TuyaSmart Wifi PTZ Kamera Lauko Darbai Su Alexa Saugumo Wireless Speed Dome Kamera Auto Stebėjimo VAIZDO Stebėjimo, IP Kameros

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€37.28

-30%

€53.26

Dalintis

Apie prekę

Šių SKU ne remti dirba su Alexa " ir "Google" namo:

[ 1080P Nr. Kortelės ] [ 1080P Pridėti 16G Kortelės ] [ 1080P Pridėti 32G Kortelės ] [ 1080P Pridėti 64G Kortelės ] [ 1080P Pridėti 128G Kortelės ]

Jei norite, kad dirba su Alexa " ir "Google" namus, prašome pasirinkti šiuos SKU:

[ Alexa "Google" pradinis ] Pridėti funkcija veikia su "Amazon" alexa " ir "Google" pradinis [ Alexa " ir "Google" - 32G ] Pridėti funkcija veikia su "Amazon" alexa " ir "Google" pradinis, Pridėti 32G Kortelės [ Alexa " ir "Google" - 64G ] Pridėti funkcija veikia su "Amazon" alexa " ir "Google" pradinis, Pridėti 64G Kortelės [ Alexa " ir "Google" - 128G ] Pridėti funkcija veikia su "Amazon" alexa " ir "Google" pradinis, Pridėti 128G Kortelės

Prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą, arba palikti blogų atsiliepimų

Nesvarbu, kokios problemos, prašome susisiekti su mumis pirma, Jei mes negalime išspręsti problemų, mes grąžinsime pinigus.Juodasis Sąrašas yra šie pirkėjai: Kenksminga Ginčai / Ne atsakymo pranešimai po atvira ginčą / Blogas komentaras be susisiekite su mumis.

Jei jums kad su SD Kortele, jie ateina su Kingston arba Sandisk 10 Klasė:

Į maitinimo kabelis yra apie 1meter, Mes turime DC ilgiklis pasiūlymą, spauskite paveikslėlį pirkti:

Tuya Pažangų Dual-Šviesos Greitis Dome IP PTZ Kamera Lauko

ZYsecurity 1080p Full HD 2megapixel Belaidžio Auto Stebėjimo Smart Naktinio Matymo Dviejų krypčių Garso, Judesio aptikimo, Įspėjimo apie Debesis SD Kortelės Saugojimo, Pan Tilt Saugumo PTZ Kameros, Vaizdo Stebėjimo VAIZDO IP Kamera su TuyaSmart App

Kodėl verta rinktis TuyaSmart App ?

Jei esate jausmas crazy apie tai, kaip įdiegti kelias programas jūsų protingo namo įrenginius, atėjo laikas jį pakeisti į TuyaSmart, vieną app valdyti visus prietaisus.

Darbai su "Amazon" Alexa (Galimybė Funkcija)

Tai TuyaSmart IP kameros galimybė remti veikia su "Amazon" Alexa " ir "Google" Namuose, Jei jums pasirinkti pridėti šią funkciją, galite paprašyti jūsų alexa / "google" pradinis parodyti jums, kieme, kol jūs esate neprieinamas į rankas savo mobilųjį telefoną.

Realaus laiko Garsiniai Signalai Išvengti Turto Nuostolių

Ar yra kas nors jūsų galines duris?Mano namai saugūs, o aš toli nuo namų?ZYsecurity namų apsaugos kameros padėtų išspręsti šias problemas!Su judesio aptikimo funkcijas, realaus laiko pranešimų perspėjimus, bus išsiųsti į jūsų telefoną.Kai jūs aktyviai judesio aptikimo funkcija, saugumo kameros būtų fotografiją ir filmuoti automatiškai.

Pažangi dual-šviesios spalvos, naktinio matymo

Tai Tuya PTZ Kamera pastatytas 4pcs Didelės galios Gatvės Šviesos Diodų & 4pcs Dot Matrica Matrica IR Led, yra 3 režimas nakties vizija pasirinkti Programą, Atidarykite Protingas dual-šviesios spalvos, naktinio matymo režimu gauti puikus spalvų naktinio matymo kai jis aptinka objektą, ir SPINDULIŲ naktinis matymas iki 30 metrų.

Sklandžiai Pan/tilt kontrolė, Mobile App

355° vertimo ir 90° pokrypio created 360°Panoraminį Vaizdą.Jūs galite kontroliuoti tai per app, gauti platus vaizdas į kiekvieną colių visą savo namus.

4X skaitmeninis Priartinimas

Padidinti fotografiją ar vaizdo įrašą, kad pamatytumėte daugiau informacijos.

Aiškiai dvipusis Garso Ryšys ir Klausytis bet Kur

Built-in ultra-reaguoja mikrofonas leidžia jums sklandžiai stabili, pokalbiai per "TuyaSmart" App, kad ir kur būtumėte.Domofonas režimas leidžia įjungti mikrofoną ir garsiakalbį, todėl jūs galite siųsti komandas į jūsų augintinis, arba atremti nepageidaujamų svečių.

"Smart Auto Sekimas

Parama auto sekti judantį objektą, galite atidaryti šią funkciją, Programą, fotoaparatas automatiškai grįžti į preset vieta po finišo kelio.

Atnaujinti 1080p Full HD 2megapixel rezoliucija

Pamatyti visas detales, graži spalva ir super aiškiai su šiuo FHD vaizdo kamera.Visi filmuojamas šis fotoaparatas bus pristatytas jums per laisvai ir apsvaiginimo vaizdo įrašus.

IP66 atsparus Vandeniui Tiek Lauke/viduje

ZYsecurity Smart Wifi PTZ Kamera oro sąlygoms, apsaugos nuo Saulės, Šalčio atsparumas Dulkėms ir žaibo gamyba

Prašome apsaugos jungties, kai įdiegti, jei oudoor naudoti:

Lanksti Saugojimo Galimybes,1 mėnesio nemokamai cloud

Draugiškas debesų paslauga galėtų saugoti duomenims apsaugoti, Net jei fotoaparatas yra sugadintas ar pavogtas,jūs galite prisijungti phone " programėlę, iškart patikrinkite, ar jūsų filmuotą medžiagą.ZYsecurity namų apsaugos kamera, palaiko SD kortelę saugojimo iki 128 gb.Jei SD kortelė pilna, tai auto dangtelis su perrašyti funkcija, smart H. 264 technologiją,ji galėtų išgelbėti daugiau kaip 5 kartus daugiau atminties nei kiti fotoaparatai.

Įdėti jį Visur, Plug & Play - lengvai ir Greitai setup

ZYsecurity IP kameros ateina su QR kodą, kad galima nuskaityti naudojant mobilųjį prietaisą naudodamiesi mūsų nemokama programa ("iOs" ir "Android").Ši belaidė kamera gali būti greitai ir lengvai nustatyti.

Žymos: dava ip kameros, vaizdo kamera, namų smart, kamera secur, camera ptz, tuya wifi, tptek ptz kamera, paslėpta kamera wifii, kamera ip hikvision, kamera, wifi saulės.

Charakteristikos

Megapikselių 2MP
Įrengimas Normalus
Tinklo Sąsaja Wi-Fi/802.11/b/g
Jutiklis CMOS
Prekės Pavadinimas zysecurity
IR Supjaustyti Taip, Automatinis Dienos/Naktinio Matymo
Žiūrėjimo Kampas 360°
Saugojimas Debesis, Sd Kortelės, NVR, Onvif
Garso Išvesties 1CH RCA
Objektyvo (mm) 4mm
Modelio Numeris ZZZH-TYPTZ-A
Veikia be interneto Įrašymo Nors Sudengti
Maitinimo Šaltinis(V) DC 12V
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Kai SD Card full Perrašyti, Auto Dangtis
App TuyaSmart/SmartLife
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.01 Lux
Jungtis WiFi / Laidines
IR Atstumas(m) 20-25meters
TF Kortelė 128G TF Kortelė
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Maitinimo Šaltinis Normalus
Garso Dvipusis Domofonas Kalbėti
Tipas IP Kameros
stebėjimas Auto Stebėjimo Judesio
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
spalva Balta
Galimybė Funkcija Veikia su Alexa & Home "Google"
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Sienos Laikiklis Pusės
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Energijos Sąnaudos(W) 12W
Ryšiai Wifi
Signalizacija Motion Detect & Smart Alert"
Jutiklis Prekės SmartSens
Aukštos Raiškos 2.0 Megapikselių
Technologijos Visos Tilt Zoom
Matmenys (L x W x D)(mm) Kaip nuotraukoje
Stilius Dome Kameros
Naktinis Matymas Dual-šviesos " Smart Night Vision
Vaizdo Įrašą Gali Atsisiųsti iš Mobiliojo App

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

TuyaSmart Wifi PTZ Kamera Lauko Darbai Su Alexa Saugumo Wireless Speed Dome Kamera Auto Stebėjimo VAIZDO Stebėjimo, IP Kameros

TuyaSmart Wifi PTZ Kamera Lauko Darbai Su Alexa Saugumo Wireless Speed Dome Kamera Auto Stebėjimo VAIZDO Stebėjimo, IP Kameros

Panašūs produktai: