Sulankstomos Kėdės Lauko Nešiojamų Išmatose Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose Patogus Žvejybos Kėdės Sulankstomos Teleskopinis Žvejybos Kėdė

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€19.82

-49%

€39.63

Dalintis

Apie prekę

ypatybė:

• Reguliuojamas aukštis: sulankstoma kėdė yra reguliuojamas ir gali būti nustatytas į norimą aukštį nuo 2.4 iki 18 colių.Tai reguliuojamumas todėl jis tinka labiausiai suaugusiems ir vaikams naudoti bet kur!

• Lengvas ir nešiojamas: pakuotė dydis yra tik 26 cm skersmens, svoris yra tik 0.88 kg.Tai ištraukiama išmatose yra lengvas, lengvas, mažas ir kompaktiškas, ir gali būti įdėti į lagaminą ar saugojimo.Reguliuojamo dirželio daro kėdė lengvai atlikti arba pakabinti ant peties.Idealus kėdės, nesvarbu, kur esate, kada ir kur, jūs galite sėdėti ir jaustis puikiai!

•Saugi ir stabili: Jis yra pagamintas iš didelio stiprumo, sunki ir ekologiškos plastikinės PA + ABS.Cilindro struktūrą, stora prijungimo sagtis ir neslidus pagrindo stabilumui užtikrinti sulankstoma kėdė ir užtikrinti saugią ir patogią sėdėjimo pozą.Maksimali keliamoji galia yra iki 350 svarų!

Pastaba: Prašome sėdėti viduryje sėdynės.Don ' t sėdėti ant sėdynės krašto.Nekreipkite išmatose, nereikia valyti žemyn!

• Novatoriškas sulankstomas dizainas: unikalus užrakinimo sistema leidžia sulankstoma kėdė turi būti lengvai atidaromos ir uždaromos tik kelias sekundes, ir atidarius, jis yra tvirtai užrakintas vietoje.Netgi vaikai gali padaryti greitai ir lengvai!Patogiai ir saugiai, jums tai patiks!

• Universalus: Su ištraukiama atrama yra labai tinka vidaus ir lauko darbams.Patalpų progomis, pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, miegamasis, vonios kambarys, kalnų, virtuvė, paplūdimys, baseinas, buveinė; lauko veikla, pavyzdžiui, kempingas, žvejyba, medžioklė, išvykos pėsčiomis, grilis, iškylų, eilių, sodo priežiūra, ir kt.

specifikacija:

Medžiaga: aukštos kokybės nailono + ABS plastiko

Dydis: 25 * 25 * 6cm

Sėdynės dydis: 10.2 colių (26 cm) skersmens

Maksimali apkrova: 200 kg

Dirželio ilgis: 43 cm (110 cm)

Į paketą įeina:

1 x sulankstomoji kėdė

pastaba:

Dėl vadovo matavimo, prašome leisti skirtumas 1-3 cm.

Dėl skirtingos apšvietimas ir ekrano spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Žymos: žvejybos įrankių dėžės, virtuvės taburetės, vaikai išmatose, platus sulankstomoji kėdė, finansuojantysis žuvys, sulankstoma kėdė didelis, Paplūdimio Kėdės, karinės žvejybos kėdė, stovykla kėdė, kėdė žuvys.

Charakteristikos

Su Lempos Laikikliu, ar Ne No
Kategorijos Sudedamas stalas ir kėdės
Specifikacija (L * w * h) 25*25*6cm
Su Ištraukiama Atlošo, ar Ne No
Traukti Masalą Dėklą ar Ne No
Modelio Numeris 595+88
Kilmės KN(Kilmės)
Kartus Taip
Medžiaga PP medžiaga

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomos Kėdės Lauko Nešiojamų Išmatose Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose Patogus Žvejybos Kėdės Sulankstomos Teleskopinis Žvejybos Kėdė

Sulankstomos Kėdės Lauko Nešiojamų Išmatose Sulankstomoji Kėdė Kempingas Išmatose Patogus Žvejybos Kėdės Sulankstomos Teleskopinis Žvejybos Kėdė

Panašūs produktai: