Asmeninės Erdvės Oro Aušintuvas Nešiojamų Oro Kondicionierius, Mini Darbalaukio Super Tylus Oro Aušinimo Ventiliatorius Drėkintuvas Office Lauko(Baltas)

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€28.30

Dalintis

Apie prekę

Asmeninės Erdvės Oro Aušintuvas Nešiojamų Oro Kondicionierius, Mini Darbalaukio Super Tylus Oro Aušinimo Ventiliatorius Drėkintuvas Office Lauko(Baltas) 【Multi-Funkcija】Šis nešiojamas aušinimo ventiliatoriaus funkcija aušinimo, drėkina, kuris atneš jums įvairių cool patirtis.Jis gali likti nuošalyje nuo sausumo ir drėkina odą visą dieną. 【Reguliuojamas Greitis】Trijų pavarų garavimo oro aušintuvas galėtų patenkinti savo skirtingus poreikius ir būti taikoma įvairiais atvejais.Jūs galite mėgautis mažas greitis, kai esate miega ir vidutinio greičio atsipalaiduoti, taip pat didelį greitį karštas vasaros. 【Lengva Valdyti & LED Šviesos】mini oro kondicionierius, ventiliatorius, lengva valdyti, galite pridėti šiek tiek ledo kartu su vandeniu į baką, prijunkite jį prie USB prievado arba galios banko ir ĮJUNGTI.Žibintai su 7 spalvų gerbėjas, ne tik kaip puošmena, bet taip pat tarnauja kaip mažas naktį šviesos vakare. 【Energijos Taupymo & Sveikas】Šis Nešiojamas oro kondicionierius, ventiliatorius nėra šaltnešio .Ji apsaugo sveikatos jūsų šeimai.Šis mini oro kondicionierius, ventiliatorius, yra ir kosmoso efektyvus ir ekonomiškas.Ji yra būtina turėti įrankį už karštą vasarą. 【Lengvas & Vaiką Apsaugoti Dizaino】Šis Nešiojamas oro kondicionierius, ventiliatorius, yra tik 6.7-colių aukščio, mini dydžio.Ji neužims daug vietos.Tinka biurui, šeimos, kambarys ir pan.Maža tvora dizainas pašalina rizikos vaikų pirštu įdėjimas, kuri leidžia saugiai ir vėsioje aplinkoje su savo šeima.Produkto aprašymas

Produkto aprašymas

Mėgaukitės Kietas, Švarus Oras, Bet Kur!

Spalva: Balta.

· Svoris: 0.86 kg.

· Dydis: 7.8 x 7,2 x 6.8 į(20 x 18,5 x 17,5 cm)

· Maitinimas: Už adapteris: 100-240Vac, 50/60Hz, 0.2 A Maks.

Galia Per USB:

· Powered by USB kabelį prie suderinamo su kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, nešiojamas įkrovikliai ir kitus prietaisus su USB išėjimas.Jis padeda jums taupyti energiją ir naudoti jį patogiai bet kur, pvz., biuro,namo, virtuvė,automobilių ir lauko galios bankas.

· Galia asmeninę erdvę oro aušintuvas yra 10W, gali dirbti 4-5 valandas, tiekia 5000mAh galia bankas.

Drėgnas Ir Švarus Oras:

· Nešiojamų aušintuvo ventiliatorius naudoti daugiasluoksnius garavimo vandens filtras,taikyti metodą, garavimo iš vandens garų, šaldyti, saugo jūsų odą drėgmės ir mėgautis grynu oru.

Pridėti Ledo, Vandens Ir Kvepalų:

· Jūs galite užpilkite vandens bake, net ledu, kuris galėtų aušintuvas vėjo.Didžiausias 300ml vandens t jis bakas gali būti naudojami maždaug 8 valandų aukščiausios pamainą.Pridėti lašas eterinio aliejaus, kvapas malonus!

Dėmesio: negalima pilti per daug vandens į baką tuo atveju, jei vandens bus perkrautas.Nereikia judėti, kai ji veikia.Ji padarys geriausią efektą esant mažo ploto.

Komplektą Sudaro :

· 1 x Oro Aušintuvas

· 1 x Instrukcija vadovas

1 x USB Maitinimo Kabelis

Mini asmens oro aušintuvas, skirtos individualiam naudojimui,

negali atvėsti kambario.Prašome Įdėti jį Šalia Jūsų ne daugiau nei 3ft-4ft.]

Žymos: 16 gb toshiba stick, 16m kristalų 100vnt, 16m ccd kamera, usb, 16mm pirtis įrengimas, 16g lenktas auskarai, 16 gb "iphone" pardavimas 6, Nano 16gb pendrive, 16gb pen ratai led, 16cm nematoma liemenėlė.

Charakteristikos

Svoris 0.86kg
Dydis 7.8 x 7.2 x 6.8in(20 x 18.5 x 17.5cm)
Modelio Numeris 4 in 1 Multi-funkcija Nešiojamas Mini Ventiliatorius
spalva Balta
Prekės Pavadinimas Jayzod
Maitinimo Šaltinis dėl adapterio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Asmeninės Erdvės Oro Aušintuvas Nešiojamų Oro Kondicionierius, Mini Darbalaukio Super Tylus Oro Aušinimo Ventiliatorius Drėkintuvas Office Lauko(Baltas)

Asmeninės Erdvės Oro Aušintuvas Nešiojamų Oro Kondicionierius, Mini Darbalaukio Super Tylus Oro Aušinimo Ventiliatorius Drėkintuvas Office Lauko(Baltas)

Panašūs produktai: