Nauja Išpardavimas
Laminavimo Derinimo Formų Padidinti

Laminavimo Derinimo Formų " Samsung Galaxy J2 2018 Pro Prime Core J250 G532 J260 Jutiklinis Ekranas Repaire Metalo Liejimo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€4.21

-10%

€4.68

Dalintis

Apie prekę

Laminavimo Derinimo Formų " Samsung Galaxy J2 2018 Pro Prime Core J250 G532 J260 Jutiklinis Ekranas Repaire Metalo Liejimo 1,Tai pelėsių Pagalbiniai klijavimą išorinio stiklo objektyvas su LCD, keistis ekranu lipdukai,ir atskyrimo mašinos pakeisti sprogstamųjų ekranu kartu su naudojimo. 2,Pelėsių proceso modelis bus šiek tiek mažesnės (0.02 mm - 0,05 mm) yra normalus reiškinys. 3,Kai tik pradeda naudoti, turės šiek tiek stora,ir šį kartą galite naudoti komunalines peiliu sunkiai pusėje,jei per didelė-tada ji praranda poveikį pelėsių pati, negali būti nustatytas.

Apie Siuntą :

We will ship iš jūsų patvirtino, kad per 48hours (išskyrus Atostogų ir savaitgalio ).

Jei mes neturime laivas per 48hours ,mes susisieksime su jumis artimiausiu metu ir atnaujinti pristatymas dienų už jus , Ačiū .

Apie Mokėjimą :

Mes priimame mokėjimus sąlyginio Deponavimo !Mes tik laivas Keturvalakiai.lt Adresas Tik , įsitikinkite, adresas Keturvalakiai.lt yra teisinga !Rusijos pirkėjas, prašome palikti Visas pavadinimas , Ačiū !

Atsiliepimai :

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. 1.Gavę jūsų prekę, prašom palikti atsiliepimą mums, nes tai bus informuoti mus, kad gavote savo daiktus. 2.Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas,prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždes 3.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Jūsų pasitenkinimas yra labiausiai svarbus mums.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: "samsung" j260f ekranas, j260 lcd, g532, palieskite g532 puodą, "samsung" j2 core jutiklinis ekranas, j2 pro ekraną, palieskite g532 g530, "samsung" j2 jutiklinis ekranas skaitmeninis keitiklis, j2 pagrindinis ekranas, j2 ekranas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas SRUD
Pristatyti Dvi darbo dienas po apmokėjimo
Pakavimas STANDARTAS
Pavadinimas Laminavimo Derinimas Pelėsių
Naudoti mobilusis telefonas
Edge-to-edge Aprėptis No
Kokybė Geriausias
QC Po vieną testą, prieš pristatymas
Telefonas Suderinamas Prekės "Samsung"
Tipas Jutiklinis Ekranas Repaire Metalo Liejimo

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Laminavimo Derinimo Formų

Laminavimo Derinimo Formų " Samsung Galaxy J2 2018 Pro Prime Core J250 G532 J260 Jutiklinis Ekranas Repaire Metalo Liejimo

Panašūs produktai: