ROCKBROS Poliarizuota Sporto Akiniai nuo saulės Vyrams Kelių Dviračių Taurės Kalnų Dviračių MTB Dviračiu Apsauga, Apsauginiai, Akiniai 5 Objektyvo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.55

-34%

€17.76

Dalintis

Apie prekę

Produkto Informacija:

Būklė: Naujas, Originalios Pakuotės, Dėžutės

Spalva: Raudonas(10001), Juoda(10003), Balta(10002), Mėlyna(10007)

Svoris: 29g/pora

Techniniai duomenys:

1 akiniai atveju & 1 akiniai medžiaga

1 akinių maišelis, 1 stiklines virvę ir 1 akinius juosta

1 poliarizuota objektyvo testas kortelės

1 pora poliarizuota lęšius, ir 4 poros keičiamų originalių objektyvų

Vidinis rėmo shorsighted objektyvai

Savybės:

TR90 ŠVEICARIJA

Šveicarijos technologija, tai termoplastinė medžiaga, naudojama visose mūsų akinius nuo saulės.Didelio lankstumo, patvarumo ir lengvas, kad jis puikus medžiaga naudingumo akiniai.

ULTRA LENGVAS

Kaip ir su bet gabalas aukšto našumo įranga, svoris yra svarbus veiksnys.TR90 yra neįtikėtinai lengvas, kuri prisideda prie komfortą mūsų akiniai ir kontaktiniai lęšiai ir linkę pamiršti, kad esate nešioti jį.

POLIKARBONATAS OBJEKTYVO MEDŽIAGA

Polikarbonatas yra ypatingai patvarios termoplastinės, kuris naudojamas bullet proof stiklo, riaušių skydai ir astronautas šalmai.Tai ideali medžiaga vykdymo akinius, nes dėl savo didelio atsparumo smūgiams, būdingą UV apsauga ir lengvas.Visi mūsų lęšiai yra pagaminti iš polikarbonato.

UV APSAUGA

Visi mūsų lęšiai blokuoja 100% uv a, UV b ir uv-C spindulių ir žalingo mėlynos šviesos 400nm.Šių kenksmingų spindulių, yra pagrindinė priežastis, dėl kataraktą, odos vėžį ir raukšles aplink akis-visi labai priežasčių blokuoti juos.

POLIARIZUOTI LĘŠIAI

Mūsų Poliarizuota lęšiai yra pagaminti naudojant įpurškimo procesas, kuris užtikrina, kad jie optiškai teisingi, sumažinant akių nuovargį ir padidinti komfortą.Kaip ir visi mūsų lęšiai.Poliarizuoti lęšiai užtikrina apsaugą nuo 100% UVA, UVB, uv C ir kenksmingos mėlynos šviesos 400nm.

REGULIUOJAMAS FUNKCIJŲ

Reguliuojamas nosies pagalvėlės yra prieinami kai kurie iš mūsų dizaino.Puiki funkcija fotoaparato nuostatų pritaikymas pagal poreikius tinka jūsų akinių, jie yra ypač naudinga tiems, kurie sunkiai tilptų veidus ir visiems, kurie reikia prisitaikyti prie ilgos blakstienos.Nei tinka, reguliuojamas nosies pagalvėlės leidžia jums pakeisti oro ir vėdinimo už objektyvo, suteikiant galimybę sumažinti arba padidinti tarpą tarp stiklų ir jūsų veidas.

KEIČIAMIEJI OBJEKTYVAI

Naudojama technologija mūsų Keičiamieji objektyvai.Skirtingų lęšių, įvairių atspalvių ir spalvų.Tai leidžia jums pasirinkti vieną, kuris tinka jums geriausiai.

Gaminio Priežiūra:

Nenaudokite alkoholio ar kitų cheminių medžiagų, norėdami nuvalyti objektyvą, kad būtų išvengta paviršinio neveikia.Ir nereikia išlaikyti akiniai nuo tokių blogų aplinka aukštos temperatūros arba ilgą laiką drėgmės, kad išvengti deformacijos.

Lęšiukas RockBros Sporto Akiniai nuo saulės yra aukštųjų technologijų danga, taigi, reguliariai valyti išlaikymo vandens, siūloma, įsitikinkite, geros kokybės, gali būti laikomi ir tarnavimo laikas pratęstas.

Žymos: nopeet, indijos duobę viper, dviračių akiniai nuo saulės spalvinga, akiniai vėjo pet, 100 kalnų dviračių akiniai, mėnulis locle, oklry akiniai nuo saulės dviratį, rockbros akiniai nuo saulės peržiūros, dviračių akiniai photochromic, colnels akiniai nuo saulės.

Charakteristikos

Lytis VYRAI
Modelio Numeris 1000
Lęšių Medžiaga Polikarbonatas
Sportas Tipas Dviračių sportas
Rėmelio Spalva Multi
Įrenginio Tipas Nustatyti
Rėmas Medžiaga Acetatas
Lęšio Plotis 6.1 CM
Prekės Pavadinimas ROCKBROS
Lęšių Optinės Požymis Poliarizuota
Elemento Tipas Akiniai
Lęšio Aukštis 4.1 cm
Sertifikavimo CE
Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

ROCKBROS Poliarizuota Sporto Akiniai nuo saulės Vyrams Kelių Dviračių Taurės Kalnų Dviračių MTB Dviračiu Apsauga, Apsauginiai, Akiniai 5 Objektyvo

ROCKBROS Poliarizuota Sporto Akiniai nuo saulės Vyrams Kelių Dviračių Taurės Kalnų Dviračių MTB Dviračiu Apsauga, Apsauginiai, Akiniai 5 Objektyvo

Panašūs produktai: