Nauja Išpardavimas
10 rinkinys Lapus lietaus jutiklio modulis jautrus jutiklio modulis Arduino Padidinti

10 rinkinys Lapus lietaus jutiklio modulis jautrus jutiklio modulis Arduino "PASIDARYK pats" Elektroninių Masto

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€5.35

-10%

€5.95

Dalintis

Apie prekę

Pranešimas: naujas sekimo numerį Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius galima atsekti tik befor it atvykti į oro uostą savo šalį,pasirinkite Kinija Paštu, Oro Paštu, jei norite visą stebėjimo informaciją.Tas pats produktas bus pristatyti 15 iki 60 dienų

Stebėjimo informaciją iš Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų, Plius galima patikrinti čia : www.17track.net/en

Lietaus Jutiklis Lietaus Vandens Aptikimo Modulis, Automatinio laistymo, Lietaus Orai Modulis Drėgmės Produkto Naudojimas: Arduino, Lietaus jutiklis gali būti naudojama stebėti įvairių oro sąlygų ir konvertuojami į numerį nuoroda signalo ir išėjimo AO.dėl minėto sprendimo Arduino robotas rinkinys, lietaus produkto aprašymas: 1.jutiklis naudoja aukštos kokybės dvipusis FR-04 medžiagos, didelis plotas 5.0 * 4.0 CM, su nikeliuotas paviršius, su antioksidantas, savitasis elektrinis laidis, ir aukščiausios gyvenimą, veiklą; 2.lyginamosios išėjimo signalus, gera, gera signalo, vairavimo sugebėjimų, nei 15mA; 3. paskirstymo poziciją jautrumo nustatymas; 4. darbo įtampa 3.3 V-5V 5.išvesties forma: skaitmeninis perjungimo išvestis (0 ir 1) ir analoginis AO įtampos išėjimas; 6.fiksuotą varžto skylę lengvas montavimas 7. mažas PCB lenta dydis: 3.2 cm x 1.4 cm 8. naudojant daug įtampos kartotuvas LM393 Funkcijos: prijungus prie 5V maitinimo šaltinis, maitinimo lemputė, vandens indukcijos plokštė, AR produkcija yra aukštos, įjungti šviesas, varvantis lašas vandens, AR produkcija yra mažas, jungiklis indikatoriaus lemputė, Teptuku viršų vandens lašeliai, ji grįžo į išėjimo didelės valstybės. . . .AO analoginis išėjimas gali būti prijungtas prie mikrovaldiklių SKELBIMŲ uosto aptikti lašai aukščiau kritulių dydžio.AR TTL skaitmeniniai išėjimai, taip pat gali būti prijungtas prie mikrovaldiklių ir nustatyti, ar yra lietus.Laidai: 1, VCC: teigiamas maitinimo (3-5V) 2, GND: neigiamas 3, DARYTI: TTL perjungimo signalo išėjimas 4, AO: analoginis išėjimas Laivybos sąraše (1), kaip parodyta kiekvieno lietaus lašas jutiklis valdybos ir kontrolės valdybos 2,20 cm Dupont linija*2, paprasta viela

Pakuotėje Apima 1, Lietaus modulis * 10 2, 20 cm Dupont Linija * 10

SHENZHEN CAIZHIXING ELEKTRONINIŲ CO.,LTD " yra pirmaujanti nepriklausoma platintojas elektroninių komponentų Kinijoje,kuri specializuojasi tarnauja pirmaujančių OEM/ODM/CEM elektroninių gamina su tiekti Aktyviosios Dalys (Mikroschemos, Atminties, Mikroschemos, Diodai ir Tranzistoriai ir kt.) ir Pasyviosios dalys (Kondensatoriai, Rezistoriai ir Induktyvumo ritės ir kt.)...

Jei perkate didesnį kiekį, Prašome susisiekti su mumis .pirkti daugiau dalių.naudoti "įdėti į krepšelį" mes padarysime nuolaida jums.

• Mokėjimo Informacija

Mes priimame sąlyginio Deponavimo paslaugas tik.

MUITAS IR PERDUODANT MOKESTIS:

Visi klientų užsakymus, mes ne imti į rankas mokestis, net 1pcs dalis.

Kai dalys atvyko į savo vietos papročius, jeigu dalys turėjo mokėti muito, mes ne atsakinga už bet kokį užsakymą muito ar importo mokestis

• Siuntimo Informacija

·Mes laivas iš savo daiktus per 1-5 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

·Standartinis pristatymas, naudojant tarptautiniu oro paštu,Straipsniai laivų, iš Honkongas ir tai trunka 7-14

darbo dienų (2-3 savaites) gauti už labiausiai srityje.

Jei negavote prekės per 30 darbo dienų (5 savaites), prašome susisiekti su mumis nagrinėti bylą.(Brazilija.Italijoje. 5~8 savaites), grįžtamąjį ryšį, Mes siekiame pasiekti 5 žvaigždučių įvertinimą už kiekvieną sandorį.prašome Jokių skubotų neigiamus atsiliepimus!!!.Jei turite kokių nors klausimų, prašome SUSISIEKTI su MUMIS prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes atsakyti elektroninio pašto per 24 valandas.

Jei nesate 100% patenkintas, PRAŠOME nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar mažas, 1, 2 DSR prieš jums kreiptis į mus pagalbos.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad dėl pastarojo Oro Krovinių Saugumo Įspėjimus, joje gali būti pateikiama visiškai ne mūsų kontrolės.

• Grąžinimo Politika

Mes vertiname jūsų verslą ir pasiūlyti trumpąją 7 dienų grąžinimo politikos.(7 dienas po to gauti

elementai).

Grąžinama prekė turi būti pradinės būklės.

Mes galime susigrąžinti pinigus be siuntimo išlaidų. • Susisiekite Su Manimi

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis per Trademanager.Mūsų darbo laikas 9:00-12:00 ; 1:00-6:00 pm Kinija HK darbo laiką.Pirmadienis-penktadienis, išskyrus atostogų.

Prašome don ' t būti atkalbinėjo, jei jūsų elektroninio pašto adresas nebus atsakyta metu, ne darbo valandomis.

Mes uždarytas, savaitgaliais, todėl, jei jūs parašykite mums penktadienį, mes negali gauti su jumis iki kito pirmadienio.

Pirmadienis-penktadienis, išskyrus atostogų.

Žymos: arduino megztinis, arduino klaviatūra, arduino leonardo r3, "pasidaryk pats" electron rinkinys, arduino, nagų perdavimas, arduino atveju, arduino galia, arduino nano, ardino.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas EQV
sąlyga Naujas
Prašymas jautrus jutiklio modulis
Pakuotė SMD
Darbinė Temperatūra jautrus jutiklio modulis
Išsklaidymo Galia jautrus jutiklio modulis
Tipas jautrus jutiklio modulis
Maitinimo Įtampa jautrus jutiklio modulis
Modelio Numeris jautrus jutiklio modulis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10 rinkinys Lapus lietaus jutiklio modulis jautrus jutiklio modulis Arduino

10 rinkinys Lapus lietaus jutiklio modulis jautrus jutiklio modulis Arduino "PASIDARYK pats" Elektroninių Masto

Panašūs produktai: