CACAZI Belaidį durų skambutį Vandeniui LED Šviesos 1 2 Mygtukas 1 2 Imtuvas 300M Nuotolinio Namų Protingas Durų Bell Varpelių JAV, ES, UK Plug

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.26

-50%

€16.52

Dalintis

Apie prekę

Savybės ir specifikacijos:

1.Paspauskite mygtuką,, super mokymosi kodas gali laisvai išmokti rungtynės, gali būti neribotas atitikimo imtuvas. 2.Siųstuvas turi ne varžtas tvirtinimo dizainas, ir ji gali būti atsparus vandeniui ir dulkėms be guminiu žiedu. 4.Jei keli mygtukai yra suporuotas su viena ar daugiau imtuvų toje pačioje sistemoje, kiekvieną mygtuką galima nustatyti skirtingus skambėjimo tonus. 5.Power-off memory funkcija: vėl Įjunkite maitinimą ir po maitinimo išjungimas, nereikia iš naujo pritaikyti ir užrakinti melodija. 6.Imtuvas yra prieinami įvairių žvakės, JAV/ES/JK Prijungti ir AS adapteriai, tinkantys daugeliui šalių. 7.Akį traukiantis apšvietimas mirksi, kai kas nors verčia durų skambutį.Ypač tinka vyresnio amžiaus žmonėms, kurčias, ir nėščioms moterims. 8.Imtuvo įtampa yra 220v. 9.Imtuvas yra nuotolinio 300 metrų (atviroje vietovėje), kurios gali būti paveiktos, aplinkos ir kliūtis. 10.Imtuvas turi 58 melodijos pasirinkti iš, ir apimtis yra 20-110db į 4 lygius. 11.Į imtuvus JAV, ES, UK Plug ir AS adapteris, jei norite, JAV,EU plug ar AS adapteris, prašome palikti pranešimą. 12.Tiesiog įjunkite imtuvą į elektros lizdą,paspauskite mygtuką " siųstuvą galima klijuoti prie durų su sąlyga, lipnios juostos.Pastaba: mygtukas, negali būti pateikti dėl geležies duris, nes ji trukdo signalo.

Jei imtuvas neskamba, kai jūs paspauskite mygtuką, po to, kai jūs gaunate į durų skambutį, patikrinkite veiksmus:

1. Mygtuką turi būti įrengta šarminės baterijos 23A12V. 2. Prašome iš naujo-pora į durų skambutį.

Kaip pora signalus?

Porą būdas: paspauskite ir palaikykite muzikos imtuvo mygtuką maždaug 5 sekundes (įjungta šviesa), atleiskite muzikos mygtuką, tada paspauskite mygtuką iš karto, signalas yra sėkmingai suporuotas.

Kaip keisti ir užrakinti muzikos?

Paspauskite ir palaikykite muzikos mygtuką į imtuvą, prieš įkišant į elektros lizdą.Įkiškite į maitinimo lizdą, kol šviesos imtuvo sviecia, atleiskite muzikos mygtukas, paspauskite muzikos mygtuką, norėdami prisitaikyti prie mėgstamų muzikos skambėjimo toną, paspauskite ir palaikykite muzikos mygtuką dar kartą, kol, Kai įjungta šviesa, paspauskite siųstuvas du kartus, iš karto, ir muzika yra užrakinta sėkmingai.

Kaip išspręsti, jei darbe nėra normalu,Kai gaunate prekes?

1. Pabandykite porą signalų pirmas. 2. Prašome susisiekti su mumis, mes atsiųsime vaizdo, kad padėtų jums. 3. Jei yra problema su produktu, mes iš naujo siųsti imtuvas ar mygtuką, kad jūs.

Žymos: doorbel, 2 mygtuką belaidį durų skambutį, belaidžio doorbel, nerūdijančio plieno jungiklis, bell wireless, cacazi naujausias belaidį durų skambutį, bell durų belaidžio, cacazi balta belaidį durų skambutį, ios durų bell wireless, vedio durų bell wireless.

Charakteristikos

Baterijos Režimu 23A12V šarminės baterijos(neįeina baterijos)
Skambinti Tipas Belaidžio
Gavimo atstumas 300M Nuotolinio (atviroje vietovėje)
Dažnis 433mhz
Modelio Numeris A80
Imtuvas melodija funkcija Elektros gedimo atminties funkcija
Maitinimo Šaltinis 110V-220V
Sertifikatas CE,FCC,RoHS
Prekės Pavadinimas CACAZI
Atsparus Vandeniui Klasė IP44
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Tipas Skambučius

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

CACAZI Belaidį durų skambutį Vandeniui LED Šviesos 1 2 Mygtukas 1 2 Imtuvas 300M Nuotolinio Namų Protingas Durų Bell Varpelių JAV, ES, UK Plug

CACAZI Belaidį durų skambutį Vandeniui LED Šviesos 1 2 Mygtukas 1 2 Imtuvas 300M Nuotolinio Namų Protingas Durų Bell Varpelių JAV, ES, UK Plug

Panašūs produktai: