GEDRET Atgal Massager Neštuvų Įranga, Masažo Priemonės Magija Ruožas Namų Fitneso Juosmens atrama Atsipalaidavimo Stuburo Skausmo

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.59

-50%

€29.18

Dalintis

Apie prekę

Pirkti Kartu Gauti Papildomų Nuolaidų

Spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami pereiti į puslapį.Yra parduotuvėje kategorijų kairėje puslapio pusėje.Atitikimo veiklos-1, parduotuvėje kategorijos skirstomos į paketą A/B/C/D. Prašome pasirinkti paketą, jums reikia pagal produktų jums reikės įsigyti.Paketas A-1 69XBU4P47R9L Pakuotėje-2 LFR58TPMHIOW Paketas B-1 M7I7FANTONPG Paketas B-2 9JKUYL4PL7H8 Paketas, C-1 RW5PDYQLBYWJ Paketas, C-2 O046QP08EWJM Pakuotės D-1 WRHBU4XQSCCO Pakuotės D-2 J8RMOD9YSK6M Kai jūs mokate už paketą, nepamirškite užpildyti kodą, kad jūs galite gauti išskirtinių nuolaidų.Prašome užpildyti kodas paketas jums įsigyti Keturvalakiai.lt Kupono Kodą.Jei jūs nežinote, kaip tai padaryti, galite susisiekti su mumis ir mes suteiksime Jums išspręsti problemą.

Apsipirkimo

1. Mūsų laivybos laikas prekes yra per 5-7 dienas paprastai, jei esate labai neramus, prašom, galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo patvirtinti, pristatymo laikas, prieš savo pirkinių. 2. Jei logistikos informacija apie prekes yra nenormalus, transportuojant, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, ne pirmą kartą, mes padėsime jums išspręsti problemą.Dėl poveikio tarptautinės aplinkos tarptautinės logistikos, kartais informaciją, įkelti bus vilkinimo , kuris yra normalu ir nereikia jaudintis. 3. Gavęs prekes, jei turite kokių nors klausimų apie tai, naudojimo, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnybos, kaip galima greičiau, mes padėsime jums ją išspręsti . 4. Jei prekių pakuotes yra sugadintas, prašome įrašyti atitinkamus vaizdo įrašą, kai išpakavimas,ir išsiųsti ją mums .Jei yra problema su gaminiu, jūs galite susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo darbuotojai, kiek įmanoma greičiau, ir mes pasirūpinsime, po pardavimo paslaugos jums.

Savybės

3 pavara gali būti koreguojama, ir atgal lankas kampą galima reguliuoti pagal savo poreikius, taip, kad tiktų juosmens pratybų poreikius.Modeliavimo pirštų masažas, akupunktūra touch, pažangių PP medžiagos, patvarus, yra 150 masažas kontaktus.Lanko tempimo, klojimo ir sėdi.Tegul juosmens grįžti į normalų 26 laipsnį fiziologinė charakteristika.

Specifikacijos

Medžiaga:PP Produkto spalva: atsitiktinė spalva Produkto dizainas: W1 akupunktūra spalvingas stilius, W2 juoda jogos diržas stilius.Gaminio dydis: 370*245mm/14.57*9.65" Produktų funkcijos: koreguojant stuburo, gerinti kuprius / juosmens rūgštis

Instrukcijos

1. Įdėti stuburo korekcija plokštė, ant lovos arba kioske, reguliuoti atitinkamų atsparumas tempimui. 2. Vieta stuburo korekcija plokštelės, už sėdmenų ir galinio produkto Dalį veidus, sėdmenų. 3. Atsigulti lėtai. 4. Teisinga laikysena: į šoną ir rankos pagalba.

Pastabos

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū! 2. Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.Ačiū!

Žymos: tinka įrengti, juosmens, stuburo treneris, pirkti įranga, aprūpinti, cross fit įranga, atgal magija, atgal ruožas, atgal massag, atgal magija parama.

Charakteristikos

Prašymas Atgal
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GEDRET

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

GEDRET Atgal Massager Neštuvų Įranga, Masažo Priemonės Magija Ruožas Namų Fitneso Juosmens atrama Atsipalaidavimo Stuburo Skausmo

GEDRET Atgal Massager Neštuvų Įranga, Masažo Priemonės Magija Ruožas Namų Fitneso Juosmens atrama Atsipalaidavimo Stuburo Skausmo

Panašūs produktai: