Ombre Spalvos BOB Plaukų kirpimas Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Red150% Brazilijos Remy Plaukų, Mėlyna Rožinė Tiesiai BOB Prieš Nupeštos Vidurinė Dalis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€77.62

Dalintis

Apie prekę

Ombre Spalvos Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims, Brazilijos Remy Plaukai Tiesūs Trumpas Bob Perukai

Medžiaga: Gryna Brazilijos Remy Human hair iš jaunų donorų, sveikas ir šilkiniai plaukai.Šukuosena: ombre spalvinga trumpas BOB stiliaus, su Gamtos Valsčiaus ir Kūdikių Plaukus.Plaukų Ilgis: 8"- 14" colių, trumpų plaukų mados išvaizdą.Savybės: Sąsiauris Laisvas, Inkarinius Nemokamai, Tinkamai Balinti Mazgų Bžūp Tipas: T Dalis, Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukas Bžūp Dydis: Vidutinis dydis, ciicumference yra 22-22.5 cm.Mažų ir Didelių Dydis rasti.

Žodžiai prieš Užsakymo

1.Plaukų spalva: Plaukų spalvas yra grynas žmogaus dažytos, ji yra bendra tai, kad yra spalvų skirtumo, nes žmogaus klaidą, mes stengiamės, kad spalva kaip nuotraukoje.Prašome pažymėti, jei jums priimti negali, tai nereikia užsakymą.Jūs galite susisiekti su mumis ir gauti nuotraukas, prieš užsakant. 2.Už šukuosena: Mes turime profesinės stilistas bus išbandyti viską, kad garbanos ir bangos, tokiu pačiu būdu.Bet garbanos ir bangos yra rankų darbo, tai yra priimtina, yra šiek tiek skiriasi, prašome suprasti. 3.Jei galite pateikti užsakymą, o tai reiškia, galite priimti šį teiginį, jei ne, prašome nedėkite kad, ačiū!

Laivybos Pranešimas

1.Reguliariai užsakymus, mes galime išsiųsti juos į 24 valandas, prašau pažymėti, kad adresas negali būti pakeistas po užsakymo.Įsitikinkite, kad jums pasirinkti tinkamą adresą, prieš jums atlikti mokėjimą. 2. P. O. Box adresas yra nepriimtini FedEx/ DHL, pasirinkti fizinio adreso prieš pateikdami užsakymą. 3.Neleidžia FedEx/DHL palikti paketą prie jūsų durų be parašo siekiant išvengti paketo praradimo. 4.Jeigu tu negali gauti paketą, bet tai rodo, pristatyti, prašome susisiekti su mumis iš karto, arba skambinti į savo vietos FedEx/DHL rasti savo paketą.Nesijaudinkite, mes padėsime jums surasti paketą, bus ne leiskite jums imtis nuostolių. 5. Tai yra įprasta situacija, kad kai kurios šalys mokestis, PVM ir MOKESČIŲ už tarptautinius importo sklypų.Prašome pažymėti, kad mokesčiai yra mokami muitinės ar vyriausybė ne mums, nei Ali Express".Tai yra pirkėjo pareiga sumokėti mokesčius, prašome suprasti.Galite sužinoti daugiau apie jūsų muitų politikos ir susisiekti su mumis, jei mes galime padėti.Prašome įsitikinti, kad jūs galite priimti į pareigas, jei tokių yra.

Nemokamas Pristatymas Visame Pasaulyje

Mes siūlome nemokamas pristatymas beveik po visą pasaulį.Paprastai trunka 3-5 dienas į Šiaurės Ameriką, 4-6 dienas, Europoje ir Australijoje, 7-10 dienų, Afrikos ir 7-15 dienų Pietų Afrikoje.

Apie Bžūp Dydis

Perukas yra vidutinio dydžio kaip numatytuosius, jei turite specialų prašymą apie peruką, prašome susisiekti su mumis arba palikite pranešimą, kai jums užsakymą.

Apie Plaukų Ilgis

Plaukų ilgis išvardytų svetainėje yra ištemptas ilgio.Garbanoti ir banguoti plaukai bus trumpesnis ant ieškoti, nei tiesūs plaukai, nes jie yra pagaminti iš tiesūs plaukai.Matuojant plaukų ilgį, įsitikinkite, kad jums ruožas plaukai tiesūs ir įvertinti ją nuo šaknų iki galo.

Plaukų Priežiūra

Perukai yra pagaminti iš 100% žmogaus plaukų, ji yra lengva rūpintis.Garbanotais plaukais, mes don ' t pasiūlyti jums naudoti šukos valyti jį.Naudoti plataus dantis, šukas, ar jūsų ranka su teptuku.

Gavęs Plaukų

Tai labai dėkingi, jei jūs lygis mums visiems 5-žvaigždučių teigiamą peržiūrą su nuotraukomis Ali Express Atsiliepimus dalis.Jūsų gera apžvalga yra puikus padrąsinimas mums.Jei jūsų netenkina, prašome NE ginčo ar rašyti neigiamų atsiliepimų.SUSISIEKITE su MUMIS ir suteiks mums galimybę išspręsti šią problemą už jus, mes stengiamės padėti jums išspręsti jį ir, kad jūs patenkinti mūsų paslaugomis.

Žymos: priekiniai nėrinių rožinis perukas, plaukų žmogaus perukas, vaivorykštė, nėriniai priekiniai žmogaus plaukų perukai, nėriniai priekiniai rožinis perukas pilka, trumpas perukas, 1b rožinė žmogaus plaukų perukas, peru rožinis perukas, rudos spalvos perukas žmogaus plaukų prieš nupeštos, auksas pakilo perukas, mėlyna kirpčiukai žmogaus plaukų perukas.

Charakteristikos

Gali Būti Permed Taip
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Tekstūra Tiesiai
Medžiaga Žmonių Plaukų
Nėriniai Perukas Tipas Giliai Dalis
Tinka Miršta Spalvų Tamsesnės Spalvos Tik
Perukai Ilgis Trumpas
Prekės Pavadinimas Žavinga Karalienė
Kilmės KN(Kilmės)
Kepuraitė Dydis Didelis
Elemento Tipas perukas
Spalvos Nėriniai Vidutinio Ruda
Elementų Pakuotėje 1 Gabalas, Tik
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Pateiktas Metodas Pusę Mašinos Pagamintas & Pusė Ranka Sąlygotosios

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Ombre Spalvos BOB Plaukų kirpimas Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Red150% Brazilijos Remy Plaukų, Mėlyna Rožinė Tiesiai BOB Prieš Nupeštos Vidurinė Dalis

Ombre Spalvos BOB Plaukų kirpimas Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Red150% Brazilijos Remy Plaukų, Mėlyna Rožinė Tiesiai BOB Prieš Nupeštos Vidurinė Dalis

Panašūs produktai: