100VNT Multi-Purpose Fiksavimo Kabelis Metalo Zip Ryšių Nerūdijančio Plieno savistabdės Zip Kaklaraištis P7Ding

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€10.38

-39%

€17.02

Dalintis

Apie prekę

įstaiga, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } 100VNT Multi-Purpose Fiksavimo Kabelis Metalo Zip Ryšių Nerūdijančio Plieno savistabdės Zip Kaklaraištis P7Ding

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Patvarus: 304 nerūdijančio plieno, savistabdės zip kaklaraištį, automobilių programą, pvz., išmetamųjų dujų šilumą wrap.Gali palaikyti temperatūrą iki 1000F.Šilumos ir atsparus korozijai.Puikiai tinka vidaus ir lauko programas.

2. Aukštos Kokybės Medžiaga: Mūsų zip kaklaraištis pagamintas iš 304 nerūdijančio plieno, kurių darbinė temperatūra nuo minus 112F į 1000F.

3. Privalumai: Jie yra didelis kietumas, atsparumas korozijai, atsparumas ugniai, ir ilgesnį tarnavimo laiką.Kuri galėtų būti naudojama įvairiose aplinkose, tokiose kaip drėgnose vietose, lauko, vietose, kur aukšta temperatūra ir t.t.

4. Lengva Naudoti: Jie fiksavimo kaklaraištis apsiaustas yra suprojektuoti su sutirštės sagties sustiprinti kaklaraištis.Be to, sagtis yra nerūdijančio plieno kamuoliukus išlaikyti ryšius nuo prarasti po to, kai buvo prispaustas.Paskutinis, bet ne mažiau kaip, jūs visiškai nereikia jokių įrankių, juos įdiegti, taip pat lengvai, kaip užtrauktukas.

5. Platus: Tai zip ryšiai yra puikus laivas, minų, elektros energijos, automobilių dalys, kompiuterių laidus pajungti, namų remontas, ir dar daugiau.Pavyzdžiui, galite naudoti šios grandinės grandis tvora lygiąsias, užtikrinant audinio etatų, kurie yra daug stipresni nei plastiko diržą.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: Nerūdijančio plieno kabelis kaklaraištis

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Dydis: 4.6x100mm/4.6x250mm/4.6x150mm/4.6x200mm/4.6x300mm/4.6x350mm neprivaloma

Kiekis: 100vnt

Komplektą Sudaro:

100 x Nerūdijančio plieno kabelis kaklaraištis

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: kabeliui nerūdijančio plieno, fryer už keptuvėje, eoniq žiūrėti, nerūdijančio zip kaklaraištis, nerūdijančio plieno kaklaraištis wrap, nerūdijančio plieno kaklaraištis, kabeliui plieno, gitaros tiuneris su užraktas, ramstis vaza, plieno kaklaraištis.

Charakteristikos

Tipas Kita
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Dydis 100/250/150/200/300/350mm
Modelio Numeris Kabeliui
VNT 100 Vnt
Prekės Pavadinimas Aleekit

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

100VNT Multi-Purpose Fiksavimo Kabelis Metalo Zip Ryšių Nerūdijančio Plieno savistabdės Zip Kaklaraištis P7Ding

100VNT Multi-Purpose Fiksavimo Kabelis Metalo Zip Ryšių Nerūdijančio Plieno savistabdės Zip Kaklaraištis P7Ding

Panašūs produktai: