Aukštos klasės jonizuojančiosios spinduliuotės apšvitos, apsaugos Priekinių ir šoninių visapusiškos apsaugos, akiniai, rentgeno ekranams 0.5 mmpb sukelti akinių.

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€46.73

-26%

€64.00

Dalintis

Apie prekę

Aukštos klasės jonizuojančiosios spinduliuotės apšvitos, apsaugos Priekinių ir šoninių visapusiškos apsaugos, akiniai, rentgeno ekranams 0.5 mmpb sukelti akinių.

Pakuotės sąrašas:

1.švino akiniai, 2.akiniai audinys, 3.apynasrio, 4.akiniai, dėžutė.

Prekės informacija:

1. Išskirtinį pakuotės, baudos kūrinys, vienodų laidų, armatūros dizaino, kokybės renginiai žavesio. 2. Patogu nešioti, pagal ergonomiškas dizainas, patogūs dėvėti. 3. Patogus įrankius, lengva nešiotis, nėra lengva prarasti. 4. Protingas dizainas stiklai, šoninis apvadas (šventyklos), aukštas šviesos pralaidumo, platus regėjimo laukas, tvirtos ir ilgaamžės.

produkto privalumai

1. "apsaugines savybes" apsauginė medžiaga, dėvėti, atsparus ir lengvai valomas.Nustatyta, 0.5+0.35 mmpb švino ekvivalentas, kuris bus ne ėduonis įprastai naudojant. 2. "naujos projektavimas", Naudojant kelių sluoksnių medžiagų gamybos, plius profesinės žmogiškas struktūros projektavimas jums jaustis patogiai nešioti. 3. "tikslumo gamybos procesą" Prabangus kūrinys, Kruopštus, patvarus, tegul jums naudoti tikri. 4. "mados ir išsamius" full įvairių dydžių, visada yra "word" už jus, jei jūs siuvėja.Madingas stilius, sodrios spalvos.Visapusiškai žaisti prie savo asmenybės.

Radiacinės sveiku protu:

Radiacija yra energija, kuri keliauja formos šviesos energijos bangų, dalelių, arba fotonai.Kalbėdamas apie radiacijos, žmonės bus tam tikrą baimę, nes jis gali būti vertinamas ne, negali būti paliestas, bet taip pakenkti žmogaus organizmui.Spinduliuotės nėra retenybė.Tai visi aplink mus.Kasdieniame gyvenime mes esame saulė, žiūrėti TV, dėvėti šviesos žiūrėti, imtis lėktuvo, imtis rentgeno spinduliuotės gabalas ir pan., bus taikomos tam tikros spinduliuote.Tai tik, kad radiacija mūsų gyvenime yra toks mažas, kad jis neturi pakenkti mums, todėl mes negalime jausti.Ir didelis kiekis radiacijos žmogaus organizmui yra labai kenksmingas, todėl mes turime imtis tam tikrų atitinkamų apsaugos priemonių, siekiant užkirsti kelią ir sumažinti žalą spinduliuotės mūsų žmogaus kūno.Radiologijos ekspertai sako: 1. Tuo atveju, branduolinės spinduliuotės, poveikio laikas turi būti sutrumpintas tiek, kiek įmanoma, ir radioaktyviųjų šaltinių turėtų būti toli, ypač ekranavimas. 2. Dývýti apsauginius drabužius, kai įvežamų arba iš radioaktyviųjų zonose mažinti radioaktyvų užterštumą.

Apie Laivybos ir atsiliepimai :

Pristatymas:

1,palikite teisingą telefono numerį ir teisingą adresą, kai jūsų užpildyti pirkėjo informaciją.

2,Mes atsiųsime elementus per 1-5 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą be kita ypatinga padėtis.

3.Jei turite bet kokį specialų prašymą,prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

4.Prekės yra vežamos per tarptautinio oro paštu kinija paštu,Paprastai,mes teikiame registruotas sklypas, paslauga, prekės pristatymas,su sekimo numeriu.Įprastomis aplinkybėmis,pristatymas trunka maždaug 15-30 darbo dienų.Kartais pristatymas užtruks ilgiau, jei pakuotė yra pasirinktas muitinės tikrinimas atsitiktinės atrankos būdu. 5.Pristatymo laikas visiškai priklauso nuo vartojimo muitinės ir pasiuntinių paslaugų bendrovė. 6..Jei jums nereikia gauti savo produktą, prieš apsauga per laiką,Prašome susisiekti su mumis,Mes jį pratęsti įsitikinkite, kad jūs galite gauti produkto,tuo tarpu,mes susisieksime su express " kompanija, kurie padės jums rasti savo sklypo. 7.Tarptautinės Pirkėjai,prašome pastaba: Importo muitų ,mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės vieneto kaina.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė..Mes tik atsakingas už laivybos,nes mes nesame atsakingi už muitinės formalumų atlikimo.Pirkėjai turi tvarkyti muitinės formalumus jų pačių.

Atsiliepimai:

1.Jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums,prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos,ačiū labai.

2.Mes visada galime pasiūlyti geriausią kainos geriausius produktus ir paslaugas jums.

3.Prašome susisiekti su mumis per Keturvalakiai.lt arba elektroniniu Paštu, prieš paliekant neutralus (3 žvaigždučių),arba neigiamas(1-2stars)atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jums malonu apsipirkti nuotaikos čia,ačiū

Žymos: skaidrūs akiniai nuo saulės moterims 2020 m., skaityti glasse vyrai, dizainerių akiniai moterų 2020 m., skaitymo akiniai moterų 6, ponios skaitymo akiniai vyrams, skaitymo akiniai moterys, kinija, skaitymo akiniai 2020 m., aukso skaitymo akiniai vyrams, f skaitymo akiniai vyrams, skaitymo akiniai jn.

Charakteristikos

Lęšio Aukštis 4.5 cm
Dydis 14*5*15CM
Taikymo vietų Radioaktyviųjų vietoje,odontologijos klinika, ligoninės ir kt.
Lęšio Plotis 5.8 cm
Rėmelio Spalva Juoda-sidabrinė
Sertifikavimo CE,FDA,ISO9001
Modelio Numeris NS-16
Lęšių Medžiaga Švino turintis stiklas
Elemento Tipas Akiniai
Akiniai Tipas Skaitymo Akiniai
Lęšių Spalva Aišku
Lęšių Optinės Požymis Anti-reflective
Rėmas Medžiaga Plastikiniai
Tipas priekinės ir šoninės apsaugos tipas
Prekės Pavadinimas NE-WOLAND
Lytis Unisex
Danga HMC
Produkto pavadinimas X-ray apsaugos švino akiniai
Produkto Privalumai dėvėti, atsparus ir lengvai valomas,Kruopštus
Švino ekvivalentas priekiniai 0.5 MMPB+pusėje 0.35 MMPB

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Aukštos klasės jonizuojančiosios spinduliuotės apšvitos, apsaugos Priekinių ir šoninių visapusiškos apsaugos, akiniai, rentgeno ekranams 0.5 mmpb sukelti akinių.

Aukštos klasės jonizuojančiosios spinduliuotės apšvitos, apsaugos Priekinių ir šoninių visapusiškos apsaugos, akiniai, rentgeno ekranams 0.5 mmpb sukelti akinių.

Panašūs produktai: