10VNT MT3 Purkštukai, Elektroninė Cigaretė Clearomizer apačioje ritės talpa 510 sriegis EVOD eGo Baterijos Serijos "PASIDARYK pats" su daugiamandatėje spalva

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€8.26

-9%

€9.08

Dalintis

Apie prekę

Magic 3 in 1 Vaškas Garintuvas Pen Rinkinys Sausa Žolė E Cigarečių MT3 Stiklo Globle Purkštukai E Baterija 1100mAh Starter Kit SUB, DVI Baterijos

Sepcifications

Funkcija

Atsiliepimai:

Jūsų Satifaction ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, pirma, prieš jums palikti nagative atsiliepimų.Mes stengiamės, kad slove jokių problemų ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Aptarnavimas po pardavimo:

1. Mes darome viską, kad tarnauti savo klientams geriausiai, kaip galime.Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus ir 7 dienų jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti.

2. Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Greitas Pristatymas:

(1) UPS/DHL/EMS/HKEMS/FEDEX/HK post/TNT ir t.t express (nuo durų iki durų).

(2) oro; Prašome pasirinkti jūsų patogų pristatymo būdą pagal jūsų duomenys reikalavimas.

(3) laivybos nuolaida yra skirtinguose sezoną ir priklauso skirtingoms svorio; mes jums pasirinkti pigiausias ir saugiausias būdas pagal jūsų duomenys kiekiais.

Produkto Specifikacijos:

Modelis:magic 3 in 1

Spalva: mėlyna/ balta / juoda / raudona /mėlyna

Rinkinio Svoris: 244g

Rinkinio Išmatavimai: 173*131*32mm

Purkštukai

Atsparumas: 2.4-2.8 omo

Purkštukai kategorija: Vaškas,sausa žolė ar clearatomizer

Žymos: 510 purkštukai kaukolė, ce4, vrk mini, baterija evod, vape, ce4 komplektas, EVOD, 510 clearomizer, ritė vape, ego evod.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas SUB DVI
Ritės Tipas Keičiamomis
Medžiaga Metalo
Suderinama Modelis 510 Sriegis
Modelio Numeris MT3 purkštukai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10VNT MT3 Purkštukai, Elektroninė Cigaretė Clearomizer apačioje ritės talpa 510 sriegis EVOD eGo Baterijos Serijos

10VNT MT3 Purkštukai, Elektroninė Cigaretė Clearomizer apačioje ritės talpa 510 sriegis EVOD eGo Baterijos Serijos "PASIDARYK pats" su daugiamandatėje spalva

Panašūs produktai: