50pcs Širdies Mažai Vynuogių Nėrinių pjovimas Lazeriu Cupcake Wrapper Linijinės Kepimo Taurės Popieriaus Tortas Taurės "PASIDARYK pats" Kepimo Vestuves Naudai Apdaila

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€3.66

-26%

€4.95

Dalintis

Apie prekę

APRAŠYMAS

50pcs Širdies Tuščiaviduriai Mažai Vynuogių Nėrinių pjovimas Lazeriu Cupcake Wrapper Linijinės Kepimo Taurės Popieriaus Tortas Taurės "PASIDARYK pats" Kepimo Vestuves Prekių Aprašymas Prekės Nr.: XTH-29

Medžiaga:kartonas Spalva: Kaip įgulos vadas, Dydis-21x5 cm Svoris: 65g/50pcs

Pakuotė :50pcs /100vnt

Šiltas Patarimas:

1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Mėgautis jūsų apsipirkti mūsų parduotuvėje!!

1.Ji paprastai trunka apie 15-45days jūsų užsakymo atvykti Kinija paštu, oro paštu,

2. Jei jums reikia prekių skubiai,prašome susisiekti su mumis pasirinkti greitas pristatymas būdu, tokių kaip DHL/EMS ir daugiau mokėti papildomą pristatymo mokestį .Tačiau, jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip 80USD, Nemokamas pristatymas pagal EMS/DHL/Fedex(Neįtraukti kai kurių nuotolinio srityje)

3.Kartais pristatymo laikas gal vėlavimo, dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar oras problemą,Prašome laukia patienly .Ačiū.

1. Tiesioginis pardavimas iš mūsų gamykloje klientų, ji gali sutaupyti daugiau pinigų už produkto kaina. 2. Daugiau nei 20 metų patirtis 3. Patikimos kokybės ir priimtinos kainos. 4. Dauguma daiktų yra išlaikyti dideles atsargas, skirtas parduoti. 5. Greičiausias pristatymo laikas, per 3 dienas didesnio užsakymo kiekio.

7. Priimti individualų dizainą ir OEM tvarka.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia motyvacija 1.Jei jus tenkina mūsų daiktų ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių . 2.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų,mes suteiksime jums geriausias paslaugas .

Žymos: lašas makiažas, kenzo moterims, pyragas wrapper, clubwear vyrai, emalio muzikos pin, vyrai storio ziajać, lauko striukė moterims, liftas marškinėliai, wrapper, šuo voras.

Charakteristikos

modelis Vientisos Spalvos
Prekės Pavadinimas WEHRPARTY
Proga Jubiliejus
Medžiaga Kartonas
Kiekis 50pcs
Formos Meilė Širdies Vynuogių Nėriniai
Dydis 21x5 cm
Spalva Cupcake Wrapper Kaip nuotraukoje
Svoris 80g
Funkcija Minkšta ir Lengva naudoti
Produkto požymis cupcake wrapper
Daugkartinio naudojimo Daugkartinio Naudojimo Pakuotę Keksų
Modelio Numeris XTH-29

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

50pcs Širdies Mažai Vynuogių Nėrinių pjovimas Lazeriu Cupcake Wrapper Linijinės Kepimo Taurės Popieriaus Tortas Taurės

50pcs Širdies Mažai Vynuogių Nėrinių pjovimas Lazeriu Cupcake Wrapper Linijinės Kepimo Taurės Popieriaus Tortas Taurės "PASIDARYK pats" Kepimo Vestuves Naudai Apdaila

Panašūs produktai: