MoesHouse ZB-HUB Priimančiosios su USB Laidu Smart Home Tiltas Smart Gyvenimo APP Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Veikia Alexa "Google" pradinis

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€20.98

-18%

€25.59

Dalintis

Apie prekę

Aprašymas:

1.Turi visiems ZigBeeproducts:Tai yra koncentratoriaus, kuris prisijungia prie įvairių ZigBeesmart produktai yra tiltas,taip pat kontrolės centras smart namuose,kuri vaidina nepakeičiamas vaidmenį visiems ZigBeeproducts.

2.Platus Suderinamumas:Ne tik Tuya WiFi produktus,bet taip pat ZigBee3.0 smart produktai yra suderinami su centru,leidžianti jums pritaikyti savo sistemas, priklausomai nuo jūsų individualius poreikius ir saugumo reikalavimus.

3.Programėlė "Smart" ir Nuotolinio Valdymo pultą:Pridurdamas, įtaisai,prietaisai iš naujo,trečiosios šalies valdymo ir grupės valdymo, siekiant patenkinti poreikius smart programas,palaiko visus hub.Tiesiog naudokite savo išmanųjį telefoną valdyti nuotolinio saugumo rinkinys sistemos prijungtas prie koncentratoriaus ,bet kur.

4.Stabilus ir Patikimas Bevielis tinklas:WiFi signalo apima platų svyruoja sričių, kurios yra stabili ir patikima, pakankamai normalus darbas, bet prijungtų prietaisų su centru.

5.Lengvai Tilptų:smart hub yra suprojektuoti su visiškai jokių laidų, reikalinga ir labai greita, paprasta WiFi setup,jokių profesinių techninių įgūdžių, reikalingų.Bet yra ir kita tinklo kabelį, skirtą laidinio versija prijungti WiFi router papildomai.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: smart

Modelio numeris: ZXGWZ

Modelio numeris: ZXGWZ

PROGRAMA:Smart Gyvenimo Tuya App

WiFi Dažnis: 2.4 GHz

Iš Viso Prisijungę: 300

Baterija specifikacijos:DC5V 1A

Darbinė temperatūra: -10℃~55℃

Veikimo drėgnumas:10%~90%

Komplektą sudaro:

1 x HUB Priimančiosios

1 x USB kabelis

1 x Interneto laidas

Žymos: namų smart, usb profiliniai kabelis, kondensatorius jungiklis, 433 mhz wifi, MoesHouse, sanoff, wifi usb tiltas, kopijuoti duomenis, homekit jungiklis, moeshouse jungiklis.

Charakteristikos

Iš Viso Prisijungę 300
Kilmės KN(Kilmės)
Baterija Specifikaciją DC5V 1A
App smart gyvenimo
Prekės Pavadinimas MoesHouse
WiFi Dažnis 2.4 GHz

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

MoesHouse ZB-HUB Priimančiosios su USB Laidu Smart Home Tiltas Smart Gyvenimo APP Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Veikia Alexa

MoesHouse ZB-HUB Priimančiosios su USB Laidu Smart Home Tiltas Smart Gyvenimo APP Belaidžio Nuotolinio valdymo pultelis Veikia Alexa "Google" pradinis

Panašūs produktai: