Meilės Lėlė Modeliavimas Real Mergina Organinio Silikono Sekso Lėlė Seksualus Big Ass Didelis Biustas Tris Įėjimo Į Makštį Pudendal

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€545.05

-40%

€908.42

Dalintis

Apie prekę

Dėl Gamybos Procesas

1. Prototipas Mūsų Fizinės Lėlė Sukurta ir Pagaminta Skulptūra Modeliavimo Meistrai, Kurie, Kai buvo Įsteigta Kompanija Europoje, ir Amerikoje.

2. Naudoti Importuoti Aplinkos Apsaugos Didelio Našumo Epoksidinės Dervos Produkto Pelėsių Gamybos.Lėlės Kūno Yra Pagaminti iš Nerūdijančio Plieno, Aliuminio ir Kitų Metalų Skeletas, Apsiaustas Minkšta Kempinė Raumenis.

3. Išvaizda Yra gaminami iš Importuojamos Silicio Gelio Medžiagos, Kuri Yra Labai Imituoti Žmogaus Odos.Po Metų mokslinių Tyrimų ir jų Diegimo.Netoksiškas, Bekvapis ir Ne Lipni.

4. Gamybos Technologija Fizinio Lėlės Ateina iš Užsienio, ir Gamybos Procesas Yra Sudėtingas ir Užima daug Laiko.Kokybės Lėlės Pasiekia Ar Net Pranoksta Panašius Produktus, Japonijoje, Europoje ir Amerikoje Kai kuriais Aspektais.

Priedai Diegimo Metodas

1. Užsukite į Galvą Varžtą pagal laikrodžio Rodyklę, kad Tilptų Kaklo Edison Varžtą.Paprastai Kreipiasi 3-4 Ratus.

2. Hairband-po to, kai Galva Yra Įdiegta, Paspauskite Kirpčiukai ant Kairės Rankos, Atsargiai Įdėti Hairband į Galvą Atgal ant Dešinės Rankos, ir Tada Priveržkite Kitų Trijų Pusių.

3. Aparatas-Atskiras Lėlės Kojos, kiek Įmanoma, Kreiptis Talko Miltelių Ištrauka, Wrap Prietaiso, su polietileno plėvele, Tada Taikyti Talko Milteliai, ir Įsprausti Jį į Skylę su Savo Dešinę Ranką į Tinkamą Padėtį.

Apie Padažu

1. Jums Turėtų Teptuku Talko Milteliai prieš Dėvėti Drabužius.

2. Prašome Pašalinti Savo Galvą prieš Jį Dėvėti, Jei Reikia.

3. Nedėvėkite Drabužių ir Ornamentu, su Aštriais Kraštais.

4, Dėvėti Auskarai, Ornamentas, Galite Naudoti Plonos Vielos Ar Adata ant Silikagelio Perrišimas Poras, bet Ne su Peiliu ir Aštrių Daiktų, Pjovimo ir Dėvėti Auskarai Negali, po Traukimo.

5. Nedėvėkite Per Daug Aptemptų Drabužių.

6, Rekomenduojama Naudoti Lėlės Specialių Drabužių (pavyzdžiui, Seksualus Apatiniai) Arba kreipkitės į Klientų Aptarnavimo tarnybą.

Atkreipkite Dėmesį į Klausimus

1. Silikagelis Išnyks Šiek tiek, Jei Veikiami ilgalaikio Saulės spindulių.

2. Vieta ir Aplinka kuo švaresni.

3. Venkite Pernelyg Aukštos Arba Labai Žemos Temperatūros.Idealus Saugojimo Aplinkos Temperatūra Yra tarp 5-35 Laipsnių.Jei Temperatūra Yra Per Žema, Galite Naudoti elektrinę Antklodę Wrap ir Šiltas Ji.Silicio Gelis Yra Šilumos Varža.

4. Nedėkite sunkių Daiktų ant Lėlės.Prašome Pabandyti Išlaikyti Patogią kūno padėtį, Pateikdami Jį Įprasta Kartus.

5. Nedėkite Lėlė Vieta, Kad Vaikai Gali Pasiekti.

Atsižvelgiant į Išlaikymo

1. Jei Bus Šiek tiek Alyvos Nutekėjimo ant Paviršiaus, Kuris Yra Normalu, Prašome Nuvalykite Jį Švelniai Sausu Rankšluosčiu ir Taikyti Talko Milteliai.

2. Jei Paviršius Yra Tamsintas su Dulkių ir Dėmių, Prašome Jį Išlaikyti, Kiekvieną Kartą.Techninės Priežiūros Intervalas Svyruoja nuo Asmens.Rekomenduojama Naudoti Jį vieną Kartą per Mėnesį.

Priežiūros Metodą: Jei Paviršius Silikagelio Yra Tamsintas su Purvo, Galite Naudoti Muilą, Šampūną, Dušo Želė ir Pan.Po Paviršius Yra Sausas, Įdėti Talko Miltelių ant Lėlės.Lėlės Sąnarių Lieka Lenkti Ilgą Laiką, ir Raukšlės ant Paviršiaus, bet Silikagelio Pati Turi Gerą Atsparumą, Kuris Apsaugo Lėlė Patogią Pozą.po pateikimo už Laikotarpį, Raukšles Susilpnins ir Išnyksta.

Makiažas Mes darome Lėlės Yra Padalintas į Šviesos Make-up ir makiažo Pagal Kliento Rezervavimo Reikalavimus.Jie Visi Naudoti Specialią Silikono Dažais, Kurie Yra Bekvapis, Netoksiška ir Nėra Lengva Nukristi, bet Prašome Ne, Nuvalykite Jį Sunku, ypač Veido, Akių šešėliai, Antakiai ir Blakstienos.Jei Plaukai Nukrenta ir Blunka Dėl Pernelyg didelė Jėga, Kai Spalva Blunka, Pirkėjas Gali Suremontuoti Ar Padaryti iki Makiažas pagal Mūsų Rekomendacijas, tačiau Poveikis Priklauso nuo individualiu Lygmeniu.

Lėlės Gali Naudoti Bendrąsias Kosmetika pakeisti ir Makiažo, pvz., Lūpų dažai, Skaistalai ir Kt.Prašome Susisiekti su Klientų aptarnavimo Tarnyba Daugiau Informacijos.

Dėl Remonto

Nors Silikono Produktų, Yra Minkšti, Jie Gali Sulaužyti, Raukšlių ir Net Būti Pažeisti, Jei Naudojama Netinkamai.Naudoti, nenaudokite Aštrių Daiktų, Liesti Paviršiaus Silikagelio (Kai kurie Žmonės mėgsta Žiupsnelis Krūtinę ir Kitų Dalių, kurių Nagai, Pabandykite Minkštumą, ir Dažnai Palieka Nagų Ženklų Deja, Išvengti Visomis Priemonėmis.) Nenutraukite Silikagelio.Kai Silicio dioksido Gelis Yra Sumažinti, Ji Bus Lengva Ašara Palaipsniui išilgai Supjaustyti Kryptimi, Kai Ji ir Toliau naudoja, Sukelia Visiškai Sugadinti.Kai Lėlės Pertraukos, nustokite Jį Naudoti iš Karto ir Ją pataisyti.Prašome Naudoti Silikono Klijais, Mes pateikiame Kai Remontas.Jei Skilinėjimą Atsiranda, Prašome nustatyti Lėlės, kad Skilinėjimą Uždaryti, Švarus Skilinėjimą ir Aplinkinių Dėmes, Taikyti Skilinėjimą su Klijais, po Džiovinimo, Nustatyti Skilinėjimą, ir Palaukite, kol Klijai Išdžiūti ir Sukietėti.Tai Trunka 24 Valandas, silikagelis Klijais Būti Visiškai Išgydyti, o Ne Perkelti ir Išspausti Lėlės per Šį Laikotarpį.

Žymos: nekilnojamojo lėlės nekilnojamojo, modelio vyriškos lyties lėlė, cozsx, sekso žaislas, tpe meilės lėlės, silikono sekso lėlės kalba, sekso lėlė silicio indija, lytis dols vyras, seksualus galva lėlės, silikono asilas panty.

Charakteristikos

Valdymo Tipas Rankinis/Smart
Garantija Paprastųjų
Amžius Suaugusiųjų
spalva Kliento Nuosavų Parinktis
Produkto pavadinimas riebalų
Kilmė Dongguan
Elemento Tipas Sekso Lėlės
Kūno Dydis Paprastųjų
Seksualinio Pobūdžio No
Medžiaga TPE
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Meilės Lėlė Modeliavimas Real Mergina Organinio Silikono Sekso Lėlė Seksualus Big Ass Didelis Biustas Tris Įėjimo Į Makštį Pudendal

Meilės Lėlė Modeliavimas Real Mergina Organinio Silikono Sekso Lėlė Seksualus Big Ass Didelis Biustas Tris Įėjimo Į Makštį Pudendal

Panašūs produktai: