Plaukų Pin Bun Turėtojas Kanzashi Plaukų Stick Ebony Žalias Agatas Japonų Stiliaus Kimono Yukata Priedai Classic Vintage HS035

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.89

-8%

€16.19

Dalintis

Apie prekę

Parametrai:

Medžiaga:Juodas Medinis & Ebony, Žalias Agatas,sidabrą, cooper gėlių Pagaliuko ilgis:18.0 cm Dydis yra apporixmate

Rankų darbo produktą, maloniai primena:

1. Norėdami išvengti deformacijų ir spalvos, Prašome tai squeeze ar plauti. 2. Produktus ir lieti komponentai turi būti apsaugoti nuo poveikio-drėgmės, oro, prašome pateikti juos vėsioje, sausoje vietoje po vartojimo. 3. Prašome rūpintis produkto especial su kalnų krištolas, kurie padėtų išvengti nukristi. 4. Prašome atkreipti dėmesį, kad produktai yra tik rankų darbo, dydžiai yra apytiksliai, ir tuo tarpu yra nežymūs pėdsakai siūlai, sol ir kt. 5 pranešame, kad šiek tiek skiriasi spalvos dėl aplinkos problemas, pvz., monitorių ar šviesos.

Po paslaugos:

1.Mes siūlome 15 dienų pinigų grąžinimo garantija grąžinti. 2.Mūsų garantija nėra taikoma bet kokios produktus, kurie yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos nešioti ant vartotojo/pirkėjo pusės. 3.Grįžęs produktus, prašome susisiekti su mumis grąžinimo adresą. 4.Tuo atveju, pirkėjas sumoka siuntimo išlaidas ir pašto grąžinimo ir keistis.Jei dėl pirkėjo priežasčių, pirkėjas turi padengti krovinių grąžinimo; Jei dėl pardavėjo priežasčių, mes lokys ir siųsti jums kainuos kai produktas grįžti į mūsų sandėlį.

Atsiliepimai

1. Jei turite klausimų apie laivybos laikas, detektyvas kokybės ar kiekio ir daiktų, ne gavo, prašome nedvejodami palikti jokių neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį su mumis, mes galime jums pasiūlyti patenkintas sprendimo maloniai komunikacijos. 2. Mes išlaikyti aukštus standartus, puikios 5 žvaigždučių reitingą, siekti 100% klientų pasitenkinimo.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, apie produktą ir paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar žvaigždės mažiau nei 3 žvaigždučių.

Susisiekite su mumis

1.Mes dirbti 12 val per diena ir 6 dienas per savaitę.Dėl laiko skirtumo, kai pranešimą negali atsakyti ne vieną kartą, mes pažadame atsakyti jums per 12 val., išskyrus švenčių dienomis. 2.Atsiprašome už bet kokia pavėluotą atsakymą metu Kinijos valstybinių Švenčių dienomis.

Žymos: auksinių plaukų pin, medinės plaukų šukos pin, mediniai dvigubi plaukų pin, kamščiatraukis plaukų pin, išgalvotas plaukų pin, akiniai plaukų pin, Keturvalakiai.lt indija, tikka, swirl plaukų pin, bohemijos perukas.

Charakteristikos

Tipas Plaukų Lazdos
Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Modelio Numeris HS035
Modelio Tipas Kietas
Medžiaga Mediena
Lytis MOTERIS

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Plaukų Pin Bun Turėtojas Kanzashi Plaukų Stick Ebony Žalias Agatas Japonų Stiliaus Kimono Yukata Priedai Classic Vintage HS035

Plaukų Pin Bun Turėtojas Kanzashi Plaukų Stick Ebony Žalias Agatas Japonų Stiliaus Kimono Yukata Priedai Classic Vintage HS035

Panašūs produktai: