Nauja Išpardavimas
10 Vnt. / Set Popierius Photo Padidinti

10 Vnt. / Set Popierius Photo "PASIDARYK pats" Sienos Nuotrauka Kabo Rėmelių, Albumo Virvę Įrašą Nustatykite, Namų Dekoro 3inch Ruda

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€2.59

-28%

€3.60

Dalintis

Apie prekę

Medžiaga:Popierius

Spalva:Ruda

Vidinis rėmo dydis: 4,5 * 6cm

išorinio rėmo dydis: 9 * 9.5 cm

Ieal apdaila,filmuoti ypatingas akimirkas

Puikus kortelės priėmimo ,kai kūrybine veikla,vestuvių stalai ir meno projekto puošmenų

Komplektą Sudaro:

10 x popieriaus rėmelį

10 x Medinės įrašą

1 x Brown kanapių virvė

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Keturvalakiai.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Keturvalakiai.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Žymos: rėmelis nuotraukų siena, veltinis popierius rėmelį, choker knygos įrašai, rėmo nuotrauką, 3inch drone rėmelį, nu rėmelį, rėmas popieriaus, 3 colių drone rėmelį, virvės nuotrauka, banksy mergaitė su balionu.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

10 Vnt. / Set Popierius Photo

10 Vnt. / Set Popierius Photo "PASIDARYK pats" Sienos Nuotrauka Kabo Rėmelių, Albumo Virvę Įrašą Nustatykite, Namų Dekoro 3inch Ruda

Panašūs produktai: