozė Temperatūros Jutiklis Mėnulio Fazė/LAUKO Namo Kalendoriaus Signalo Atidėjimo Skaitmeninis Laikrodis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€16.19

-50%

€33.03

Dalintis

Apie prekę

Savybės: vidaus/lauko temperatūra (ºC/ºF Pasirenkami) Patalpų temperatūros diapazonas: 0℃~50.0℃(14℉~122℉) Lauko temperatūros diapazonas: -20℃~65℃(-4℉~149℉) vidaus ir išorės drėgmės diapazonas: 20%~95% Įrašus max/min temperatūros ir drėgmės (ir iš) Oro prognozė, 5 režimai: Saulėta, Saulėta Į Debesuota, Debesuota, Lietinga, Audringą RUSIJOS Kanalo, Lauko Jutiklis, Signalizacija ir snaudimo funkcija Laikas rodomas 12/24H White backlight trunka 10 sekundžių po mygtuko "Snooze/Light mygtuką" 100 metrų atstumu belaidis siųstuvas atviroje vietovėje Mėnulio fazė ir kalendoriaus funkcija Specifikacija: Matmenys: 3"L x 1.5 W x 4.17"H (124 x 29 x 200 mm) Neto Svoris: 300g Padengti Medžiaga: ABS plastikas Spalva: Juoda/Balta Pagrindinis įrenginys: Powered by 2 x AAA Baterijos (neįtraukta) Nuotolinio valdymo Jutiklis: Powered by 2 x AAA Baterijos (neįtraukta) komplektą Sudaro: 1 x Skaitmeninė Oro Stotis su Mėnulio Fazė 1 x Naudotojo Vadovą, Jei jūs ieškote už didmenines kainas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Apie MūsųPaslauga

Baldr Belaidis Termometras Orų Prognozė Temperatūros Jutiklis Mėnulio Fazė/LAUKO Namo Kalendoriaus Signalo Atidėjimo Skaitmeninis Laikrodis Aprašymas:

Tai oras stotis funkcijų, dinamiškas orų prognozė piktogramos, kad keisti pagal oro sąlygas.Stebėti savo vidaus/lauko temp ir drėgmė ir sekti mėnulio fazes.Tai ideali vieta jūsų kieme oro aptikimo, paliekant jums gerai žinant, kas tą dieną bus panašūs.Lengva operacija, jautrus palieskite mygtuką su kalendoriaus funkcija .Priemonė/lauko temperatūros ir drėgmės kasdien min/max records - viskas viename, lengvai skaitomas LCD ekranas.1. Mes siekiame, kad mūsų klientų pasitenkinimą.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami rašykite mūsų tarnybos specialistai.Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas (pašalinti švenčių dienomis).Jei nėra atsakymo per 24 valandas, prašome patikrinkite šlamšto į savo el. pašto dėžutę.

2. Mes labai vertiname jūsų TEIGIAMUS atsiliepimus.Prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų, be jokio ryšio su mumis.Mūsų tikslas yra užtikrinti GERĄ Klientų Aptarnavimą.Taigi, mes visada stengiamės išspręsti bet kokią problemą turite.

3. Prašome nepalikite neigiamą arba neutralų atsiliepimą, jei negavote prekės per 30 dienų, kai mes jau ne kartą nurodytų laivybos laikas informaciją.

Apie Mokėjimą

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio Deponavimo.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

4. Pirkėjai yra responsbile bet mokesčio ar muito mokestis pagal jų pačių šalyje.

Apie Siuntos

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas po visiško apmokėjimo gavimo. (Dėmesio: neįtraukia savaitgaliais ir švenčių dienomis)

2. Mes tik laivas su jūsų patvirtino, Keturvalakiai.lt adresai.Jūsų Keturvalakiai.lt adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

3. Mes paprastai laivas visame pasaulyje per Oro Pašto, Pašto Siuntimo Metodą.Taigi tarptautinės užsakymą gali užtrukti ilgiau atvykti.Paprastai tai trunka nuo 10 iki 30 darbo dienų, tarptautinės siuntos, išskirti, Šeštadienis & Saulės.

4. Jei jums nėra gavę siuntą, per 35 dienas po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Grįžta & Grąžinamosios Išmokos

1. Mes siūlome 14 dienų grąžinimo politikos.Prašome susisiekti su mumis per 14 dienų nuo dienos, kai gaunate savo užsakymą, jei norite grįžti.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir jūs TURITE užduoti mums atgalinį adresą iš anksto, teikti konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir savo VARTOTOJO ID.

3. Mes grąžinsime Mokėjimo Sumą, kokius item, gavus elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Pirkėjas yra atsakingas už laivybos kaina grąžinamas prekes.

Žymos: namų, ds18b20 vandeniui, vyrai drėgmėmačiu, pirtis sauna, skaitmenų termostatas, seeed, lauko temperatūros, baldr termometras, stoties orai, mi termometras su drėgmėmačiu.

Charakteristikos

Tipas Buitiniai Termometrai
Modelio Numeris B0201
Termometras Naudoti Patalpų
Prekės Pavadinimas Baldr
Medžiaga Plastikiniai
Produkto Tipas Temperatūros, Drėgmės Matuokliai
Termometras Tipas Skaitmeninis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Baldr Belaidis Termometras Orų Prognozė Temperatūros Jutiklis Mėnulio Fazė/LAUKO Namo Kalendoriaus Signalo Atidėjimo Skaitmeninis Laikrodis

Baldr Belaidis Termometras Orų Prognozė Temperatūros Jutiklis Mėnulio Fazė/LAUKO Namo Kalendoriaus Signalo Atidėjimo Skaitmeninis Laikrodis

Panašūs produktai: