Automobilio Akceleratoriaus Dujų Pedalu Apima Interjero Aksesuarai Jeep Wrangler Jk 2007-2017 Automobilių Stilius

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€18.24

-30%

€26.06

Dalintis

Apie prekę

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } Aukštos Kokybės:Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, atsparus vandeniui ir dulkėms, paprastos konstrukcijos, stilingas ir turtinga, jūsgalima naudoti ilgą laiką.

Lengva valyti: paviršiaus pedalas yra lygus, todėl nėra lengva gauti purvinas, tai yra taip pat atsparus vandeniui, tai nėra lengva, rūdžių, jūs galite ją išvalyti, lengvai.

Patogus ir Saugų:Padidina erdvės jūsų originalaus pedalą ir sumažina naštą ant savo kojų.Kojos pedalas yra ne slidus ir dėvėti, atsparus, todėl vairavimo saugumą.Su pagalba iš neslidžios pedalo ir dangtis, galite pagreitinti ir stabdžius daugiau stabiliai ir lengvai, todėl jūsų vairavimo patirtį geriau!

ĮMONTUOTI:Tinka Jeep Wrangler 2007-2017,Šis daiktas neatitinka dešinėje ratai (RHD) transporto priemonės.prašome užtikrinti, tinkamumo atidžiai prieš perkant.

100% Brand New Aukštos Kokybės

Sumažinti nuovargį jūsų kojas ir suteiks jums geriau vairavimo patirtį.Papuoškite savo automobilį, padaryti savo automobilį daugiau madingas ir gražus.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Metalas

Pakuotės Turinys:

1 * akseleratoriaus pedalas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: jeep wrangler, accord išmetamųjų, audi jungtis, mfd2, antenos vw tiguan, automobilio užvedimo jungiklis, mazda 2 pedalas, akumuliatoriaus gnybtų su jungikliu, automobilių degalų durų, kištukinis testeris.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Automobilio Akceleratoriaus Dujų Pedalu Apima Interjero Aksesuarai Jeep Wrangler Jk 2007-2017 Automobilių Stilius

Automobilio Akceleratoriaus Dujų Pedalu Apima Interjero Aksesuarai Jeep Wrangler Jk 2007-2017 Automobilių Stilius

Panašūs produktai: