Nuostabus Žmogaus Plaukų Perukai Burg Raudona Tiesūs Plaukai, Perukai Su Kirpčiukais Moterims Spalvos Brazilijos Plaukų Gamtos Cosplay Bob Perukas

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€33.85

-39%

€56.41

Dalintis

Apie prekę

1.Kiek inche norite?

2.Kaip išmatuoti plaukų su teisingu keliu?

Gamykla: didžiausia plaukų gamykla pasaulyje.Nuo 1989 metų.

Paslaugos: Daugiau nei 50 parduotuvių Amreica, 5 grąžinti sandėlyje

Professional: Keliolika nacionalinių patentų

Garantija: 1. Nuplaukite ir būklės plaukus ne rečiau kaip kas 2 savaites.Galite grąžinti arba mainų per 30 dienų

2. Naudokite šampūną ir būklės, kai skalbimo ,Alyvuogių aliejus, arba argano aliejus, bus pliusas.

3. Šukos baigia pirmas, tada iš viršaus į galus.Mes ne pasiūlyti šukos banguoti elementą.Prašome švelniai išspausti banguoti vietoj.

4. Nereikia restyle šilko bazės uždarymas plaukų pernelyg dažnai per sunku,ar plaukai bus lengvai gauti sausas ir mazgai bus sugadintas

5. Q1:Kaip aš galiu žinoti, jei plaukai yra žmogaus plaukų, ar ne ?Leiskite plaukams išdžiūti po plovimo.Saugo plaukus sausoje ir švarioje aplinkoje

Prašome atsitiktinai pasirinkti vieną gabalą plaukų, lengvesnės perdega, žmogaus plaukų gaisro bus paverstas juodas kamuolys, švelniai patrinti, į valdžią, kvapas yra deginimas skonio baltymų.Sintetiniai plaukai taps plaukų kamuolys, trina nėra atvira, ir nailono degėsių.

Q 2: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Raizginys ?

A: Jūsų plaukų plėtinių galima painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas ( platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien.Įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę,du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas daugiau pagalbos.

Q 3: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Praliejimo ?

A: pirmą kartą jums plauti, ji gali būti šiek tiek praliejimo, bet nesijaudinkite, tai yra normalus reiškinys.Visos mūsų plaukų ataudų yra dvigubai ataudų ir mašinos, paprastai, ataudų yra pakankamai tvarkingas,kurių galima išvengti praliejimo problema.

1. Prašome veikia pirštais arba Plati-dantytų švelniai, siekiant užkirsti kelią praliejimo.Garbanotas plaukų, nenaudokite šukos.

2. Po plovimo prašome slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni. 3. Per daug karščio gali pažeisti plaukus.

Q 4: Kaip ilgai tai trunka ?

A: plaukų tokiomis aukštos kokybės ,jis gali trukti ilgiau nei vienerius metus, pagal tinkamą priežiūrą ir slaugytoja.Bet jei ne gerbti reikia pakeisti pynimo tris-šešis mėnesius ,tuo daugiau jums atrodo po juos,tuo ilgiau jie bus paskutinis.

Q 5: Kai mano kad išvežti po mano mokėjimo ?

A: Paprastai, mes išsiųsti plaukų per 24 valandas po apmokėjimo, išskyrus savaitgalį ir švenčių dienas.ir tai užtrunka 3-5 darbo dienas per DHL,7-15 wrking dienas per DPEX,20-60 darbo dienų per Keturvalakiai.lt standartinis pristatymas ir E-paketinių atvykti.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, 1x3 upart perukas, perukas, raudonas perukas didelis žmonių plaukų, moterų nėriniai priekiniai perukas bob, bang įrašą, bob perukas, ciara uždarymo perukas, cexxy plaukų banga perukas, bob moteris perukai.

Charakteristikos

Tinka Miršta Spalvų Visos Spalvos
Tekstūra Tiesiai
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Kilmės KN(Kilmės)
Plaukų Garantija 7-15 Dienų Be Priežasties Grįžti
Nėrinių Spalva Vidutinio Ruda
laivybos laikas 24 Valandas Po Apmokėjimo,Atostogų, Išskyrus
Tarnavimo Laikas Naudotas Vienerius Metus,ne patarimus, cheminio perdirbimo dažnai
Kepuraitė Dydis Vidutinis Dydis
Aukščiausios Kokybės Ne Praliejimo,Ne Raizginys Full&Soft
Modelio Numeris WH R VIKTORIJA
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Išskirtinė Paslauga Drop Laivyba,Emblemos, Etiketės ir Pakuotės, Skirtos
Prekės Pavadinimas WA...NUOSTABUS
Bazinė Medžiaga Šveicarijos Nėriniai
Plaukų Ataudų Mašina Dvigubo Wefts
Pristatymo Laikas 3-5 Darbo Dienas nuo Pristatymo DHL, DPEX, "Fedex"

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Nuostabus Žmogaus Plaukų Perukai Burg Raudona Tiesūs Plaukai, Perukai Su Kirpčiukais Moterims Spalvos Brazilijos Plaukų Gamtos Cosplay Bob Perukas

Nuostabus Žmogaus Plaukų Perukai Burg Raudona Tiesūs Plaukai, Perukai Su Kirpčiukais Moterims Spalvos Brazilijos Plaukų Gamtos Cosplay Bob Perukas

Panašūs produktai: