2vnt Pliušinis Juoda Ragana Apsiaustu ir Skrybėle Helovinas Nykštukai Apdaila Rankų darbo Stalo Ornamentas BJStore

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.21

-40%

€18.99

Dalintis

Apie prekę

2vnt Pliušinis Juoda Ragana Apsiaustu ir Skrybėle Helovinas Nykštukai Apdaila Rankų darbo Stalo Ornamentas BJStore Aprašymas:

Savybės:

Pliušinis Helovinas Nykštukai - Šių Helovinas Glamuras yra visi pasiruošę Halloween, raganų skrybėlę ir blizgančių cape, kad unikalus ir skirtingas.Kiekvieną Gnome pliušinis yra absoliučiai žavinga, atneš šypsena ir laimėti per širdį bet Gnome meilužis.Pakuotėje yra pora įdaryti nykštukai.

Aukščiausios KOKYBĖS IR BAUDA MEISTRIŠKUMO: Halloween Gnome pora yra pagaminti profesionalių amatininkų, juodos ir raudonos spalvų derinys, su sunkiųjų bazinių už papildomą stabilumą, a vielos juokingai ūgio nykštukai kepurę kelia tai didžiausias užgaidos.Pagamintas iš prabangus ir manė, netoksiškas ir bekvapis.

Mielas dizaino, rankų darbo.Gnome funkcijų ilgą pliušinis juoda barzda.Juoda skrybėlę ir žaliojo pridėti šventinė aplinka, puikus to Halloween kolekcija.

Helovinas Dekoracijas: Šių Helovinas glamuras yra puikus dydžio, vieta, kur jūsų namų ir pridėti įnoringas neliesti Helovinas dekoracijas.Puikus papildymas prie savo darbo stalo, kad atnešė džiaugsmą į jūsų namus ar biurą.Mėgaukitės Helovinas!

Puiki Dovana: Gnome yra puikus puošybos ir dovanų už daug švenčių.Ar tai Helovinas, Kalėdos, naujieji Metai, Gimtadienis, Housewarming, Nepriklausomybės Diena, Helovinas, Padėkos, Valentino Dienos, Šv patriko Diena, Velykos, Motinos Diena, ar Profesinę Dieną.Ji yra tinkama, siekiant skleisti Kalėdų dvasios į namus.Naudoti namų dekoro ar puikus Helovinas šeimininkė dovana.

Skelbimas:

Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis

Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas

Aprašymas:

Medžiaga: neaustinis audinys

Spalva:Balck

Dydis:26x7cm

Komplektą Sudaro:

2xWitch Apsiaustu Skrybėlės

Žymos: xiaoml mi max1 atgal, miesto paauglių sportbačiai, medinių ginklų ks 1, lazdą egiptas, balta lelija boutique, rveal rtvbx1 peržiūros, servetėlės mėlyna gimtadienis, jonas egbert brėžinys, universali sandarinimo žiedas.

Charakteristikos

Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Pakavimas Jokių Dovanų Dėžutė
Modelio Numeris 266836

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2vnt Pliušinis Juoda Ragana Apsiaustu ir Skrybėle Helovinas Nykštukai Apdaila Rankų darbo Stalo Ornamentas BJStore

2vnt Pliušinis Juoda Ragana Apsiaustu ir Skrybėle Helovinas Nykštukai Apdaila Rankų darbo Stalo Ornamentas BJStore

Panašūs produktai: