Unikalus Medinės Dėlionės Vaikams, Suaugusiems Gabalas Yra Gyvūnų Formos A3/A4/A5 "PASIDARYK pats" Drugelis Galvosūkiai Geriausia Kalėdų Dovana

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.38

-45%

€15.24

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Medinės Dėlionės Žaidimas: dėlionės žaidimas gali koordinuoti akių ir rankų, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo gebėjimus.Ši smegenų erzinti dėlionės atneš ypu smagu.

2、Gamtos Tema Dėlionės Rinkinį: Mėgaukitės laisvalaikiu su šį galvosūkį!Mūsų medinė dėlionė susideda iš fragmentų formos, pavyzdžiui, pievų augalija ir gyvūnija.

3、Zigzago Formos Dalys: Ši dėlionė yra pagaminti iš formaldehidas-nemokamai liepų, aukštos kokybės archyvų, popieriaus ir dažyti apsauginį sluoksnį.Ir baigtas dėlionės gali būti kabinami ant sienos rodyti.

4、puiki Dovana: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Duoti savo artimuosius pramogų metu, kiekvienas švenčių ir kolekcines apdaila yra labai tinkami dalintis su šeima ir draugais.

5、 " Eco-draugiškas ir Patvarus: dėlionės yra sklandus, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai ir eco-friendly.

Savybės:

1. Gamtos Tema Puzzle Žaidimas: Turi gerą įspūdį žaidimą laiko užpildant šį paslaptingą drugelis, antspaudas, arklių, seahorse įspūdį!Yra kelių dydžių, mūsų medinė dėlionė dėlionės yra pagamintas iš mažų gabaliukų formos kaip ir pievos gyvūnų ir paukščių.

2. Atsparumas korozijai: Ši dėlionė yra pagaminti iš Formaldehidas-nemokamai liepų medžiagos, sklandžiai, aukštos kokybės, patvarus ir atsparus korozijai, ir jis pasižymi apsauginiu sluoksniu, kuris gali būti pakabintas ant sienos rodyti.

3. Švietimo Įspūdį: Šį įspūdį gali skatinti akies-rankos koordinacijos, pagerinti koncentraciją, kantrybės, loginis mąstymas ir problemų sprendimo įgūdžiai.

4. Puiki Dovana Idėja: Ieško mąstantis gimtadienio ar šventinę dovaną?Šie unikalūs mediniai galvosūkiai yra puikus pasirinkimas!Suteiks jūsų šeimai daug džiaugsmo.

5. Moliuskas Savo mintis: dėlionės, galvosūkiai padėti nuraminti protą.Ir dėlionė yra puikus tėvų-vaikų žaidimas, puikiai tinka suaugusiems ir vaikams.Ir tai yra geras pasirinkimas gimtadienio ir Kalėdų dovanos.

Techniniai duomenys:

Spalva: spalvotas

Medžiaga: Liepų

Dydis(apie):

L: 25x37 cm (9.8x14.6-A3 formato lapas), -303 vnt.-vidutinio sudėtingumo, 14 metų amžiaus,+, surinkimo laikas 4-6 valandos.

M: 21x31 cm (8.3x12.2-A4 formato lapas)-201 vnt.-vidutinio sudėtingumo, amžius 10+, surinkimo laikas 2-4 valandos.

S: 17x25 cm (6.7x10 in-A5 formato lape)-108 vnt.-vidutinio sudėtingumo, amžius 7+, surinkimo laikas 1-2 valandos.

Pakavimo Sąrašas:

Dėlionė*1?

Žymos: užsakymą medžio kubeliai, medinių plokščių figūrų, las dėlionės, kūdikių žaislas medinis, medienos puzzel, puzzl, medžio namas formų, jigsaw makita, amatų medienos, sudėtingos medinės dėlionės.

Charakteristikos

Medžiaga Mediena
Lytis Unisex
Amžius > 6 metų
Stilius Gyvūnų
Sertifikavimo CE
Puzzle Stiliaus bendra
Įspėjimas No
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Dėlionės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Unikalus Medinės Dėlionės Vaikams, Suaugusiems Gabalas Yra Gyvūnų Formos A3/A4/A5

Unikalus Medinės Dėlionės Vaikams, Suaugusiems Gabalas Yra Gyvūnų Formos A3/A4/A5 "PASIDARYK pats" Drugelis Galvosūkiai Geriausia Kalėdų Dovana

Panašūs produktai: