Kalėdų 24 Dienos už kanapės Dovanų Maišelis Nustatyti Kalendorius Dovanų Raišteliu Krepšiai "PASIDARYK pats" Kalėdų Puošmenų, kurių Įrašus ir Kanapių Virvė #4W

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€7.02

-32%

€10.47

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1、Puikus Kalėdinis Puošimas: Su už kanapės saldainių maišelį, jūs galite laisvai "PASIDARYK pats" Kalėdų atgalinės atskaitos puošmenų.Tėvai ir vaikai gali įdėti saldainiai, pagaminti saldainiai maišelį kiekvieną dieną skaičiuoti atvykimo Kalėdas kartu.

2、pilna Priedai: Į komplektą įeina 24 krepšiai + 24 įrašus + 10m/393.70 in(apie) kanapių virvė + rinkinys, lipdukai.Saldainių maišelis yra siuvami iš abiejų pusių su dvigubo raišteliu dizainas.

3、Aukštos kokybės Medžiaga-maišelis yra pagamintas iš aukštos kokybės už kanapės, kuris yra gražus ir patvarus.Ir jis gali būti naudojamas saugoti mažus objektus kiekvieną dieną, ir kanapių virvė gali būti naudojama papuošti vazos "PASIDARYK pats".Ji taip pat gali būti laikomi ir vėl.

4、Papuošti Savo Medį: "PASIDARYK pats" saldainių maišelis gali būti pakabinti ant židinio, su raišteliu, arba ji gali būti naudojama papuošti gražus Kalėdų eglutė, ir ji gali būti naudojama su Kalėdų kojinės papuošti kambarį.

5、Pločio Paskirtis: krepšys yra labai tinka Kalėdų, Padėkos ir kitų švenčių.Ir jis gali būti naudojamas židinių, mantijos baneriai, medžiai, laiptai, turėklai ir kitos vietos.Ir maišas gali būti užpildytas su užkandžiais, dovanėlės, o pageidaujantiems butelių.

Techniniai Duomenys: Pavadinimas: Kalėdų Už Kanapės Dovanų Maišelis Rinkinys

Procesas: siuvimo, iš abiejų pusių, du kartus raišteliu dizainas

Medžiaga: modeliavimas už kanapės

Pakavimo Sąrašas(apie):

24 * Krepšys

24 * Įrašo

1 * Kanapių Virvė 10m/393.70 į

1 * Skaičius Lipdukas

Žymos: "dell" atveju, "dell" p57g, dvigubi džinsai žiemą, plunksnų žalia juoda, apima hp envy x360, apima huavei 8 pro", du kartus skylę automobilių taurė, kolba alkoholio nuotaka, dvivietis su gobtuvu prakaitas, apima honor8c metų.

Charakteristikos

Tipas Didmeninės No
Kilmės AE(Kilmės)
Produkto Tipas Kojinės
Medžiaga Medvilnės
Funkcija Kalėdų Puošmenų, kurių Įrašus ir Kanapių Virvė Namų Dekoro
Rinkinys Tipas No
Modelio Numeris Kalendorius Krepšiai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kalėdų 24 Dienos už kanapės Dovanų Maišelis Nustatyti Kalendorius Dovanų Raišteliu Krepšiai

Kalėdų 24 Dienos už kanapės Dovanų Maišelis Nustatyti Kalendorius Dovanų Raišteliu Krepšiai "PASIDARYK pats" Kalėdų Puošmenų, kurių Įrašus ir Kanapių Virvė #4W

Panašūs produktai: