Pasaulio XGIMI Halo "Full HD" DLP Mini Projektorius Android 9.0 Wifi Nešiojamų Paramos 4K 3D Namų Kinas Su Baterija "Google" OS Beamer

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€659.84

Dalintis

Apie prekę

1920*1080P, Full HD Raiška

XGIMI priima naujausią DLP technologijos, daržovių ir nuotrauką su savo fizinę rezoliucija 1920x1080 pikselių.Halo taip pat palaiko video formatus iki 4K Ultra HD—jis suteiks sharpest atvaizdą, kurį jūs kada nors pamatyti iš bet kurio nešiojamasis projektorius.

Ryškiausia Kada Nors Nešiojamasis Projektorius

600-800 ANSI Liumenų ryškumą, Halo tapo ryškiausia 1080p nešiojamų projektorių galima.Tai visiškai ašaros žaislas žymeklio išjungti Pico Projektorius, siūlo geriausią garso-vaizdo patirties projektorius savo dydžiu.

Atitinka "Android" TELEVIZIJA

Pagrindinis puslapis Halo Halo yra varomas Oficialaus "Android" TV 9.0 (atsinaujinti).Su "Android " TV", galite pasiekti visą turinį jums patinka, tiksliai taip, kaip norite jį.

Non-Stop Pramogų

Halo veikia su "Google Play" Parduotuvę, skirtą "Android" TV, ir ką jūs į-iš showtime "YouTube" ir t žaidimai - yra programėlė, esate tikri, kad patinka.Su 4000+ gimtoji apps", "Android" TV atidaro duris pasaulyje pramogos jums.Halo daugiakalbis vartotojo sąsaja palaiko 52 skirtingų kalbų.

"Google" Asistentas

Tiesiog paspauskite mikrofono mygtuką ant jūsų nuotolinio ir sako: "Hey " Google" norėdami greitai rasti naujausią "blockbuster", patikrinkite, rezultatas didelis žaidimas, ar artimosios šviesos — visi nepaliekant savo vietą arba tai, ką jūs jau žiūrėti.

Paramos 52 Kalbomis

HDR Dekodavimas

HDR technologija padidina kontrasto santykis ir leidžia vaizdą matyti, turtingas informacija, nesvarbu, jei ji yra šviesi arba tamsi aplinka.

Įrengta MEMC Technologija

Gerinti dinaminio naujinimo dažnį, kad vaizdas sklandesnis ir aiškesnis

Built-in 17100 mAh Baterija

Į 17,100 mAh įmontuotas didelės talpos baterija užtikrina, kad Halo yra puikus perkeliamumas.Untether iš laidai ir kabeliai ir duoti sau laisvę visiškai belaidžio patirtis.Halo taip pat turi pakankamai vidinės atminties.Galite atsinešti savo mėgstamus filmus ir muziką į nuotykius, net ir be interneto prieigos kelyje.

Paramos Priartinimo Funkcija

Nereikia perkelti projektorius, kad jūs galite sumažinti projektorius, ekrano dydis

3D Vaizdo palaikymas

Jūs galite mėgautis 3D vaizdo apie savo nuosavą kino, bet kuriuo metu.

Keturių Taškų Keystone Korekcija

Halo buvo pastatytas su daug (vertikalus +/-40 laipsnių ir horizontalus +/-40 laipsnių) 4 punkto keystone korekcija programinė įranga, kuri paprastai yra pastatytas į high-end profesionalūs projektoriai.Jis suteikia vartotojams optimalų vaizdą praktiškai iš bet kurio kampo ir pašalina daug hassles optimalus nustatymas.

EasyShare

Tiesioginių liejimo savo mėgstamų pramogų programos, filmai ir TV laidos, muzika, žaidimai, sporto ir daugiau iš "Android" ar " iOS "prietaiso", " Mac " ar "Windows kompiuteryje, arba "Chromebook" prie Halo https://www.google.com/intl/zh_gb/chromecast/built-in/apps/?utm_source=g.co/castapps

Lengvas Nustatymas

Projektoriaus ateina su built-in greitai 10,000+ taško automatinio fokusavimo funkcija ir profesionalūs aukštos raiškos kamera, vaizdas tampa automatiškai nukreiptos įjungus projektorių, o ne per rankinis valdymas.

"Bluetooth" Garsiakalbis

Su "Bluetooth" įvesties ir išvesties, Built-in harman/ kardon garsiakalbius.ne tik projektoriaus, bet taip pat puikus "Bluetooth" garsiakalbį.

Ultra-Ilgas Tarnavimo Laikas

Į XGIMI Halo priima labai efektyvus LED šviesos šaltinis, leidžiantis jo prognozės lieka visiškai trapumą, aišku, ir šviesus, visą jos LED tarnavimo laikas 30,000 valandų.

Tolygus ir Stabilus

Halo gali pasigirti nauja Amlogic T950X2 TV chip, MaliG31 GPU su 2 GB RAM ir 16 gb ROM, kurie gali teikti pažangiausias vaizdo kokybė ir daugiau pažangių ir greičiau automatinis fokusavimo reguliavimas.

Halo Bet Kur

11.35*14.5*17.15 cm dydžio, 1,6 kg.mažo dydžio, kad lengvai nešiojami.jūs galite jį pasiimti bet kur.

Žymos: byintek projektorius, perjunkite wi-fi, mini projektorius, projektorius, 4k projektoriaus, galaxi projektorius, durų tuya smart, smartphon, beamer, h1 xgimi.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Galia 90W
Nešiojamieji Taip
Prognozuojama Aspektas 30-300 colių
Svoris 2.0kg
Projekcijos Technologija DLP
Zoom NĖRA
Namų Kino Projektorius Taip
Projective Režimas Atgal Projekcija
Prekės Pavadinimas XGIMI
Naudoti Pramogų Projektorius
Pagrindo Koregavimas Rankinis Taisymas
Ryškumas 3200 Lumens
Sistema "Android"
Ansi Liumenų 800 ANSI liumenų
Tipas 3D
Sertifikavimo EEĮ atliekos
Ekrano Masto 16
Optinė Rezoliucija 1920x1080dpi
Šviesos Šaltinis led

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pasaulio XGIMI Halo

Pasaulio XGIMI Halo "Full HD" DLP Mini Projektorius Android 9.0 Wifi Nešiojamų Paramos 4K 3D Namų Kinas Su Baterija "Google" OS Beamer

Panašūs produktai: