360Degree Sukasi Auskarai stalčiuko Display Rack Auskarai, Karoliai, Papuošalai Saugojimo Ekranas Laikiklio Stovas -MX8

Nauja prekė

1 Prekės

Yra sandėlyje

€12.50

-20%

€15.82

Dalintis

Apie prekę

360Degree Sukasi Auskarai stalčiuko Display Rack Auskarai, Karoliai, Papuošalai Saugojimo Ekranas Laikiklio Stovas -MX8 Prekės Specifikacija:

Savybės:

1. Šios 4 pakopos turi 332 lengva prieiga skylučių ir griovelių, todėl bus parodyti įvairių auskarai, karoliai, apyrankės ar žiedo.Ji veikia gerai, kaip tabaluoti arba stud auskarai organizatorius.

2. Puiki Apdaila: Elegantiškas dizainas tinka bet kokio kambario dekoro.Puikus papuošalai organizacijos ar profesinės ekranas mažmeninės prekybos parduotuvėse arba prekybos rodo.

3. 360Degree Sukasi: Jūs netrukus rasite papuošalų norite.Su Auskaru Stovas yra pagamintas iš skaidraus plastiko ir turi 360 laipsnių besisukantis dizaino ekranas.

4. Įvairios paskirties: Pakabinti visus savo stud ir tabaluoti auskarai, karoliai, ir žiedus ant šio laikiklio.Papuošalai ekranas ir puikus papuošalų laikymo.

5. Lengvas montavimas: plastiko auskarai turėtojas yra lengva surinkti ir dissemble keletą minučių.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti 1-3cm nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Specifikacija:

Tipas: 360Degree Sukasi Auskarai Papuošalai Display Rack

Medžiaga: plastikas

Dydis: 30x16cm(heightxdiameter)

Diegimo žingsniai:

1 žingsnis: Suderinti kortelės lizdą ir įdiegti pirmą kortelės lizdas stendas

2 žingsnis: Nustatyti guminis žiedas, pirma padengiamos iš vienos pusės, tada uždengti kita pusė

3 žingsnis: Įdiekite sekundžių stendas į priešingą pusę ir užfiksuokite guminis žiedas

4 žingsnis: Įdiekite likusios dvi sagtis ekranas lentynos, įdėti sklendėmis į lizdą, ir nustatyti guminis žiedas

5 žingsnis: Pakabinti papuošalai, ir visą papuošalai stovas yra įdiegta

Komplektą Sudaro:

1 x Auskarai Papuošalai Display Rack

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Žymos: gopro hero3 blackout, gopro hero mono ranka, kabo galvos naujagimis, kabantys kabliukai dizainas, kabančios lempos spiralė, kabančios lempos, edison, kabo sodas sūpynės, kabo lempa homekid, gopro hero4 objektyvo dangtelis.

Charakteristikos

Modelio Numeris 261878
Prekės Skersmuo 16cm
Elemento Aukštis 30cm
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas luxfacigoo
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Atvejais, Ir Ekranai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

360Degree Sukasi Auskarai stalčiuko Display Rack Auskarai, Karoliai, Papuošalai Saugojimo Ekranas Laikiklio Stovas -MX8

360Degree Sukasi Auskarai stalčiuko Display Rack Auskarai, Karoliai, Papuošalai Saugojimo Ekranas Laikiklio Stovas -MX8

Panašūs produktai: