2020 Kanapių Batai Medžiaga Mokytojams Vyrų Šviesos Veikia Batų Karšto Pardavimui, Pigus Kvėpuojantis Vyrai Sportbačiai Lauko Sportas Batai Vyrų

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€11.06

-32%

€16.50

Dalintis

Apie prekę

Mieli draugai, dėkojame, kad lankotės mūsų parduotuvėje.Kadangi batai jūs ieškote, yra pagaminti Kinijoje, batų dydį gali skirtis nuo dydžio esate pripratę.Prašome atidžiai pasirinkite dydį batai pagal dydį diagramos.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Tai mano garbė, kad jūs ir toliau atrasti kažką įdomaus mūsų parduotuvėje.

(Wom lt MUMS Dydžiai Skiriasi nuo Vyrų, JAV Dydžių, prašome pasirinkti dydį pagal jūsų pėdos ilgis)

Vyrų Batų Dydžių Lentelė

Skelbimas:

Prašome pasirinkti dydį pagal savo pėdos ilgį, ne batus, ilgis, Dydis Diagrama gali padėti jums išspręsti 90% dydžio pasirinkimas problema.

jei jūs neturite aišku, kaip pasirinkti, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Būtų geriau, jūs pastaba pėdų ilgio tvarka .

Jei kojos yra storas ir platus, galima pasirinkti vieną dydis didesnis;

Jei kojos yra siauras ir plonas, galite pasirinkti vieną dydis mažesnis.

Batus, mes išsiųsti Kinijos dydžių, Dydžio žymeklį batus rodyti Kinijos dydžio.

Tą patį EUR arba kitų dydžių.

Pakuotėje ir Siuntos

Apie Atsiliepimą

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Prašome ne hush palikti mums neigiamų atsiliepimų, jei esate ne laimingas su užsakymų, bet palikti mums galimybę ją išspręsti už jus.Mes padarysime viską, kad patenkinti jus.

Apie Nuotraukas

Skirtumas spalva, gali būti dėl kitų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys šviesa, aplinkybes ir pan.Tačiau, jei jūs manote, kad duomenys, gauti, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąža yra įmanoma.

Apie Laivybos

Po apmokėjimo jūsų užsakymą, Mes išsiųsti sklype per 3 darbo dienas, išskyrus Švenčių dienas.Apie laivybos laikas, jums reikia patikrinti iš anksto už informaciją apie pristatymo laiką į savo šalį.

Apie Grąžinimą

Tuo atveju, nekokybiškų daiktų ar klaidingų dalykų, kad jūs turite, mes išsiųsti ar grąžinti pinigus jums.

Klientai turi patikrinti visus elementus gavęs ir pranešti mums per 2 darbo dienas, jei nieko nėra arba jis sugadintas.Mes ne grąžinti, laivybos mokestis grąžinimo, kuris būtų be trūkumų.

Per 14 dienų nuo jos gavimo, galite grąžinti elementą.Pirkėjai yra atsakinga už laivybos mokestis grąžinti prekes.

Apie Mokesčių

Jūs esate nukentėjęs nuo importuojamų mokesčiai, muito mokesčius, kurie galbūt nustatyti savo vietos office užsakymą.Mes negalime jums pranešti, kad dėl mokesčio, nes ji yra iš įvairių šalių ir elementai .

Gauti Adresas

Parašykite savo vardą, pavardę ir namo numeris į jūsų laivybos adresą, kai jums padaryti užsakymą, nes Rusija turi naują taisyklę, dabar, post office nebus išsiuntimo sklypų jums, jei jums nereikia rašyti vardą ir pavardę.Galiausiai mes negalime prisiimti atsakomybės.

Have a nice day!

Žymos: oda vyrų batų, vyrai sneaker, suknelė batų vyrai, vyras sneaker, vyrų batų, vyrų sneaker, vyras batų, įkrovos vyrai, vyrų batų sneaker, atsitiktinis vyras batų.

Charakteristikos

Taikoma Vieta Lauko Vejos
bėgimo sportas batai, unisex unisex Kanapių Batai
Dydis 39-44
vyriški sportbačiai vyrai vyriški sportiniai bateliai vyrai
Funkcija Masažas
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Atletiškas Batų Tipas Bėgimo Bateliai
Vidpadžio Medžiaga EVA
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sporto Tipas Lunlar
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Nuotolinio 10km
Viršutinė Aukštis žemas
Padas Medžiaga EVA
Batviršio Medžiaga Kanapės
Modelio Numeris pp
Išleidimo Data Spring2019
Technologijos NEMOKAMAI LANKSTUS
Lygis Praktika Naujokas
Lytis VYRAI
Uždaryti Tipas Elastinės juostos
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Šviesos bėgimo bateliai Karšto Pardavimo Pigūs Vyrai Sportbačiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

2020 Kanapių Batai Medžiaga Mokytojams Vyrų Šviesos Veikia Batų Karšto Pardavimui, Pigus Kvėpuojantis Vyrai Sportbačiai Lauko Sportas Batai Vyrų

2020 Kanapių Batai Medžiaga Mokytojams Vyrų Šviesos Veikia Batų Karšto Pardavimui, Pigus Kvėpuojantis Vyrai Sportbačiai Lauko Sportas Batai Vyrų

Panašūs produktai: