Universalus Automobilių Galinis Bagažo Skyriaus Įdėklas Krovinių Įkrovos Grindų Kilimėlis Trimmable Raštas Kilimą Dauguma Automobilių

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€14.56

-18%

€17.76

Dalintis

Apie prekę

Kulka Taškų:

1.AUKŠTOS DURABILTY - Jie yra pagaminti iš aukščiausios kokybės odos, šį krovinį kilimėlis gali apsaugoti jūsų automobilio grindų ir ilgą laikotarpį, kada ir bet kokiu oru, visais metų laikais apsaugą.

2.APDAILA LINIJOS – Šis kilimėlis yra suprojektuoti su trim linijų, todėl jūs galite lengvai apkarpyti ji puikiai tinka.

3.GRIOVELIŲ IR KANALAI – Tai motina turi aukščio, kraigo ir kanalų, kad yra sukurta siekiant padidinti savo skystis gaudymo pajėgumų.

4.Oda - Itin Patvarus, Inžinerijos Medžiaga Visiems, bet kokiu Oru, Visais metų laikais Apsauga Lengva Valyti - Lengva Plauti - Anti-Slip Pagrindo - Apsaugo Nuo Lietaus, Sniego, Purvo, Lietaus ir Dulkių.

5.NIBBED ADATA, priešslydžio SISTEMA DIZAINĄ-Ne slysti pagrindo lieka teisus vietoje, bet koks audinys ar kilimas paviršiaus.

Specifikacija:

Universalus apsauginis įkrovos mat saugo jūsų boot / trunk kilimams valyti nuo purvo, išsiliejimas, gyvūnų plaukų ir dėmes.

Įkrovos linijinės yra lengva valyti ir yra atsparus vandeniui, gali būti sumažintas taip, kad tiktų couture įkrovos jūsų automobilį.

Tai Idealus įkrovos linijinės nesulaužant bankas, ji pritaikoma dizainas palikti ji tinka beveik visų automobilių, bet tai ne pasirinktinį dizainą.

Puikus produktas už naminių Gyvūnėlių Savininkams, Prekiauja Vyrų / Moterų, Šeimų, Dviratininkų ir "PASIDARYK pats" Entuziastams.

Idealiai tinka laikyti grindų valyti vežant medžiagas, skysčių ir atliekų elementus.

Įkrovos kilimėlis Linijinės yra kanalų dizaino, kad gali būti apkarpyti, kad tiktų prie visų automobilio max dydžio kilimėlis yra 120cm (47 ") x 80cm (31.5")

Ypatybė:

Medžiaga: Aukštos kokybės odos

-Universalus Apdaila-galėsite dizaino, kad tilptų dauguma batai.

-Apsaugo jūsų automobilio įkrovos / trunk iš Gyvūnų plaukų, purvo, naftos ir išsiliejimai.

-Lengva Valyti, yra pašalinti su purvo surinkimo motina.

-Galima plauti su žarna

-Mat linijinės max dydis 120cm (47 ") x 80cm (31.5")

Pakuotėje yra:

1 * Universalus Bagažo Skyriaus Kilimėlis

Žymos: automobilių ju kamieno, alaus fermentas, šuo kamieno, aksesuaras " mini cooper, tint2, galiniai bagažo skyriaus dangtis dangčio apdaila, S048, grynasis kamieno, kišenės liemens, užveskite pelės žymeklį m4.

Charakteristikos

Medžiagos Tipas Aukštos Kokybės Odos
Tipas Krovinių Kilimėliai
Medžiaga Aukštos Kokybės Odos
Dydis 120 * 80cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Universalus Automobilių Galinis Bagažo Skyriaus Įdėklas Krovinių Įkrovos Grindų Kilimėlis Trimmable Raštas Kilimą Dauguma Automobilių

Universalus Automobilių Galinis Bagažo Skyriaus Įdėklas Krovinių Įkrovos Grindų Kilimėlis Trimmable Raštas Kilimą Dauguma Automobilių

Panašūs produktai: